>

dilluns, 11 d’abril del 2011

Muffins capreses

Ara feia molt temps que no feia muffins salats. La primera recepta que vaig fer ens van agradar molt, i tot i que la proposta que avui us presento no és molt diferent de l’anterior, he fet algunes modificacions que valen la pena d'esmentar. Com bé sabeu, no acostumo a fer pa a casa, de fet no en menjo massa, suposo que sóc massa impacient per esperar a veure el resultat. Tot i que el cop que n’he fet m’ha agradat. Si teniu un sopar i us ve de gust fer vosaltres el pa i no teniu massa temps us recomano que feu uns muffins salats. Són fàcils de fer i els podem farcir de qualsevol cosa. Es poden menjar recent fets i queden molt esponjosos, però si els feu d’un dia per l’altre veureu que el sabor es potència, i m’atreviria a dir que encara són més bons, però això ja dependrà del gust de cadascú.
 

Ingredients:
 
150 g de farina
150 g de farina integral
50 ml d'oli d'oliva
200 g de mozzarella ratllada
1 sobre llevat Royal
1 c/p de sal
1 c/p de bicarbonat
10 fulles d'alfàbrega
15 tomàquets cherry
60 g d’olives negres
Llavors de sèsam torrat
Llavors de sèsam negre
3 Ous
 


Preparació: 

Escalfem el forn prèviament a 180º. Posem  en un bol la farina i el llevat tamissats, la sal i l'oli en un bol i ho barregem fins obtenir una barreja homogènia. Poc a poc anem afegint els ous un per un. Seguidament tallem els tomàquets per la meitat i ho afegim a la barreja anterior, juntament amb l'alfàbrega, prèviament tallada a tiretes petites, i la mozzarella ratllada. Ho deixem reposar uns minuts i ho posem en motllos individuals. Per finalitzar, tirem un polsim de llavors de sèsam. Quan els tinguem preparats els posem al forn entre 25 i 30 minuts o fins que punxem i el ganivet surti net.



51 comentaris:

  1. M'encanten!!! i queden moníssims! un sustitut del pa perfecte....i amb llavorss!!!deliciós!
    Molts petontes preciosa i bona setmana!!

    ResponElimina
  2. Qué cosa original y rica!!
    Te lo voy a copiar, sabes? pero vamos, con seguridad.
    Un besín cuquina!

    ResponElimina
  3. La setmana passada en vaig fer uns de molt i molt semblants! jejeje Van quedar deliciosos, el pròxim cop els hi posaré llavors, que queden moníssims! :)
    Petonets muffinera!
    Sandra

    ResponElimina
  4. Nena, espectaculars!!! Jo no en faig gairebé mai de salats. I una bona idea, substituïr el pa per aquests muffins. I si a més pot avançar feina, ja que diu que l'endemà sóm més bons. doncs, millor que millor....
    Has passat un cap de setmana mogudet????jejeje....

    ResponElimina
  5. No te lo vas a creer!!!!, hoy iba a poner unos muffins salados, pero no encuentro la receta (los hice la semana pasada) y no recuerdo nunca las cantidades exactas que pongo (qué desastre, los he hecho miles de veces).
    De todas las formas así me llevo los tuyos, que me han encantado. ¡qué bonita luz tiene la foto!
    Besos reina mora y que pases un lunes estupendo.

    ResponElimina
  6. Molt bons els muffins aquests!
    Per cert, felicitats per superar els 200 seguidors!
    Feina ben feta no té fronteres!

    ResponElimina
  7. M'encanta aquesta alternativa al pa, t'han quedat molt bé.
    Petonets i que passis una bona setmana!

    ResponElimina
  8. Me encantan los muffins salados, sobre todo templados....

    Son un bocado exquisito.

    Besos

    ResponElimina
  9. M'estava llegint com vas fer aquest rap fantàstic i quan anava a deixar-te un comentari he vist que ja tenies uns muffins, no m'estranya que et sembli que publico poc :-)

    A mi no me'n fa de mandra fer pa però tens raó que aquests petits capricis salats son molt fàcils de fer i surten boníssims, però et volia preguntar una cosa, per què hi poses el bicarbonat?

    un petó bonica, bona setmana!

    ResponElimina
  10. Queden molt bonics a taula, en prenc nota...

    (jo tb vull saber pq poses bicarbonat)

    Petons,

    ResponElimina
  11. No n'he fet mai de muffins salats. Crec que m'estrenaré amb aquests, que semblen boníssims!

    ResponElimina
  12. ¡Fantásticos!. Me la apunto para probar.
    besos

    ResponElimina
  13. Macos t'han quedat i bons segur que molt més!!

    Fa molt temps que els vull fer però encara no m'he animat!!

    Tastaré la teva proposta

    Petons

    ResponElimina
  14. Me gustan mucho los muffins salados, acompañados de una ensalada son divinos!!

    Muchos besos

    ResponElimina
  15. Son bonissims y la vreitat es que son un bon substitut del pa!! Als amics sempre els hi encanten!! I visca l´alfàbrega!! Com m´agrada! Petonets guapa

    ResponElimina
  16. Que coquetons que t'han quedat!! els haurem de tastar!
    Per cert avui dinem bacallà!! ;)
    petonets

    ResponElimina
  17. Fenomenais este muffins salgados.

    Beijo
    Maria José

    ResponElimina
  18. Aquests si que els he tastat, finalment! I estaven boníssims!
    Espero el proper paquet, ja,ja,ja!
    Molts petonets.

    ResponElimina
  19. Hola Judith esta semana coincidimos en la entrad porque tengo previsto unos muffins salados que hice hace unos días. Estos tuyos me los voy a copiar parece que ahora apetece tener platos ya preparados y no estar mucho en la cocina. Un besito

    ResponElimina
  20. Ingrid: si que queden monos, sí! ;P
    Isabel: seguro que te quedan fantàsticos! ya me dirás
    Sandra: jijiji, segur que et van quedar fantàstics!!! ;P
    Catieu: també en faig pocs, però perquè vull fer tantes receptes que no m'enrecordo!!! no, ha estat un cap de setmana fantàstic i súper divertit!!! ;)
    Yves: gràcies amor
    Elisabet: gràcies guapa! igualment
    Rosaleda: y además muy rápidos...
    Maduixa: jijiji, no pateixis, les teves publicacions vales per 10!!! el tema del bicarbonat es perquè quedin més esponjosos!!! es nota la diferència... ja m'ho diràs! encara que no en poso sempre.
    Sonia: són cuquetons!
    Lucia: doncs espero la teva proposta!!!!
    Dadá: ya me dirás si te gustan
    Ribereña: són un vici, vigila!!!
    Valerie: sí! y con queso?
    Mª Àngels: jijijiji, visca! encara que jo també sóc una assassina!!! ;)
    Albota: bon profit!!! ja estic desitjant veure la vostre proposta!!!
    PD: muito obrigada
    Moni: ara tinc un llibre súper maco i preciós que no se qui m'ha portat de no se on i li haig de fer treure fum!!!! ;)
    MC: jijijiji, pues estaré atenta a tu receta!!!

    Petonets a tots i gràcies pels vostres comentaris.

    ResponElimina
  21. excelente receta, Ju. Particularmente me gustan más los muffins salados que los dulces, y cada tanto los hago, así que me llevo un par de ideas de acá para la próxima :)
    ¡buena semana, querida!

    ResponElimina
  22. Oh que bons! Fa temps que em passa pel cap però encara no he provat a fer-ne de salats. Els teus amb mozzarela, segur que estan molt i molt bons.
    Crec que també podrien quedar molt bé amb tomàquets secs, enlloc de cherry. O amb una miqueta de guindilla seca camuflada adequadament, ho se, no ho puc evitar, em perd el picant xD.

    Petonets!!

    ResponElimina
  23. Què bons!!! i amb mozzarella no elshavia vist. És sesam de rosella?

    ResponElimina
  24. És una idea boníssima sustituir el pà per els muffins i fan molt bona cara!
    Petonets,
    Esther,
    http://comosiempremadreando.blogspot.com

    ResponElimina
  25. Entre els cakes de l'Íngrid i les teves muffins salades, m'esteu fent molta enveja!! :P
    Es veuen deliciosos, em sembla que us copiaré ben aviat!

    Molts petonets bonica!

    ResponElimina
  26. Aun no he exo muffins salados y estos tuyos se ven deliciosos ,con tu permiso tomo nota.
    Una receta y presentacion de 10 points.
    Bicos mil wapa.

    ResponElimina
  27. Judith, te han quedado espectaculares, estos muffins acompañan de forma deliciosa cualquier plato!!
    Moitos bicos

    ResponElimina
  28. Ja ho sé, però ja hi poses royal, no? que també porta bicarbonat sòdic, es com posar-ne dos vegades, pensava que no tingués a veure amb la seva alcalinitat i per això t'ho preguntava :-) gràcies bonica ;-)

    ResponElimina
  29. Ohhhhhhhhh, nena!! sempre igual! deixaré de passar-me pel teu bloc! si és que fas unes coses meravellosíssimes!!!!!!! jejejejeje.
    Petons, guapa!

    ResponElimina
  30. Aunque no los he probado, creo que serian el acompañamiento perfecto. La foto preciosa como todas las que haces.
    Bessos

    ResponElimina
  31. Que macos t'han quedat i la foto de professional. A veure si m'animo a fer-los salats que mai n'he fet.

    Petons!
    Ana de: 5 sentidos en la cocina

    ResponElimina
  32. Con qu3 eres una perezosilla para el pan????...entoces como tu amiga Juana!!!!...tendré que hacer tus muffins salados, te creeras que jamas he probado a hacer???
    Y si dices que al dia siguiente mejoran...no puedo decir que no!!!!
    Feliz semana linda Juju!!!!! :)

    ResponElimina
  33. Apa que bons! un dia vaig fer magdalenes salades, però eren per posar com a primer plat acompanyades d'una mica d'amanida! T'han quedat molt bonics, i és una manera original de substituïr el pa, sobretot si tens convidats! :)

    ResponElimina
  34. Que puedo decirte de tus muffins, que dulces o salados me fascinan!! Te han quedado con un dorado espectacular y deliciosos con esa combinación de sabores!

    Un besiño neni, que tengas bonita semana :D

    ResponElimina
  35. Algun cop he fet muffins salats i ens han agrdat molt. Però aquests teus em semblen molt millor, la combinació d'ingredients m'encanta!

    ResponElimina
  36. Hola guapa!
    espectaculars! I la foto d'avui m'he deixat bocabadada!!! I jo que no n'he fet mai?? Haurem de posar-hi remei no? Millor passo per casa teva que a mi no em quedarien ni de lluny com aquests.. Petonets

    ResponElimina
  37. Judith te han quedado preciosos, y como visten la mesa!
    un beso guapa y buena semana

    ResponElimina
  38. Judith te aseguro que me resultan insuperables, que bonitos son, que color tienen y que delicia blanditos y esponjosos ¡hay que se me hace la boca agua! jejej como una niña chica.
    Bsos

    ResponElimina
  39. me encanta todo lo que llevan, tienen que estar de muerte y la foto... es de libro de cocina, de verdad, preciosa

    ResponElimina
  40. Què bons Ju! t'han quedat genials.
    A mi m'encanten, de fet aquest cap de setmana vaig fer uns ;)
    petons!

    ResponElimina
  41. T'han quedat fantàstics!! Molt bona idea això de fer-los enlloc de pa. La pròxima vegada que tengui convidats aconseguiré que s'estirin els cabells si els faig totes aquestes cosetes!! Je,je...quin gust que passaré!!
    Felicitats...ja som 200!!! I això és molt, molt, molt!!
    Petonets!

    ResponElimina
  42. molt be aquests muffins capreses i la foto genial
    peto
    miquel

    ResponElimina
  43. BEM ORIGINAIS ESSES MUFFINS E DE CERTEZA QUE UMA VERDADEIRA PERDIÇÃO.
    BJS

    ResponElimina
  44. Me encantan los muffins salados!!!. tienen que estar riquisimos... Besos.

    ResponElimina
  45. Muffins salats, que be aixi no tens que espera lo postre per menjartels,jeje. petons.

    ResponElimina
  46. Tens tota la raó, els muffins salats són boníssims. Una vegada e vaig fer i ens van agradar molt. El problema que tenen és que atipen moltíssim.
    Una abraçada!

    ResponElimina
  47. Soy profana en el mundo muffin salado..., pero debo reconocer que la ppinta es tentadora, cautivadora, provocadora...
    Besotes

    ResponElimina
  48. M´han agradat molt son molt originals!!!m´els emporto per fer aquestes vacances!!!!

    ResponElimina
  49. Los muffins te los robo directamente¡¡ me los llevo todos.

    ResponElimina
  50. Judith, t'han quedat maquíssims! Ostres, si faig un sopar i poso muffins salats a taula ja em quedo amb el personal! Una molt bona ideia!
    Una abraçada!

    ResponElimina