>

divendres, 3 de desembre del 2010

"Pastelitos de la Pantera Rosa"

No sé per què, però sempre m'han cridat molt l'atenció els "pastelitos" de la Pantera Rosa. A casa, quan érem petites, per esmorzar a l'escola, la nostra mare sempre ens preparava un entrepà de pa de motllo amb embotit o formatge. No vam ser gaire de menjar pastisseria industrial, però de tant en tant ens venia de gust menjar un "pastelito". Des de fa molt anys podem trobar  al supermercat el Tigreton, el Bonny o la Pantera Rosa. Però sens dubte el nostre preferit era aquest últim. Serà perquè de ben petites el rosa era el nostre color? O serà perquè la xocolata no podia ser de color rosa? O perquè l'interior tenia un gust molt llaminer? Doncs no ho sabria contestar. Ara fa molt poc, quan vaig anar al supermercat a fer la compra, els vaig veure a la prestatgeria  i no m'hi vaig poder resistir. Això sí, el primer que vaig fer va ser llegir de què estaven fets. A part dels ingredients normals: farina, sucre, llet... vaig veure que hi havia essència de taronja i licor (ells no diuen quin és concretament). I vaig pensar, per què no intentes fer-los? Dit i fet, em vaig animar i aquí us presento el resultat, espero que us agradi.


Ingredients:

3 c/p de sucre avainillat
250 g de sucre
250 g de farina
100 g de Maicena
1 sobre llevat Royal
125 ml de llet descremada
125 ml d'oli d'oliva i taronja
300 g de xocolata blanca
200 ml nata per muntar
Colorant alimentari vermell
1 taronja
3 ous
Rom


Preparació:

Escalfarem el forn prèviament a 180º. Posarem els ous, la llet, la farina, la Maicena, els sucres, el llevat i l'oli en un bol i ho barrejarem fins que ens quedi una massa sense cap tipus de grumoll. Seguidament afegirem, a la barreja anterior, un rajolinet de rom i el suc d'una taronja. Ho deixarem reposar uns minuts i ho posarem en motllos individuals prèviament pintats amb oli. Ho posarem al forn durant 20 minuts. Un cop hagi transcorregut aquest temps els deixarem refredar abans de desmotllar-los. Agafarem la xocolata blanca i la posarem en un bol amb un rajolinet de llet i ho posarem al microones durant un minut, o la desfarem al bany Maria. Un cop ho tinguem, afegirem una gota de colorant vermell i ho barrejarem bé. Agafarem els pastissets, els tallarem per la meitat i afegirem una mica de nata muntada, ajuntarem les dues parts i ho banyarem amb la xocolata que hem fet prèviament. Ho posarem a la nevera 1 hora perquè la xocolata quedi compacta.




30 comentaris:

  1. a mí también me encanta! tengo que probarlos, ah! la foto está genial!
    besos

    ResponElimina
  2. Quins records!!!!!!!
    Ara me'n menjaria un, i dic un per prudència...
    Petons.

    ResponElimina
  3. De veritat t'han quedat increïbles!!!... mai se m'haguès ocorregut!!!.... ufff!, jo, per desgràcia, m'hauré d'arrivar al super!... :(
    Petonets
    ah!, i la foto insuperable!, de fet, com sempre!!!

    ResponElimina
  4. Increïble, com sempre.muacs guapa!

    ResponElimina
  5. Ummmmmmmmmmmmm maaaaaae que pecao mas rico po dioooos ,no se cuando pero palabrica que lo hare seguro estan de muete lentaaaa.
    Una receta y presentacion de 10 points.
    Bicos mil y feli puente wapa.

    ResponElimina
  6. Es posible que puedas mejorar todos los días las fotos?. Chica, presentate a algún concurso de fotos gastronómicas. Me tienes alucinada.
    Besos y buen fin de semana laaaaargo

    ResponElimina
  7. Hola judith,acabo de llegar a tu blog y me quedo un pastelito rosa¡¡¡¡que recuerdos me traen,te han quedado maravillosamente deliciosos¡¡¡gracias por la visita y por quedarte entre mis seguidores yo me quedo también en tu cocina y entre tus recetas y estoy encantadísima de estar aquí,
    un beso enorme y buen fin de semana wuapísima.

    ResponElimina
  8. Ostres Judit, quines ocurrències! jajaja tan quedat molt bé! d'on treus el temps per fer totes aquestes receptes? i a més a més amb aquestes fotos tant maques!
    Felicitats! M'encanta el teu bloc.
    Elisabet

    ResponElimina
  9. Qué bo, he de dir que mai m'han atret aquest tipos de pastissets, però la teva variant casolana t'ha quedat amb molt bona pinta, molt graciosa amb la cobertura rosa.

    Petonets!

    ResponElimina
  10. t'han quedat genials!
    segur que molt més bons que els "autèntics".
    Molt xula la foto ;)
    poetons!

    ResponElimina
  11. Estàs feta un crack!! Només mirant què portaven ja et vas inventar la forma de fer-los!Una recepta genial i la foto genial!! :)
    Per cert, jo també era de pastelito de la pantera rosa!! Els meus pares tampoc me'n donaven per esmorzar però de tant en tant sí que queia algún per berenar. Jo crec que el que em fascinava era que la xocolata fós de color rosa...
    Molts petonets!

    ResponElimina
  12. Jo era més de tigretons, de fet són els culpables dels meus 35 kilos en 9 mesos, ja saps!! jejeje..., però aquest també me'l mejaria, em tens alucinada!!!

    ResponElimina
  13. Me encanta!!!!! Qué bonito!!!! Y me encanta la pantera rosa mirando el apstelito... jejejejej
    Un besote

    ResponElimina
  14. Quina passada!! És brutal, tant la foto com la recepeta! Ma mare tampoc m'acostumava a comprar coses industrials... però una bona "marranada" de tant en tant d'aquestes tenia gust a glòria! Però segur que els teus pastissets superen a l'original ;)

    Petonets,
    Sandra

    PD: Que mona la Pantera Rosa mirant-se els pastelitos! jeje

    ResponElimina
  15. Que bons son aquests pastelets..... i fets a casa ja ha de ser molt més saborosos!!
    Molts petonets

    ResponElimina
  16. Antonia: a ver si te gustan!!!
    Moni: només un? però si son com els petit suis!
    T de c: son més fàcils del que semblen
    Marioa: gràcies solet
    Nenalinda: jajajajja, estan de muerte!
    Pilar: jajajajajajjaja, gracias!
    Ague: bienvenida! te guardo un pastelito! ;P
    T a la c: de moment tinc molt de temps perquè estic de baixa per
    maternitat, però el dia 3 de gener em reincorporo a la feina, així que ja veurem...
    Nee: si que fa gracia la xocolata rosa, i està molt bona!
    Ana: no se que dir-te...els originals son molt bons!
    Alba: ja feia temps que ho tenia al cap, i al final m'he animat!
    V F: doncs un dia hauré de fer els Tigretons!
    Laube: gracias!!!!!!
    Els fogons: sort de les mares que ens han cuidat de les porqueries...
    Ingrid: moltes gràcies maca!

    molts petonets a totessssssssssss!

    ResponElimina
  17. Creo que no soy la única a la que estos pastelitos le trae millones de recueros. Los voy a hacer, a ver si me salen, solo para volver a otros tiempos...Me ha encantado. Un beso

    ResponElimina
  18. Mare meva, si els de casa veuen aquest recepta estic perduda. Els hi xifla la pantera rosa, vaja i ami també. Apuntada queda.....

    ResponElimina
  19. Hola,me encanta esta receta tuya,se me hace la boca agua cuando pienso en estos pastelitos,ummmun beso.

    ResponElimina
  20. Uauuuu, no sé como estaran, pero la pinta buenisima y la foto genial
    Vengo del blog de Bea y con tu permiso me voy a quedar por aqui.
    Ahhh, y ya te dire como estan, porque los pienso hacer, jejeje
    Si quieres pasarte por mi blog estare encantada. Un beso

    ResponElimina
  21. Hola, Judit, vengo de GastroPuntCat. Madre mía, qué pastelitos más bonitos!!! a mí también me encantaban, rellenitos de nata!! ummmmmm!!!

    Me quedo por aquí a ver el resto de recetas, que con ésta ya me has comprao!! jaja

    Besos, guapa!!

    ResponElimina
  22. Mmm!! res millor que la versió casolana dels dolços de tota la vida!! Fan una pinta... ;)

    ResponElimina
  23. Uhmmm!!! también eran mis preferidos !!! y los dibujos de la pantera rosa también.
    Te ha quedado genial!! me apunto la receta que se me está haciendo la boca agua ....
    Besos!!!

    ResponElimina
  24. olé, judith!! És genial! Saps que vaig entrevistar a l'inventor del pastelito de la pantera i que és un senyor de Castellar del Vallès que es diu Josep Pujol? Ja em va fer gràcia aleshores perquè la pantera rosa és l'únic pecat de bolleria industrial que m'atrevia a menjar de més peque... in o tan peque! I ara ens el proposes casolà! això és la pera!!! Petonet

    ResponElimina
  25. Me fascinan neni, como a ti desde peque me llamaban un montón la atención...te quedaron divinos y esa foto es preciosa!!

    Mil besotes!!

    ResponElimina
  26. T'han quedat com els del súper però segur que molt més bon i molt més sans! Aquesta recepta també me l'apunto
    Marta

    ResponElimina
  27. UHmmm como nos haces esto??? que ricos!!!
    Besitos

    ResponElimina
  28. Judith, et copia la recepta pero necessito saber on comprar l'oli d'oliva i taronja, ho compras per internet a alguna botiga en especial, diguem quelcom perque els vull fer si o si, i vull que quedin tan fantastics com els teus, gracias bonica.
    Mar

    ResponElimina
  29. Gosto tanto da pantera rosa, o bolo ficou lindo.
    bjs

    ResponElimina
  30. Òstres Judith quina delicia de pastissets!! Semblen com els originals, i no cal dir lo infinitament més sans que seran aquests teus. M'he quedat amb les ganes de veure l'interior :).

    Petons

    ResponElimina