>

dimecres, 22 de febrer del 2012

Pink Coure Coulant

El món dels blocs és ben curiós. Un dia sense saber ben bé per què ens animem a obrir un bloc i, a poc a poc, ens anem trobant pel camí persones amb els mateixos gustos i passions que es tornen imprescindibles en la nostra rutina quotidiana. En realitat, sense arribar-nos a conèixer al 100% sabem que tenim moltes coses en comú. Potser no tenim la mateixa edat, ni estudis similars, o ni tan sols la mateixa ubicació, però el que sí tenim en comú és la nostra passió per la cuina i la gastronomia.
 
Les xarxes socials, com Fabebook o Twitter, acaben d’arrodonir aquests lligams que hom va creant; de forma que la informació que tenim d’aquest amic virtual vagi cobrant una perspectiva més propera. Per això, aquest tipus de xarxes ajuden a saber una miqueta més de la persona que hi darrera del bloc i, per què no dir-ho, establir una amistat, ni que sigui de manera virtual.
 
En aquest món blocaire cada dia hi ha més blocs de cuina, i no saps ben bé per què uns t’enganxen més que d'altres. Hi ha blocs que tenen un disseny molt acurat, d’altres tenen receptes impressionants acompanyades de bones fotografies, i altres -per enumerar algunes característiques- tenen persones molt especials. Per sort, crec que aquest últim punt el puc aplicar a la majoria de blocs que segueixo -i que estic ben enganxada-.
 
Molta gent que segueix El món de juju em pregunta la diferència entre el bloc i les diverses xarxes socials. En poques paraules us puc dir que tots els canals de comunicació són bons per transmetre alguna cosa, per això aquest bloc, a part de publicar dos cops per setmana, intenta actualitzar a diari  la pàgina del Facebook i fer alguna piulada a Twitter, encara que us haig de confessar que aquest últim canal encara no l’exploto al màxim. No tots seguiu el bloc a través del mateix canal, sinó que escolliu el que més us convé i per això intentem actualitzar tots els canals.
 
La Laura de Coure Coulants tenia un petit somni, arribar als 100 seguidors al bloc i al Facebook. A través del facebook unes quantes blocaires vam fer una campanya de màrqueting perquè els aconseguís i, gràcies a la vostra col·laboració, els va assolir ben aviat. La forma que té la Laura de recompensar-nos als seus seguidors és mitjançant un concurs en el que la sort decidirà els guanyadors d’uns magnífics premis. Per tenir més probabilitats ella va proposar-nos fer un coulant original. Resulta que el coulant de xocolata és un dels meus postres preferits, i no sé per què fins ara no n’havia fet cap. Vaig estar pensant molt i finalment em vaig decidir per un coulant ben rosa. Suposo que us preguntareu per què, no? Doncs perquè si entreu al bloc de la Laura, podreu adonar-vos que és una apassionada dels colors pastels; el rosa pal, el blau cel i el verd poma són colors bàsics dins el seu atrezzo i suposo que això ens fa adonar de la seva sensibilitat i delicadesa. És una persona generosa i, sobretot, molt agraïda que valora cada comentari com si d’un tresor es tractés. Per això el meu coulant és ben pink i espero que li agradi! Us deixo amb la recepta i, mentrestant, creuaré els dits per veure si tinc sort al concurs. Encara que, com ja us he dit, serà l’atzar qui decidirà... amb l'ajuda dels seus dos bombons.
 

Ingredients per a 6 uts.:

150 g de farina per rebosteria
150 g de cobertura de xocolata blanca
2 petit suís
150 g de sucre
50 g de mantega
3 ous
Essència de vainilla
Colorant alimentari vermell
50 g de crocant d'ametlla
Sucre glacé
Maduixes


Preparació:

Escalfem el forn a 180º. En un bol batem els ous i el sucre fins obtenir una mescla escumosa. A continuació, afegim la mantega, prèviament desfeta, i remenem. A poc a poc anem incorporant la farina, vigilant que no quedin grumolls. Quan tinguem una mescla homogènia afegim els petit suís, l'essència de vainilla, la cobertura de xocolata desfeta -al bany Maria o al microones- el colorant i tornem a remenar. Agafem els motllos, els untem amb una mica d'oli i un polsim de farina i afegim la mescla. Els posem al forn durant 12 minuts i els servim immediatament. Un cop desemmotllem els coulant els decorem amb unes quantes maduixes fresques tallades a daus, una mica de sucre glacé i crocant d'ametlla.




99 comentaris:

  1. tienes toda la razon el mundo de los blogs es una caja de sorpresas y esta claro que nos une la pasión por la gastronomia y por eso hay tanta generosidad,algo que falta en muchas personas de otros ámbitos.
    fabulosa tu aportacion y que color mas bonito
    peto

    ResponElimina
  2. Mon dieux!!!!! o touché!!! el que vulguis, per què m´he quedat muda!!!!! impressionant!!! Judith t´estimooooooo,..... ja ja!!!!! petonas guapiiiiii!!!

    ResponElimina
  3. A mí también me tiene asombrada este mundo, aunque no nos conozcamos, hemos llegado a conectar y nada mejor que conectar teniendo una afición en común, eso une y mucho.
    Desde hace tiempo que quiero practicar en casa con mis propios coulants... pero empezaré por el típico de chocolate ;) ¡pero es ideal el de fresa!

    ResponElimina
  4. Judith, el que no aconsegueixis tu...!! un coulant rosa!! jo també estic contenta d'haver fet tants amics virtuals, i per descomptat estàs a la llista! crec que es el millor dels blogs.

    ResponElimina
  5. Quin coulant més guai!! m'ha encantat i a sobre deu ser boníssim :) Tens raó amb això dels blogs, jo ara ja no puc parar de mirar-ne, sobretot els que em tenen més enganxada... i és que es nota molt quan les coses estan fetes amb carinyo, això diu molt de cadascú. Sàpigues que m'has fet venir unes ganes boges de fer postres amb maduixes... o de color rosa. Petonets guapa!

    ResponElimina
  6. Ets la bomba, no puc dir gaire cosa més... amb la teva explicació està tot dit, i amb aquest coulant sobren les paraules!

    M'alegro d'haver decicidit fer un bloc i poder connectar (jo tinc la sort de que per totes!! jajaja) en les plataformes virtuals... i sobretot en la vida real! :)

    Petonets reina
    Sandra

    ResponElimina
  7. Hola Judith!!!
    Tens molta raó! L'altra dia comentàvem que l'any 2008 quan vem obrir el bloc érem potser una vintena de blocs de cuina i tots ens coneixíem. En aquests 4 anys que han passat se'n comptabilitzen més de 350 en català! Tanta diversitat et fa d'alguna manera proiritzar (ja que no arribem a tot arreu!) i hi ha blocs que enganxen més i d'altres que no tant. Però els que enganxen enganxen molt! Com el teu, el de la Laura o el de la Sandra en el meu cas, a part dels blocs més antics amb qui hi tenim amistat i ens coneixem personalment. Com molt bé expliques les xarxes socials acaben d'arrodonir el cercle i ens donen més informació sobre les persones que hi ha darrera. I sense adonar-te'n les acabes incorporant a la teva rutina diària, i és fantàstic! ;)
    El coulant t'ha quedat genial! La Laura segur que estarà molt contenta! És magnífic el coulant i magnífica la crònica que ens has fet!!

    Una abraçada!

    ResponElimina
  8. Que xulo!!! I que original aquest segur que li agrada a la meva filla :P
    Espero que la sort t'acompanyi!!
    Una abraçada.

    ResponElimina
  9. Me encantan las fresas, y todo lo que lo lleve me encanta!!! Uhhhh...!!! Se ve super rico. Saludos

    ResponElimina
  10. Me parece fantastico....concuerdo contigo.....pero esta delicia me la como de inmediato!!.......Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  11. Que verdad! Los blogs son como las personas, empiezan todos igual, con la misma plantilla y ya ves.... cada uno diferente e interesante. Estoy loca con ese colulant, si no es elegido el más original no me perderé el que te supere, será el de nitrogeno? Besos

    ResponElimina
  12. És difícil comentar un postre, bellíssim, espectacular i ben original quan abans es poden llegir unes paraules de les que et traspassen, de les que et toquen la fibra, de les que t' emocionen i qu ressumeixen molt bé les sensacions pròpies que tinc. Obrir el bloc va ser una decissió més que encertada. Millores en cuina, millores en fotografia, millores en presentacions i sobretot, sobretot coneixes gent amb la mateixa passió que tu amb la que acabes fent AMISTAT!!! Estic molt contenta d haver-te trobat, de parlar amb tu x tantes vies, d' aprendre dels teus consells i de tenir-te sempre al altra costt de la pantalla. Espero que hagueu disfrutat amb el concurs perquè per mi ha estat una experiència genial. Et desitjo molta sort iet dono les gràcies per aquestes paraules que ja m' han alegrat el dia. Pink coulant, pink day!! Un petó enorme Judith!!!

    ResponElimina
  13. Per veure entrades com aquesta val la pena tenir i compartir un bloc de cuina.Quan vaig obrir el meu pensava que noms'el miraria quasi ningú.... I deu nindor. A part de la gent que coneixes,personal i virtualment...
    El coulant..... Espestacular. L'apuntonanpendents,ja!
    petonets.

    ResponElimina
  14. Juju, m'has emocionat, amb aquest escrit. És que tens molta raó, jo fa poc que volto per aquest món gastroblocaire però ja hi he conegut persones molt especials, que sense voler ja m'aprecio com vertaders amics... i alguns no els he vist mai! Amb tu, per exemple, encara que no haguem coincidit en persona, et segueixo amb alegria i m'agrada tenir notícies teves. Gràcies per regalar-nos aquest coulant vermell, avui. Petons!

    ResponElimina
  15. Qué razón tienes!!! Este mundo bloggero es increíble!!! y engancha de una manera......y es que compartimos una misma pasión y eso une mucho. Me ha encantado tu coulant es una chulada! Qué color tan bonito! Tiene que estar buenísimo! Un besito:) Susana

    ResponElimina
  16. tens tota la raó amb el món dels blogs!! el que fan les noves tecnologies.... i aquest coulant increible nena, quina pinta!! a veure si un dia m'animo i el faig!! uuummmmm petons

    ResponElimina
  17. Hola Judith! La veritat és que aquestes noves relaciones tecnològiques no son menys agradables que altres més físiques. Vullc dir que quan tens un blog i un bon dia tens un comentari d'una personeta que no saps qui serà, ni d'on ve però t'ha deixat un comentari...deu meuuu!!! Quina ilusió! Ahi comença tot. Jo vaig fer el blog per les meves amigues, així que no esperava que algú es fixés en mi, i despres quan ho fan tens un sentiment per dintre...quina satisfacció :)
    Llàstima no tenir més temps pel blog i tot el que comporta.
    Noia, el coulant t'ha quedat de vici, pero no dir lo super fashion preciós que es!!! Un petó guapa

    ResponElimina
  18. La blogosfera es lo mejor que se ha inventado.
    Precioso coulant tienes un gusto exquisito.
    Besos :)

    ResponElimina
  19. Quin culantro tan guapo i bo! ....petonets

    ResponElimina
  20. Uau, t'ha quedat preciós! Amb aquest color rosa i les maduixes de sobre... m'encanta! Segur que la Laura quedarà molt contenta amb la teva aportació :)

    ResponElimina
  21. Ole tú!! quin coulant més original i segur que boníssimmmmm!! a mi m'encanta la xocolata blanca,a més amb la incorporació de petit suis...

    petonets pink**

    ResponElimina
  22. T'explico una petita història? Ja saps que també tinc facebook, encara que com dius no l'exploro al màxim, estic més atenta dels vostres passos a través del blog que del facebook, però tinc un ocellet que em piulant tots els teus passos pel facebook, el meu fill, que un dia, per oblit, vaig fer m'agrada al teu facebook des del seu facebook (l'havia deixat obert i jo em pensava que estava dins el meu i estava dins el seu), i ahir em diu -mama, el món de juju ha arribat a 400 seguidors!!!!! Bravo!!!! Moltes felicitats bonica, al final hi has arribat, i això demostra l'èxit del blog, del facebook i de lo bé que ho fas!!!!!
    Em sembla que no he passat mai per coure coulants, ara m'hi passaré, i teu coulant fantástic! encara que jo no n'he fet mai.
    Petonets i que tinguis un feliç dia, i disfruta molt!!!

    ResponElimina
  23. Quin coulant mes glamurós! La veritat, a mi això del blog nomès m´ha portat que alegries, i "coneixer" un munt de gent fantàstica!
    Molts petons

    ResponElimina
  24. Tienes razón, cada blog es el reflejo de nuestra personalidad.
    Me gusta tu coulant!! súper fashion!

    ResponElimina
  25. Unes postres ideals per després d'un bon sopar. I més encara si s'acompanyen d'algun licoret tipus porto.
    Felicitats!

    ResponElimina
  26. Super bonic, Judith!
    Quina sort poder utilitzar xocolata blanca, dóna tant joc!
    Les maduixetes i el crocant d'ametlla són un toc deliciós, bon coulant!

    Estic d'acord amb tot el que dius: oi que sembla que, malgrat no veure'ns mai les cares, ja som tots com vells amics? de vegades em trobo explicant al meu xicot que si "la Laura m'ha escrit aquest comentari, o la Judith, o la Loly, la Sandra...." com si fossiu de la família ;-)

    Petons i molt bona sort al concurs!

    ResponElimina
  27. ostres quina pinta... ufff, crec que n tardaré gens en fer-lo! enhorabona!

    ResponElimina
  28. cada vegada em sorprens més!!! Rosa??? molt bó! Espero que tinguis sort, perquè original ho és una estona :))

    Petons maca

    ResponElimina
  29. Ets una caixa de sorpreses una darrere l'altre jajaja

    Un coulant mooolt original, per ficar-hi cullera i olvidar-me de la meva al.lergia...

    El millor dels blocs, son les persones que hi ha darrere de cada cuina, les ganes de compartir-ho tot.

    un petonet

    ResponElimina
  30. Quina preciositat, te un color maquíssim!!!!!! I el millor, que bo ha de ser aquest coulant.
    Petonets

    ResponElimina
  31. M'ha agradat molt el teu coulant rosa i també la entrada parlant dels blocs i de tot el que envolta aquest mon que ha fet possible que et conegués Judith.
    Felicitats a la Laura.
    Un petonet

    ResponElimina
  32. Ainssss cuántas cosas bonicas nos trae este mundo. El otro también pero en este hacemos muchas cosas que físicamente no llegaríamos a hacer. Antes para charlar había que quedar para tomar un café o unas cañitas. Ahora un chat y tan ricamente que los apegos no necesitan alternar por terrazas o cafés:-) Ahora mismo me voy donde Laura a poner mi granico para que llegue a los 200 en un plis,
    Besos

    ResponElimina
  33. Hola Judith. Me ha encantado tu post. Tienes muchísima razón. Sin saber por qué terminas enganchada a determinados blogs. En mi caso, tiene bastante que ver con el blogger al que pertenecen. Creo que hay blogs que definen muy bien a la persona que está detrás, y esa forma peculiar de expresarse, de presentar los posts, de transmitirte la pasión que ha derrochado en hacer una receta, etc. … todo eso es lo que me engancha de verdad y lo que me provoca muchas sonrisas. Si te fijas, hay un derroche inmenso de generosidad en todo lo que compartimos todos.
    Soy una recién llegada a este mundo de los blogs y llevaba casi 5 años diciendo que había perdido MI PUNTO gastronómico. Ahora, cada vez que hago una receta para publicar, es como si cocinara para 30 invitados. Y he recuperado mi creatividad y la capacidad de inventar cosas diferentes en todos los ámbitos de mi vida a través de la cocina. Y eso es genial. Así que tengo mucho que agradecer a este mundo inmenso y disparatado de adictos a la cocina.
    Gracias por dejar el link de Laura. Me ha encantado y, por supuesto, también he contribuido a que se sienta orgullosa por haber sobrepasado su cifra deseada de seguidores.
    Un besote.

    ResponElimina
  34. Bones!, Molt bona reflexió. El teu coulant... Magnific!!! Te un color molt maco i ha d'estar boníssim. Petons

    ResponElimina
  35. Si señora, al final cada blog es como su "dueño", porque de una manera o de otra reflejamos lo que somos en nuestras cocinas, en nuestras frases en nuestras palabras.
    Y si, yo apenas conozco personalmente a nadie dentro de este mundillo, pero hay muchos por los que siento un tremendo afecto, y siento tan cerca como a los míos, a pesar de no haber tenido contacto jamás. Que este mundillo tiene muchas cosas malas, pero alguna buena de vez en cuando.

    Como se nota que estoy perdida en las redes sociales, verdad?? No me había enterado de esta iniciativa.
    Me gusta tu coulant rosa, pero a mi princesa le gustará todavía más, es ROSA.

    Besos.

    ResponElimina
  36. Tienes razón, para mí el mundo bloguero ha sido todo un descubrimiento. El facebook ya sabes que me tira menos ;)
    Me he quedado sin palabras (difícil ¿verdad?) al ver tu coulant. Es divino
    Besos corazón

    ResponElimina
  37. Moooooooolt curiós és el món dels blogs, qui ens ho havia de dir. Ara, vigila, perquè es veu que també hi ha bruixes pirules, jajajaja!!
    El teu serà el coulant més discofashion del concurs, n'estic segura!!
    Petonets

    ResponElimina
  38. Impressionant! el primer coulant rosa que veig i m'encanta! :) comprateixo tot el que dius sobre els blogs i les persones que hi ha darrere, aquestes amistats especials que es van creant són el que ens motiva i dóna energia per seguir endavant!

    Un petonet! ;)

    ResponElimina
  39. Magnífic Coulant!!
    Ah! I m'agradat molt el teu comentari anterior a la recepta, molt ben dit i molt ben escrit. Estic completament d'acord, estem units per aquest "cuquet" que portem a dins que és diu gastronomia.

    ResponElimina
  40. Ha de ser bonissim aquest coulant !!!T'gha quedat de fàbula !!!
    Petons

    ResponElimina
  41. Ohhh, es precioso, me encanta el color, triunfo asegurado. A mi me pasa lo mismo que a ti, personalmente sigo muchos blogs de lo que para yo considero personas especiales, las recetas, las fotos y todo lo demás también influye, pero para mi lo más importante es lo que me transmite esa persona. Cuando visito un blog me gusta estar comoda y leer cosas que me hagan sentir bien, que bastante hipocresía, peloteo y malos rollos hay en el "mundo real".....
    Un besazo

    ResponElimina
  42. Que mono de color rosa!!! I amb gustet de petit suisse, molt original!!!
    Petonets guapa

    ResponElimina
  43. Que vistós i xulo aquest coulant! tens la mà trencada en sorprendre'ns a tots amb les teves idees tan originals. Sens dubte un coulant preciós per celebrar la pròxima primavera que ens vindrà, quines ganes....

    ResponElimina
  44. Quines paraules tan ben escollides!!! Tens tota la rao... Moltes gracies per formar part de la meva familia blocaire... jijijiji... Muack!
    La recepta? Simplement genial!!! Per que sera que no em sorpren???? ^__^
    Un petonas
    Sònia

    ResponElimina
  45. Estupendo Juju, estou sin palavras....absolutamente genial!
    Besitos guapa.

    ResponElimina
  46. Quina recepta tan bona!!! Amb aquest color genial!!
    Petons i que tinguis sort en el concurs!

    ResponElimina
  47. Juju,
    Se ya quedado un lujo... y con una color muy bonita. Solo pede esta bueno : )

    Besitos guapitaaaa

    ResponElimina
  48. ¿como la haces para tener siempre las palabras adecuadas? me encanta leerte pero ya sabes que a mi las redes sociales me quedan grandes jajaja Me vuelve loca este coulant tan pink!!! ¡lo que no consigas tu!!!
    A Laura la conocia, de hecho fuí parte del jurado de Pimienta rosa en el que gano con su receta, ojalá que cumpla su sueño y mucho más :)
    Besitos para las dos!!!!

    ResponElimina
  49. Ostres nena, m'ha fascinat el teu coulant tot i que no m'agraden i t'explico perqué, aixó de mossegar i que em sorti algu líquid, em fa no se que....

    Un petonet

    ResponElimina
  50. quina cosa tan bonica!!! i segur que té encara millor gust que la fila que fa...

    ResponElimina
  51. Senzillament genial!!! Dius un grapat de veritats en aquesta entrada, el món dels blogs de gastronomia uneix a moltes persones, fins i tot sense coneixer'ns....
    Us hauré d'explicar la meva il·lusió d'arribar als 100 seguidors abans del primer aniversari del blog que últimament els blogs amb més influència aconseguiu tot allò que us proposeu.
    La proposta és genial, ideal diria jo. El diumenge la meva cunyada petita fa 11 anyets.....ja se amb quin postre la sorprendré....:)
    Gràcies per les receptes tan xules i per tenir un cor tan gran ;)
    Petonets. MAR de El que no mata engreixa

    ResponElimina
  52. Jejejej, acerté en la fruta!!!! que buenos te han quedado...me encanta los coulants...
    Besitos

    ResponElimina
  53. Espectacular...impressionada...sense paraules....Quin coulant i quina gent més guapa que hi ha a la gastrosfera. Sou un descobriment a molts nivells ! Vosaltres (la Gemma ,de la Cuina de casa la Sandra dels Fogons, la Mònica de Xocolata desfeta, tu... i me'n deixo una pila....) feu el món un lloc molt més agradable cada dia. Sou fantàstiques les blogaires 2.0 !

    ResponElimina
  54. OMG! Un color fantàstic. Aquest món blocaire és meravellós... ara em falta temps per a gaudir de tots els blocs que segueixo :(
    Un petó molt fort

    ResponElimina
  55. M'ha agradat la recepta, el color i la foto. Molt bé Judit.
    Nani

    ResponElimina
  56. Noia, quina foto, quina pinta! Aquest coulant és perfecte!
    Marta

    ResponElimina
  57. Qué original i quina pinta més deliciosa. Es la recepta ideal per a fer-la a casa, on tinc un "raret" al que no li agrada el chocolate negre. Vaig a vore el bloc de Laura, que m'he quedat intrigada ;)

    Petons

    ResponElimina
  58. Pues tiene que estar bien dulce y bien rico. EL emplatado te ha quedado estupendo... Un besote.

    ResponElimina
  59. Que lujo de coulant!!!!! Un aplauso si señora y con esto ya te he dicho todo, besos.

    ResponElimina
  60. Ohh quina bona pinta Judith!!! És que m'encanta és tan mono tan finet i delicat... joo jo en vulll un, jeje.
    Que al final no se si podré participar el repte de memòries... el meu pastís d'aniversari es va accidentar... no va quedar malament però no com jo volia i em vaig mosquejar bastant, directe a la brossa i a comprar-ne un... tinc caràcter ho se, el meu perfeccionisme ja ho fa aquestes coses xD.
    Si tinc temps ho tornaré a intentar.

    Petonets!!

    ResponElimina
  61. M'agraden molt els coulant, però sempre els he menjat de xocolata, tot i que he vist moltes altres versions. Però aquest que has fet tú m'ha captivat, de maduixes!!! El tastaré perquè ha de ser molt bo.

    Petonets

    ResponElimina
  62. Hola Judith!! Ja he entrat al blog de la Laura, realment està tan bé com dius!! :D I pel que fa al teu coulant... m'apunto la recepta, perquè serà un must a la propera pijama party que faci!! jaja

    Un petoneeet! :D

    ResponElimina
  63. che bella color! baci mia "Geek cuoca" :)

    ResponElimina
  64. que bo que sembla, ara m'el menjaria, molts petons

    ResponElimina
  65. Desde luego eres un cielo y yo no se si ganarás o no pero a mí este coulant me ha fascinado ¡se me cae la baba!.
    Bsos

    ResponElimina
  66. Oh, qué cosa más bonita, Judith!!!! Este coulant rosa me ha robado el corazón!!!! Maravilloso!!!!
    Besos.

    ResponElimina
  67. Pink coulant?? Pink?????!!!!!!!!!!!!! Nena, m'has "mattat". Fins i tot els coulants fas fashions. Què original!
    Totalment d'acord amb el que has dit dels blocs. Qui ens ho hauria dit fa un any i mig?
    Encara que ja saps que, de moment, sóc un bitxo raro amb les xarxes socials, però és per qüestió de temps...ja m'hi enganxaré. Jajajajaa!!
    Sort al concurs. Encara que ja saps que si fos per jo guanyaves segur.
    Petons

    ResponElimina
  68. A mi me encanta el mundo de los blogs, en el sentido de compartir, conocer, aprender y disfrutar, eso si, yo soy un tanto desconectada del mundo virtual, por falta de tiempo, y porque siempre me invento un montón de cosas que hacer...vivo en "mi mundo" como dice uno que yo me sé! Pero me alegra mucho poder conectar con personas maravillosas y apasionadas como tú, que eres un sol enorme...tierna y re-bonita! El coulant es tan, pero tan...divino, neni!!

    Mil besotes :D

    p.d.puedes creer que aún no sé como decorar mi pastel para memories...jajajaja ayyyy

    ResponElimina
  69. Estic segura que ni la Laura s'esperava un coulant rosa!
    M'encnta la teva imaginació

    ResponElimina
  70. Como siempre delicioso Judith, yo como tu estoy visitando los blogs antes de cenar y con estas fotos voy a estropear el teclado de tanto babear.
    Besinos

    ResponElimina
  71. Pues si que hemos tenido transmisión de pensamiento!! vaya dos más sentimentales ;-) Pero me reafirmo en lo que digo y añado lo que tan bien escribes tu. El domingo hicimos una kedada de Asturias y fue genial, ahora a ver cuando mis amiguitas catalanas preparáis uno que alli me voy a veros, que tengo unas ganas de conocerte locas.
    No conozco el blog de esa chica, pero en cuanto le de a publicar alla que voy a verlo, desde luego que con tus coulants deliciosos tendrás un poquito de enchufe, jaja.

    Tengo que poner de nuevo la lista de blogs en el lateral que no se porqué me desapareció y me pierdo las entradas que pones y ya sabes que yo lo del FB voy con unas clases de retraso y no me entero de mucho.

    Un besote guapetona

    ResponElimina
  72. Vaja coulant fashion que has preparat, m´encanta el color i l´aparença ara mateix el tastava...petonets

    ResponElimina
  73. Me voy a ver el blog de Laura que si dices que es fantástico, yo me lo creo a pie juntillas y entre todos haremos realidad su sueño, que por otra parte es de los realizables.

    Divino te ha quedado el coulant, Judith, me encanta el color, se ve atómico.

    un besazo, preciosa y feliz finde

    ResponElimina
  74. Els GEO???????????????????? Sort que només va ser un lapsus!
    M'has fet la persona més feliç del món, em pensava que ningú es fixaria amb la foto! És que m'encanta!!!!!
    Una forta abraçada, bonica, i feliç cap de setmana!

    ResponElimina
  75. Ole tu! Quina passada! Segur que la Laura està més que encantada amb la recepta i les paraules de la seva cap de màrqueting!
    Molts petonets!

    ResponElimina
  76. Wala! Que xulo! Si hi hagués premi al més original jo no dubtaria!
    El meu és més aviat white: http://quinaoloreta.blogspot.com/2012/02/coulant-de-xocolata-blanca-amb-cor.html#comment-form

    ResponElimina
  77. De lo más original este coulant, dan ganas de lanzarse a por el, aprovecho para visitar ese blog.

    ResponElimina
  78. Tot i que és un des meus postres preferits, mai he fet un coulant... ara necessitaré dos excuses per fer:
    el tradicional i aquesta meravella que acaves de crear!!

    ResponElimina
  79. Al ver la foto sabía que era tuya, es inconfundible tu estilo y tus mezclas!. Me encanta!
    Un beso y buen finde

    ResponElimina
  80. Guau...!!! Me re encanta. Genial!!!! Te a quedado de lujo. Saludos

    ResponElimina
  81. Quina cosa més ràpida i deliciosa!!! has creat una maravella. Petons, i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  82. Oooooh, que espectáculo de color y de sabor.
    Te felicito.
    Un saludo.

    ResponElimina
  83. Cada cop que passo per aquest bloc l'heu donat una altre volta de rosca a qualsevol recepta, és impressionant, sempre em porto grans sorpreses i trobo coses que mai havia imaginat, m'encanta la recepta!!!

    Petonets

    ResponElimina
  84. M'encanta llegir les teves paraules, jo estic totalment enganxada al món de juju.
    Aquest pink coulant és una passada, ho té tot, original, color bonic, maduixes i molta passió per part de la cuinera. Molta sort!!!
    Ja estem esperant el coulant de caipirinha o mojito ;-)
    Petons

    ResponElimina
  85. Estoy segura que el azar se detendrá en tu puerta porque aunque quiera pasar de largo no podrá al ver una creación tan bella y colorida...
    Divino te quedó!
    Comparto tus palabras en todo lo relacionado con el mundo blogero, pero no tengo nada claro lo de las redes sociales...
    Besazos artista!

    ResponElimina
  86. Que original, quin color tant bonic!!!
    Em recorda al pastíssets comercials Pantera rosa

    Petons

    ResponElimina
  87. Superoriginal i sofisticatttttt!!!! Per quan tingui una tarda de dissabte lliure. Ho faré amb els nensss!!!

    ResponElimina
  88. que coulant tan vistoso! me ha encantado la idea del petit suis, super original! que imaginación ;) un beso

    ResponElimina
  89. Segur que quan vas iniciar el blog no t'imagonaves totes les coses bones que t'aportaria, oi?
    I que dir d'aquest coulant??? segur que els hi poses molt difícil a les altres participants!!!! Sort!!!
    Petunets,
    Eva.

    ResponElimina
  90. Judith, quanta raó tens!
    El coulant, espectacular!! Segur que a la Laura li haurà encantat!
    Petons!

    ResponElimina
  91. Judith, coincido contigo en lo que comentas en este post. Es bien curioso lo que sucede con esas afinidades que encontramos en las relaciones blogueriles...
    Por cierto... qué coulant más delicado y tentador. Entra por los ojos, así que habrá que esforzarse y hacerlo, no?
    Un besote

    ResponElimina
  92. Es verdad que somos bien diferentes... pero todos aprendemos de todos.
    Tu coulant se ve muy bien.
    Un saludito

    ResponElimina
  93. ¡Qué fuerte, qué cosa más bonita, nunca había visto un coulant rosa, es precioso, muy "pink panter", tiene que estar delicioso!. Besos guapa.

    ResponElimina
  94. Ostres! un coulant de color rosa!!!molt original, i a d'estar boníssim!!!

    ResponElimina
  95. Guaaaaaaaaauuuuuu, me encanta el color rosa,es mas lo adoro.
    Felicidades por ese año.
    Preciosa la tarta.
    Besos

    ResponElimina
  96. me gustaria compartir tu blog con elmio,que es:
    http://miscosascotidianascristina.blogspot.com
    Besitos desde Sevilla

    ResponElimina