El cap de setmana passat, la Judit i el Xavi ens van convidar a sopar a casa seva. Ells tenen una nena preciosa que es diu Ona i que resulta que va a la mateixa classe que el Boletet. Normalment, quan anem a sopar a casa d’uns amics; el Boletet, sobre les 10 de la nit, ja està molt cansat i demana que vol dormir, així que els amfitrions, molt amablement, li deixen un llit perquè pugui dormir. Però aquest cop no ha estat necessari. Us podeu creure que l’Ona i lÀitor, a quarts de dues de la nit, encara estaven jugant? Mai l’havia vist tan actiu a la nit -i menys a aquestes hores-. Estaven tan i tan divertits i, sobretot, tan contents, que els papes encara ho estàvem més. Fins i tot la Valèria, una nena preciosa i molt riallera de només 4 mesos no va voler-se perdre quest sopar, això sí, ella va dormir quasi tota la nit, i només es va despertar quan va tenir gana.
Us en recordeu que al facebook us demanava algun suggeriment per fer postres per a un sopar? Doncs finalment em vaig decidir per un simple pastís de pera amb una crosta cruixent feta amb uns selecció de fruits secs. Val a dir que, tot i haver sopat molt, no vam deixar ni un trosset.
Per acabar, m’agradaria comentar-vos que avui es un dia molt i molt especial: és l’aniversari del Lluc i fa tres anys. Des d’aquí la família Bolet li volem desitjar que sigui molt i molt feliç, avui i sempre. I sobretot que no perdi el meravellós somriure que el caracteritza. Els titis l’estimem moltíssim i el teu amic/cosí de l’ànima encara més. D’aquí una estoneta vindrem a Can Llàbiro a estirar-te les orelles i omplir-te de petonets. Moltíssimes felicitats príncep.
Ingredients:
250 g de farina per rebosteria
125 g de farina integral
50 ml de llet descremada
1 iogurt de llimona
250 g de sucre
3 peres conference
50 ml d’oli d’oliva
3 ous
1 sobre de llevat Royal
Canyella en pols
30 g de nous
30 g de panses
30 g d'avellanes
30 g de pinyons
30 g de crocant d'ametlla
Llavors de sèsam torrat
Sucre morè
Anís
Preparació:
Escalfem el forn a 180º. Posem els ous, la llet, les farines, el sucre, un polsim de canyella, el llevat en un bol i ho barregem fins que ens quedi una massa ben fina sense grumolls. Seguidament rentem, pelem i tallem a trossets les peres i ho afegim a la barreja anterior, juntament amb un raig d'anís. Ho deixem reposar uns minuts i ho posem en un motllo prèviament untat amb oli. Per finalitzar, posem els fruits secs, el sèsam i tirem una capa generosa de sucre morè, un polsim de canyella i unes gotes d'anís tot ben repartit per la superfície. Ho posem al forn durant 45 minuts. Un cop hagi transcorregut aquest temps, ho deixem refredar, a temperatura ambient, abans de desemmotllar-ho.
Un delicioso pastel!!!! besos y buen finde.
ResponEliminaQue bó !!!!! .no m'extranya que no en deixesiu ni les engrunes:
ResponEliminapetons
Te ha salido fantástico, con razón no dejaron ni las migas.
ResponEliminaun beso y buen fin de semana fresquito.
Pues un detalle estupendo para agasajar a invitados queridos.
ResponEliminaExquisito!!
Madre mia!!....esto lo quiero para mi desayuno pero ya es tarde para cocinar!!....delicioso!!.........Abrazotes, Marcela
ResponEliminaMolt bona elecció, segur que els va a agradar molt, te una pinta fantástica.
ResponEliminaUn petonet
Que bo!!!!! segurament si, els agradaria molt!
ResponEliminaespero la teva visita
Aquesta crosteta de fruits secs amb el "gronxi gronxi" al mossegar ha de ser la bomba. Molt bona pensada Judith! Així jo també vull fer passar el fred! ;)
ResponEliminaUfff quina pinta!!mai he tastat un pastís de pera, potser que ja vagi sent hora, no creus??!! petons
ResponEliminaEn menges, xerres, en menges... No pares....
ResponEliminaHa de quedar una coca boníssima i molt gustosa, amb el cruixent a la part superioir... No m'estranya que després d'un bon tall d'aquest pastís els nens tinguessin energia per estar desperts tota la nit, je je je...
ResponEliminaSencillament genial. Fácil i rèpid de fer, i segur que ràpid de menjar també.
ResponEliminaPetonets.
MAR, de El que no mata engreixa
Que bona i diferent...unes postres delicioses, petonets
ResponEliminaM'agrada molt la idea de posar pera al pastís. En tinc unes a la nevera que no les menja ningú...potser que m'animi a fer-ne un.
ResponEliminaQue paseu molt bon dia.
Petonets.
No m'estranya que no deixéssiu ni un trosset, amb la bona pinta que té....
ResponEliminaQue passeu molt bon cap de setmana!
Quina pinta nena... M'encanta la crosteta que t'ha quedat per sobre, ummm...
ResponEliminaMolts petons guapa!
Ai Judith, és que el calaix de pendents només hi trobo receptes vostres, però és que no m'hi puc ressistir!!! Quina bona pinta!!!
ResponEliminaMoltes felicitats a en Lluc, ja veig que avui tindreu festa! i bona taula, segur, perquè a Can Llàbiro també s'hi cuina molt bé. Felicita a ta germana perquè aquest quart aniversari, un dia molt especial, segur. I vigileu amb el fred, que avui és ben viu. Nosaltres farem un dia de sofà i manta, que ja le necessitem, i més jo, aque aquesta nit un follet s'ha passat total la nit clavant-me puntades de peu a l'esquena i m'he aixecat ben baldada! jeje!
Petonest guapus!
Els cocs de pera ja et vaig dir que s'han convertit en els preferits de la Bordeta, queden tan gustosos, suas, bons, espectaculars... i aquest teu ha de ser la bomba!!!
ResponEliminaCom no ha de ser feliç i tenir un somriure d'orella a orella el super Lluc? Si és que és guapíssim, i té una família fantàstica! Una mare i una tieta per caure de cul, un pare i un tiet que també tenen tela, una germana espectacular i un cosinet genial per portar a terme totes les entremaliadures i jocs possibles!! Visca la família Llàbiro-Bolet!! :D Per mooooooolts anys!!
Petonets!
Sandra
Mmmmm....Bo, molt bo!!! Podem repetir???
ResponEliminaPues me parece un postre genial y felicidades a Lucas! Besos
ResponEliminaNo se me habia ocurrido nunca ponerle pera a un bizcocho, habrá que probarlo
ResponEliminaQue apresentação encantadora, gostei muito Juju:)
ResponEliminaBeijinhos, bom fim de semana.
Como sigas llevando esos pasteles no vas a cenar nunca en casa porque vais a estar invitados todos los días!!
ResponEliminaNo sabe nada el boletet , es todo un caballerete y no le iba a hacer un feo a la chica llendose para la cama. Preparate que tienes un play boy en potencia!!!! ;)
Me ha encantado y llevando anís y pera, hummmm
Un besito muy fuerte ( ah!! ya se que pasáis frío estos días en Barcelona, me lo dijo mi hermanita, es para que sepáis lo que sufrimos los que vivimos entre montañas
Quina delícia de postres! saps que no he fet mai un pastís amb peres? m'ho hauré de repensar! perquè en faig un de poma i avellanes que és boníssim! així que suposo que deu ser semblant. A veure si algun dia el poso al blog... Moltíssimes felicitats pel Lluc! ara passaré pel blog de la Moni a felicitar-lo. Molts petonets guapa, i bon cap de setmana! (el meu avi comença a estar millor :D ) muaa!
ResponEliminaUfff, aquest l'haig de provar, puc???
ResponEliminaPetonets.
Mira que ho tenc a pendents fer un pastís amb peres però no ho arribo a fer. Sempre el faig de pomes. Aviat caurà!! ;DDD
ResponEliminaEl Boletet ha d'aguantar el "tipo". Que no es digui que va a dormir si hi ha una noieta al davant. El menut promet!!
I com no ha de ser un nen feliç el Lluc amb la família tan fantàstica que té??
Vaja quina parella que deuen fer tots dos. Ja me la imagino.
Petons!
Qué buena pinta tiene. Tengo ganas de hacer un bizcocho con pera. Me apunto tu propuesta. Un besito:) Susana.
ResponEliminaohhh, feliciteu el Lluc de part d'una bloguera que no el coneix en persona però que n'ha sentit molt a parlar!! jaja Nena, no m'estranya que no en deixessiu ni un trosset, amb la pinta que té aquest pastís!! A més, és que ha d'agradar a tothom per força!! Serien els fruits secs els que li donarien aquesta descàrrega d'energia al Boletet...?? Qui sap...!! jaja
ResponEliminaUn petoneet! :D
Ja saps que has de portar quan ens veiem!!! aquesta em va de maravella:)) Muaks
ResponEliminaQuina alegria llegir el relat del sopar amb els nens jugant ! A mi se m'han fet grans però ho haviem fet molt això d'anar a sopar amb criatura/s incorporades. Amb franquesa, ho enyoro (a estones :). I graciès per fer que el Boletet i els seus amics siguin personetes reals i deixar-nos compartir les seves aventures
ResponEliminame encantan los cakes con pera, seguro que estab de muerte!un besitoo
ResponEliminaQuin pastís més bo Judith!! M'agrada el punt cruixent dels fruits secs.
ResponEliminaMoltes felicitats pel Lluc.
Gaudiu del cap de setmana
Molts petons
Un gran postre per a una gran vetllada, i per molts anys a en Lluc de part meva!
ResponEliminaJudit, ha d'estar boníssim. Ara entenc, en part, el missatge del Twiter, ets molt afortunada, si senyor!
ResponEliminaNani
Un pastís molt bo i m'ha agrada't molt el missatget, vaig de seguida a felicitar a la mare del Lluc...
ResponEliminaUn petonet
M'ha encantat el pastís. Les peres m'agraden de totes les maneres.Em guardo la recepta. Petons i a continuar disfrutant dels nanos que després creixen massa ràpid.
ResponEliminaLINDO BOLO GOSTO DE DOCES COM PÊRA FICAM SEMPRE UMA DELICIA.
ResponEliminaESSE COM FRUTOS SECOS DEVE SER MESMO UMA DELICIA...GOSTEI MUITO.
BOM FIM DE SEMANA
BJS
Un pastel realmente delicioso. Tomo nota de tu receta. Besos
ResponEliminaMmmmmm, me encanta!!!!!!!!! Como me gustan las coberturas crujientes de frutos secos, y encima es q el bizcocho es de pera... qué delicia!!!!!
ResponEliminaSens dubte uns postres de sopar excel.lents!
ResponEliminaUn petonet pel boletet i el Lluc!!!
El peque se está haciendo mayor y ya se le van viendo los intereses :D
ResponEliminaLa pinta de ese pastel es para no dejar ni una miga, la pena es no probarlo
Besos corazón
Me encanta como transformas en algo especial el bizcocho más sencillo ¡que arte tiene mi Juju!!! No sabía lo de Lucas, voy a mandarle un besito ahora mismo ¡Muak!!!
ResponEliminaQue pinta más buena!!!
ResponEliminaBesos
Me encanta el contraste de la fruta asada en repostería y también me encantan los frutos secos..., así que este bizcocho que has preparado es de mi entero gusto! La merienda perfecta!
ResponEliminaY para comer mañana esa lasaña de verdura también me entusiama!
Besotes cocinera!
No m'extranya que no en sobrés ni un trosset, devia estar deliciós, això segur. M'encanta la combinació de pera i fruits secs.
ResponEliminaFelicitats al Lluc, que ho passeu molt bé tota la família.
Petons
cuando lo leo lo de la cena, los niños pequeños, recuerdo todas esas historias de cuando mi hija era pequeña, ya tiene 10 años, aprovéchalo!!
ResponEliminaeste pastel tiene un aspecto divino!
un gran pastis para una cena de amigos que seguro fue un exito,has hecho una buenisima combinación.Felicita lluc y que lo paseis bien cuando vayas a felicitarlo en persona
ResponEliminapeto
Muchas feliciades para Lluc. El pastel se ve delicioso con esa mezcla. Me encanta todo lo que lleva pera. Un beso guapísima.
ResponEliminaUmmmmm que rica tarta de peras y frutos secos! seguro que puso la guinda dulce a un momento tan especial! un besito
ResponEliminaJudit quina bona elecció amb aquest pastís! té una pinta boníssima :) m'agrada que li hagis posat sèsam, un toc original.
ResponEliminaQuina delicia!!! Un pastisset genial!!! M'encanta!!!
ResponEliminaMoltissimes felicitats al Lluc...
Un petonas
Sònia
Moltes felicitats al Lluc!!! Has fet una boníssima elecció amb aquest pastís. Realment deliciós!!!!!!!!
ResponEliminapetonets
Son boníssimes les coques de pera!! aquesta a més amb els fruits secs ha de tenir un toc molt bó! quan dius que veniu a sopar a casa ? :p
ResponEliminaMolts d'anys per en Lluc!
a quarts de dues de la nit???!!! nenaaaaa...teniu un fiestero a casa!!! jajaja!! El jan a les 20.30h cadaaaa dia ja està dormint...tenim una marmotilla!!! jajaja!!
ResponEliminaAquest pastís ha d'estar ben bo...i amb la companyia ja ni t'explico!!! Segur que l'Àitor i l'ona us van distreure la vetllada!
Mooooltes felicitats al Lluc i a la teva sister per la part que li toca!
Petunets,
Eva.
quin pastís més bo, segur que va triumfar moltíssim!!!
ResponEliminapetonets
Aquests pastissos m'agraden molt! i com amb peres no n'he fet mai, queda apuntat!!
ResponEliminaAi las! Si a aquesta edat ja rutllen a les dues de la matinada, que no us passi res quan tinguin 15 anys...! Haureu d'aguantar que arribin amb pastissets deliciosos com aquest i més d'un cafetó!! Una delícia de recepta! Molts petonets a en Lluc, a la mare i a tu tieta eixerida!
ResponEliminaQue rico, Judith y con frutitas, no me puede gustar más, me encanta tu receta y me la llevo porque es de las que haré.
ResponEliminaCompartimos Paseo por la gastronomía de Directo al Paladar ehhhh, felicidades!!!
un besazo, súper guapa
Dolenta, ja et vaig dir que no els hi portesis que me'l menjava jo!;)
ResponEliminaMoltes gràcies per ser una titi tan i tan fantàstica!
Molts petonets.
Quina delicia!!! M'emporto aquesta recepta!!!
ResponEliminaPtns
¡Felicitaciones al Boletet por haber aguantado tanto tiempo sin dormir! :)
ResponEliminahermosa la torta!
El pastís té una pinta divina i esnota que està fet "with love". Jeje! Segur que vau tenir una vetllada agradable, i més si els menuts van estar contents i entretinguts. Felicitats al Lluc!
ResponEliminaPetonets!
Anna
Bona nit Judit!
ResponEliminaQuines postres, quina delícia de pastís mmm... en vull un tros i pensa que volarà en segons :P
Una abraçada.
Uau, Juju, quin pastís! És espectacular amb aquesta presència tan senyora que té... i with love forever! Petonet
ResponEliminaMoltíssimes gràcies a tots pels vostres comentaris i per les felicitacions al LLuc! us asseguro que va ser feliç envloltat de la gent que més l'estimem! és un nen tan maco que és molt fàcil fer-lo feliç, això si, amb un camió ple de núvols de sucre! jijijiji. Petonets i gràcies per estar sempre aquí
ResponEliminaEnhorabuena por el plato, tiene muy buena pinta. Me apunto la receta para hacerla en casa.
ResponEliminaUna pinta deliciosa! I la foto ha quedat molt bonica. Segur que va ser un dia molt especial, i el camió ple de núvols de sucre, va ajudar ;)
ResponEliminaPetons