>

dimecres, 8 de juny de 2011

Timbal de salmó i poma

Les darreres entrades al bloc han estat una mica llamineres i molt calòriques. Molts de vosaltres m’heu comentat que ara que esteu en plena operació bikini hauria de fer plats més sans i equilibrats. Sempre em llegeixo atentament tots els comentaris i intento contestar-los el més aviat possible, encara que últimament tardo una mica més. Doncs bé, fent cas de les vostres recomanacions avui us proposo un plat ben senzill i lleuger a més de fàcil i ràpid. Què més podem demanar? Espero que us agradi.


Ingredients:

4 pomes fuji
200 g de salmó fumat
150 g de formatge semi
150 g de codonyat
Sal d’olives negres
Llavors de sèsam negre
Vinagre balsàmic caramel•litzat
Oli d'oliva


Preparació:

Agafem les pomes, les rentem i les tallem a làmines d'uns 5 mm. Fem el mateix amb el formatge semi i amb el codonyat i comencem a muntar el plat. Primer, una capa de poma, seguidament una de formatge i, per últim, codonyat. Ho repetim un parell o 3 de cops. Coronem el timbal amb un tros de salmó fumat i tirem unes quantes de llavors de sèsam, ho salpebrem i amanim amb vinagre caramel•litzat i un bon raig d’oli d’oliva.

50 comentaris:

  1. Pues sí, esto es más light, pero igualmente rico...

    ResponElimina
  2. Ahora me estoy enterando... fuiste tú la que me hablaste ayer de las cocas??!!!

    ResponElimina
  3. Què mono nena, això li faré al Xavi i em farà la ola! jajajajaja I li diré: "Ves a fer-li a la rulera Juju, que és la crack number one!" :P

    Operación bikini en marxa! Que a Mallorca he de lluir tipito! jajaja

    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  4. ¡qué bien!, un platito ligero y fácil de hacer....es justo lo que me hace falta.
    Un besazo

    ResponElimina
  5. Ai nena, que bo! Sembla que ho hagis fet al grill, t'ha quedat maquíssim!
    Ahir deia que tenia el samó fumat oblidat...
    Molts petonets.

    ResponElimina
  6. Però que deliciós i ràpid, amb el que m'agrada el salmó!! Perfecte per cuidar-nos una mica..que falta en fa a tots! petons

    ResponElimina
  7. m'agradan moltissim els timbals...y aquest no el coneixia!!! fantastic...com sempre!

    ResponElimina
  8. juju! que bo! m'encanten tots els ingredients!

    muakis

    ResponElimina
  9. Lindissimo, com uma imagem fantástica.

    Beijo
    Maria José

    ResponElimina
  10. Pero que rico!, hija es una maravilla el color que tiene y lo facilito que nos lo has puesto.
    Un beso guapa y buen día!

    ResponElimina
  11. Doncs em sembla genial!! el salmó m'encanta! és el meu plat per quasi totes les nits de la setmana. Aquesta opció l'apunto!!!
    Molts petonets guapa!!

    ResponElimina
  12. NO em parlis d'operació bikini!! Ho intento, peró s'hem fa molt dificil des de que tinc el blog. Ahir em deien al cole: no tens ni una recepta de règim!
    Sort que tú sí.
    Petonets maca,
    Estehr

    ResponElimina
  13. Mai he provat la combinació de salmó amb poma però es veu deliciós!! Me'n enduia un ara mateix!! jejeje

    Un petó!!

    ResponElimina
  14. Apa que bo!!! Tots els ingredientes m'agraden moltíssim!!! Jo no estic pas en operació bikini, però m'agraden molt aquest tipus de plats!!!

    Petonets

    ResponElimina
  15. Hola Judith! Doncs s´agraeix molt aquest plat! Com be dius es lleuger, a més molt sà... però com ens enganyem, jo la primera!! ^.^ Però si ens encanten els plats copiosos!!! jeje o aquells que rebosen de chocolata i sucre!!! Però bueno està bé fer un pensament, com aquest plat! Petonets guapa!!

    ResponElimina
  16. Light no ho sé... però és boníssim!!!
    petonets!

    ResponElimina
  17. Menudo plato sencillo y con muy buena pinta

    ResponElimina
  18. Ràpid de fer i boníssim!! què més es pot demanar?? =)
    T'ha quedat genial...
    Petonets. Helena

    ResponElimina
  19. Pues bien rico, yo me apunto a las comidas ligeras, que como siga así no entro en mí. Fantástico.
    Besos

    ResponElimina
  20. ah, no vale, yo quiero más platos calóricos, que acá hace frío y el cuerpito lo anda pidiendo. ya me gustaría estar en plena primavera como ustedes, jeje

    ResponElimina
  21. Aquest plat ho té tot! I encara t'has deixat un adjectiu: super vistós i elegant!!

    ResponElimina
  22. Que bonito te ha quedado, ah y sano!!! jejeje ¡Tu si que sabes presentar un plato!
    Un besote

    ResponElimina
  23. Hola Juju, este prato está com uma apresentação fantástica, gostei muito!
    Besitos.

    ResponElimina
  24. Jo que tinc al marit en plena operación trikini que diu ell...li encantarà...bé i a mi!!!!Petons

    ResponElimina
  25. Sembla mentida que una cosa tan fàcil de preparar tingui tan bona pinta!!!
    Encara que jo el faria sense salmó...
    Petons

    ResponElimina
  26. Un espectacle i a més és light jajajaj! Millor impossible. Petons

    ResponElimina
  27. Judith despues del pecado de ayer menos mal que me traes este maravilloso timbal ligerito.
    Me encanta como deslumbra el solito en la foto.
    Bss esther

    ResponElimina
  28. Juju!!!, adivina a quien le han sacado una muela y se ha acordado de ti durante toda la operación?...pues siii!!! YO!!!
    no veas como pensé en ti y en tu dieta blanda!!...hoy no podia morder ,y estoy muerta de hambre!!...me comeria tu timbal, o tu vasito de choco que hiciste ayer.... o todo a la vez!!!
    HAMBRE!!!!! :)
    besitos linda Juju!!!...que me encanta la receta, eh!!:)

    ResponElimina
  29. Que apetitoso .se ve con un colorido increible ...preciosa foto bssssMARIMI

    ResponElimina
  30. Delicioso timbal...
    Tiene un colorido la mar de apetitoso.

    Besos

    ResponElimina
  31. Interesante combinación de sabores...me gusta!! Un saludo y feliz semana :)

    ResponElimina
  32. Hola Judith!! Acabo d'entrar per primera vegada al teu bloc i... no?? Això no t'ho creus, oi??
    Deixo el paper d'actriu...
    L'Òscar arrugaria el nas: això de criatures marines que tenen ulls no va amb ell, però jo em clavaria un parell de timbalets. T'han quedat molt vampírics...ui, perdò vull dir amb molt de glamour!!
    ;DD

    ResponElimina
  33. Pues por la pintaza que tiene yo diría que engorda una barbaridad, es que yo tengo un ojo que siempre se posa en lo menos indicado!

    ResponElimina
  34. facil bueno y saludable ademas de lait entonces es bueno seguro
    peto
    miquel

    ResponElimina
  35. Jo, la operació bikini la deixo per el proper estiu, ja no hi soc a temps! De primer el timbal i de postres.... el pecat de xocolata!
    Ptns

    ResponElimina
  36. Jo ja se que mes puc demanar!!! Un timbal per sopar!!! Aixo si, per al meu home que jo soc alergica al peix :-(((((((((
    Un petonas
    Sònia

    ResponElimina
  37. Una recepta perfecta per al que ens ve a sobre!

    ResponElimina
  38. Segur que aquesta combinació a mi m'encantaria!! M'encanta el salmó. I si, com diu la Moni, sembla que ho hagis posat al grill! PEtons

    ResponElimina
  39. Que bonito!! Que arte tienes haciendo las cosas! Y sabes lo que más me ha gustado?? El membrillo!!!

    Muchos besos!

    ResponElimina
  40. De tant en tan va bé un plat lleuger. Però qui es pot resisitir a un tall de pastís? Jo no. M'encanta la barreja peix i poma. La poma és tan versàtil! M'encanta.
    Una abraçada!

    ResponElimina
  41. Que postre más original. Una presentación excelente. Si es por mí hacé cosa para gorditos que me encantan, solo hay que medirse en la porción.
    Cariños

    ResponElimina
  42. Salivando me tienes!....la belleza de este timbal me encanta.....y el sabor me fascina!!.....una delicia!!.......Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  43. Una opción deliciosa!. me ha encantado la mezcla y así presentado queda precioso. besos guapísima!.

    ResponElimina
  44. M'encanta! a més tinc codonyat del bo que me'l fa la meva àvia (com moltes coses, quan hi penso veig que tinc una sort...!! però he de pensar a demanar-li el secret de tot!) No havia pensat mai en barrejar-lo amb salmó fumat, pro ho provaré!

    ResponElimina
  45. un bocado ideal y sorprendente, me encanta esta combinación!!!! besos

    ResponElimina
  46. Me encanta como haces estas fotos con fondos oscuros!

    ResponElimina
  47. Otra cosa rica de esas que preparas! Me lo apunto!

    ResponElimina
  48. Quina delícia, quina delícia! Això ha d'estar increïblement bo. Besets.

    ResponElimina
  49. Nena, que he estat una mica liada i ving i em trobo aquestes cosetes, un mil fulles de luxe.

    Un petonet

    ResponElimina