>

divendres, 26 de desembre del 2014

Bon Nadal!

Aquest any anem un xic tard amb la felicitació de Nadal. Sense adonar-nos-en ja hem passat el Nadal i Sant Esteve i queda ben poc per canviar d'any.

Ara és època d'il·lusions, d'amor i de felicitat; de compartir amb els que més estimem inesgotables sobretaules i menjars que precisament no són gaire lleugers. Però què serien aquestes festes sense aquestes taules tan ben parades?

Per al Bolet ja ha passat el Tió i el Pare Noel, però encara ens queden els Reis i el més important: començar un nou any. Per no perdre la tradició, un any més, menjarem els 12 grans de raïm i brindarem amb cava per un nou any ple d'il·lusions i de somnis que esperem que tard o d'hora es facin realitat...

Molt bona entrada d'any a tots. Aprofiteu i delecteu als vostres convidats amb les vostres millors receptes i, sobretot, amb un bon somriure. 

L'Yves, el Boletet i jo aprofitarem per descansar uns dies, ja que aquest final d'any ha estat de bojos. Però no patiu, que el proper any prometem tornar carregats d'energia i amb moltes ganes de seguir compartint, amb tots els que llegiu aquest bloc, les nostres petites anècdotes del dia a dia. Tornem el proper any amb nova recepta!



4 comentaris:

  1. ¡Feliz Navidad y una entrada de año fenomenal, familia guapa!
    Millones de besos desde Mallorca!!! <3

    ResponElimina
  2. Et desitjo que tinguis un any 2015 ple de coses bones guapa, molts petons!

    ResponElimina
  3. Molt bon any reina meva!!

    Espero que hagis passat unes bones festes :)

    ResponElimina