>

diumenge, 15 de juliol de 2012

Crema de llima amb cireres

Ja tornem a ser dia 15 -tot i que ja sigui gairebé dia 16-: Com cada mes, toca publicar la proposta de La recepta del 15, aquest cop dedicada a les cireres, un dels fruits més saborosos de l'estiu.

Des de què ha començat la temporada de les cireres he anat publicant unes quantes receptes: magdalenes i crema de formatge entre d'altres. Si us sóc sincera, no pararia de fer-ne.

Aquest cop he fet una recepta molt senzilla, però no per això menys bona. L'altre dia, quan vaig fer el pastís de xocolata amb crema de llima, el Monstre culinari -l'Yves- em va fer una petita crítica: li sobrava la menta -ell no la suporta-, així que vaig creure que seria bona idea repetir la crema i substituir la menta per trossets de cirera. El resultat és boníssim -i ben calòric-, i el Mostre culinari ha quedat encantat amb aquest canvi.

Gaudiu de les últimes hores del cap de setmana -nosaltres ho estem fent!- i demà comenceu amb un somriure d'orella a orella la setmana, ja veureu com així el proper divendres estarà més a prop.


Ingredients per a 8 uts.:

250 g de formatge cremós tipus Philadelphia
500 g de nata per muntar
2 llimes
150 g de sucre
50 g de cireres


Preparació:

Muntar la nata -és important que estigui freda per evitar que no qualli-, afegir el sucre, el suc de les llimes i incorporar-ho pausadament per evitar desfer la crema. A continuació, afegir la pell d'una llima ratllada i les cireres, sense pinyol, tallades a trossets, barrejar-ho, omplir els recipients i deixar-ho refredar a la nevera un mínim de dues hores -encara que us aconsello fer-ho el dia anterior-.





46 comentaris:

  1. Ains, quina emoció que soc la primera en escriure't. Normalment o soc la ultima o se'm passa. :((.
    El cas és que aquesta cremeta fa una pinta molt bona. M'agrada molt el toc de la llima i amb les cireres perfecte. Jo també prefereixo cireres a la menta. Petonets per la família i espero que us ho hagueu passat bé el cap de setmana.

    ResponElimina
  2. Molt bona aquesta crema, ben fresqueta ! Petons

    ResponElimina
  3. una crema muy buena y aromatica, una combinacion sorprendentemente agradable
    bona setmana
    peto

    ResponElimina
  4. Aquesta crema a de ser ben bona, de llimona la he menjat de llima no, però s´ha de semblar no? Petonets

    ResponElimina
  5. Me gusta más la lima que el limón, es como más elegantona, menos vista, no? ;)

    ResponElimina
  6. bona combinació, la llima amb les cireres. una cremeta que ha de ser fabulosa. petons

    ResponElimina
  7. Refrescant, àcid i dolç, una combinació quasi be...màgica...! però per mi li falta una coseta...MENTA... jejejeje
    Percet Juju, que ja vaig fer el teu gelat de MOJITO... SOBERB, els meus àmics els va encantar!
    Petons

    ResponElimina
  8. Aquesta crema ben fresqueta ha de ser bonissima .....i amb el toc de cireres ......hummmmmmmmmmm
    Petons

    ResponElimina
  9. Aquesta crema de llima ha de ser sensacional. Refrescant a la força! m'apunto les dues versions ;)

    ResponElimina
  10. mmmmm..... segur que hi ha de combinar super bé les cireres!! que bona aquesta crema!

    petonets

    ResponElimina
  11. Quins potets més xulos...

    M'agraden els citrics, aixi q aquesta segur q m'agrada

    Un petonet

    ResponElimina
  12. Doncs a mi m'encanta la menta i aquests potets també: de fora i el que hi has posat a dins!;)
    Molts petonets.

    ResponElimina
  13. Molt bona i fresqueta, i el toc de les cireres per al meu gust també millor que amb la menta. Si que val la pena començar la setmana amb un somriure, total s'ha de passar igual ;).

    Petons

    ResponElimina
  14. Que refrescant, me'n menjaria una ara! Petons

    ResponElimina
  15. QUE DELICIA DE CREME E COM SABOR A LIMA DEVE SER UMA VERDADEIRA PERDIÇÃO.
    BOA SEMANA
    BJS

    ResponElimina
  16. Umm, qué fresquita y apetecible para los días de calor. Me gusta!!!
    Un besote

    ResponElimina
  17. Pues yo también me uno al cambio.
    Me gustan más las cerezas que la menta así que probaré esta versión en vez de la otra.
    Besos, guapa

    ResponElimina
  18. Mmmm, formatge Philadelphia i llima, bon contrast amb les cireres. Sembla un batut ben bo!

    Petonets ;-)

    ResponElimina
  19. de lima, habrá que probar tal como lo cuentas me llevo la receta. Bss guapa.

    ResponElimina
  20. Quina monada de potets que ens presentes! Si de tant en tant s'ha de fer cas al monstre! jajajaja A mi me'ls pot donar amb o sense menta, eh? :P Segur que són boníssims!
    Moltes gràcies per participar carinyo!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  21. ¿no le gusta la menta? desde hoy ha dejado de ser el monstruo culinario jijiji y lo de calórico ¿porque lo dices??? luego nadamos un ratito en la piscina y listo ;P
    Besitos!!!!

    ResponElimina
  22. Y parece tan inofensiva a simple vista! jeje las calorías de esta crema merecen la pena, que buena pinta.

    ResponElimina
  23. Una bona combinació! Estem d'acord en que al ser crema sembla inofensiva caloricament! però mira, així potser ens ho menjariem més alegrament!
    Ptns!!

    ResponElimina
  24. jo en declino mes per l'herbasana en lloc de la menta però només perquè la tenc plantada a casa, ara bé la cirera m'agrada molt, el canvi estaria bé per jo, el resultat és fresc i la recepta molt fàcil, petonet

    ResponElimina
  25. Sí que hace tiempo!!! me encanta esta cremita pero también me gustará con menta!!!besos,
    (me siguen enamorando las fotos)

    ResponElimina
  26. plas, plas, plas,,,,aplaudiments pel mestre culinari.. _i per la cuinera, es clar_..això caldrà tastar-ho

    ResponElimina
  27. Judith, ja deus sommiar amb llimes, no...tu i elles sou inseparables...Quina canya de recepta!

    ResponElimina
  28. Me quedo con tres vasitos con todas sus calorías por favor! Yo con cerezas en la nevera...y no pongo remedio, muy mal!
    Besitos!

    ResponElimina
  29. Apenas veo las primeras cerezas...así que en cuanto pueda me pondré a ello...mientras disfruto de esta ricura....eres una artista Neni!

    Mil besos.

    ResponElimina
  30. Unes postres molt refrescants. Petons!

    Ana de. 5 sentidos en la cocina

    ResponElimina
  31. Me encanta tu crema. Muy fresquita para estos días.

    ResponElimina
  32. Una bona conbinació, jo aquest mes entre la meva germana que m'ha tingut tot el dia amunt i avall i les calors...

    Un petonet

    ResponElimina
  33. Que rico!....de esto quiero yo!......Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  34. Bunica!!!!Quina pintassa!!!estava de vacances i no he pogut participar, a veure si puc amb memòries!!!!jejejejeje,,,alguna coseta fresqueta faré!!un besito!

    ResponElimina
  35. Ha de ser deliciosa! ideal per a l'estiu. Ara que torna a apropar-se el cap de setmana potser la faré, que estaré solana que el nano se'n va a fer de cuiner a un casament!
    petonets

    ResponElimina
  36. Quin bon invent!!!....com tots els teus!!!
    Salut!!
    Olga

    ResponElimina
  37. Me'n menjaria ara mateix. Sembla molt bo i refrescant!
    Marta

    ResponElimina
  38. Yum, so pretty, I'll pin it!

    Ciao
    Alessandra

    ResponElimina
  39. Ohh! ben fácil i boníssim segur!! mmm!! un altre que me'n porto a la llista d'estiu! ;)

    Un petonet i que passeu un cap de setmana fantàstic!

    Muuua!

    ResponElimina
  40. Judit, el teu monstre privat hauria d'estar gelós per la teva història amb les llimes. Hi tens una autèntica passió i no m'extranya: dónen per tant! Una combinació molt bona.
    Bon cap de setmana,
    Nani

    ResponElimina
  41. El monstre culinari devia estar content que pensessis en ell per modificar la recepta. Aquesta crema té una pinta deliciosa i molt refrescant.
    Petons

    ResponElimina
  42. Que rica tiene que estar esta crema, me gusta mucho los ingredientes que tiene. Tomo nota de tu receta y si no te importa me quedo por aquí viendo todas las cosas ricas que tienes y las recetas que harás. Gracias y besos. Ana

    ResponElimina
  43. Como ya te dije he descubierto este verano la lima y esta cremita la tengo que probar
    Besos!!

    ResponElimina