>

dilluns, 14 de març del 2011

Muffins de coca-cola i xocolata

Els amics són bàsics en les nostres vides, fins aquí estem d’acord tots, veritat? Hi ha amics que vénen i van; d’altres que comparteixen un determinat període i, per últim, uns pocs que acaben acompanyant-nos tota la vida. Molts cops no els podem veure tantes vegades com desitjaríem, però sempre podem estar en contacte mitjançant una trucada, un e-mail o fins i tot un sms. Les noves tecnologies no entenen de fronteres, i els milers de quilòmetres que hi poden haver, o no, es  veuen suprimits amb un simple clic al teclat. Per mi els amics són aquells que en els mals moments sempre estan al teu costat, ja que per anar a fer unes copes qualsevol amic serveix. Tinc la immensa sort de tenir un bon grupet d’amics, tots molt diferents, però que sempre estan allí quan més els necessito. Entre d'altres, que poc a poc us aniré explicant -si no han sortit ja!-, hi ha el grupet de les Nenes.

Ja fa uns quants anys vaig tenir l’oportunitat de treballar en un important despatx d’arquitectura de Barcelona. Durant quatre anys vaig aprendre moltes coses en quan a disseny i construcció, però si em quedo amb alguna cosa és amb les Nenes: La Roser G., la Sílvia, La Roser H. I la Montse. Sóc d’aquelles persones que amb la gent de la feina no acostumo a fer coses fora de l’horari laboral, i no és pas perquè no em porti bé amb ells. Tots sabem com de preuat és el temps -i cada cop més-, per això aprofito per quedar amb la gent que no veig cada dia. Però amb elles va ser diferent. Des del principi vàrem tenir una connexió especial: ens agrada la cuina creativa i el bon menjar, el disseny, la moda, viatjar i sobretot xerrar pels descosits. Cada una de nosaltres hem acabat en diferents llocs de treball, però seguim intentant quedar quasi cada setmana, ni que sigui un parell d’horetes i fer una coca-cola. Com que és molt complicat que sempre totes coincidim hem decidit quedar un dia i que s’apunti qui pugui, ja que ara amb els dos nous integrants, l’Àlex i l’Àitor, encara és un xic més complicat. Hem arribat a compartir molts moments especials, de bons i de dolents, i crec que són d’aquestes persones que em seguiran acompanyant tota la vida, i qui sap, potser d’aquí no massa tenim un nou integrant!!!!
 
L’altre dia vaig anar a l’FNAC i vaig veure un llibre de muffins. No em vaig poder resistir i el vaig comprar. Té receptes superinteressants, muffins, donuts i cookies. Quan estava mirant les receptes vaig veure uns muffins amb coca-cola, i tot i no fer la recepta que deia, vaig copiar la idea de fer muffins amb coca-cola i xocolata. El resultat és fantàstic i us el recomano. I com no podia ser d’una altra manera és la recepta ideal per a les Nenes, que tants bons moments hem gaudit amb una coca-cola ben freda. La recepta d’avui és per a elles!
 

Ingredients:

150 ml de coca-cola
500 g de farina
125 g de sucre llustre
125 g de sucre morè
1 iogurt de llimona
50 ml d'oli d'oliva
1 sobre de llevat Royal
100 g xocolata
50 g d'avellanes
Canyella en pols
3 ous


Preparació:

Escalfem el forn prèviament a 180º. Posem els ous, la farina, els sucres, la canyella, el llevat i l'oli en un bol i els barregem fins que ens quedi una barreja sense cap tipus de grumoll. Seguidament afegim la xocolata que hem desfet prèviament i la coca-cola i ho remenem. Després afegim les avellanes i les trenquem una mica. Ho deixem reposar uns minuts i ho posem en motllos individuals. Per acabar, tirem un polsim de sucre llustre i cobrim la superfície amb avellana picada. Quan els tinguem preparats els posem al forn durant 25 minuts.



45 comentaris:

  1. Oooooooooh Judith! Per fi surten a la llum aquests super muffins! Tenen una pinta fantàstica!! Han de quedar ben originals!

    I com t'entenc amb lo dels amics, per mi és un dels tresors més preuats que tinc... i a les meves Nenes no me les toca ningú! jejeje

    Petonarros... i fins demà, que és dia 15!! Yuhu!
    Sandra

    ResponElimina
  2. Quina bona pintaaaaaaaaaa!! Ostres,amb cocacola... Els he de provarr! M'encanta llegir les historietes que sempre contes abans de la recepta. Jo la meva millor amiga la tinc una mica lluny, però com tu dius, un truc cada pocs dies ens fa seguir en contacte. I sinó, el mail! Sort de les noves tecnologies... Sniff! :)
    Petonets!

    ResponElimina
  3. OHHHHH quina recepta més ben trobada, i nosaltres ahir, tot el rato parlant de muffins i tu ja ens tenies preparada aquesta sorpresa de forma virtual!!! moltes moltíssimes gracies, estic al 100% d'acord amb tu, encara que jo li haig de donar les gracies a la meva sister el haver-hos conegut!!! perquè al despatx d'arquitectes no hi vaig estar, encara que he aprés molt de l'arquitectura i el disseny amb vosaltres...
    per cert per quan una copeta fresqueta de vi??? el d'ahir em va encantar!!!!

    molts petons guapissima i gracies per ser com ets!!!
    Mon

    ResponElimina
  4. Que originales!! Nunca se me hubiera ocurrido echar coca cola a unos muffins,pero es que ademas el aspecto es buenisimo.Me han encantado.Bss Esther

    ResponElimina
  5. hoy nos hemos puesto de acuerdo tú y yo :) Buenísimos tus muffins. Los he probado con coca-cola y choco, pero no con avellanas, así que creo que te los voy a copiar descaradamente ;)
    En cuanto a los amigos, estoy de acuerdo. Yo tengo amigos de verdad pocos, pero son los mejores del mundo.
    Besos y feliz lunes guapa

    ResponElimina
  6. Amb el teu permís canvío les avellanes per pinyons(per l'al·lèrgic). Ja n'he vist moltes vegades receptes de muffins amb coca-cola i xoco però no m'he acabat de decidir. A veure si m'hi poso que els teus es veuen boníssims....
    Estic força d'acord amb tu en el tema dels amics. Però jo hi afegiria que per mi els millors són els que saben estar amb en els mals moments i també en els bons. A vegades hi ha amics que no saben acompanyar-te en els bons moments i en canvi han estat un puntal en els dolents. Com dius tu, hi ha amics per tot. Però els especials, els comptes amb els dits d'una mà...

    ResponElimina
  7. Mmmmm ! Ne voglio con il mio café !!

    ResponElimina
  8. Aquesta presentació es mereix un excel·lent; poca conya, cada dia et superes...

    ResponElimina
  9. que bons aquests muffins si porten xocolata no tenen desperdici!

    Petons

    ResponElimina
  10. Ostres!!! Quin contrast més extrany... coca-cola amb xocolata, la veritat es que no m'ho imagino gens gens, però em venen moltes ganes de provar-ho!! jajajja

    M'emporto la recepta i ja et diré el que :P

    ResponElimina
  11. Siempre lo he visto curioso mezclar coca cola con la comida jaja

    Es original y diferente, tengo que hacerlos a ver como son de buenos!

    besos!!!

    ResponElimina
  12. ohhhhhhhh!!!!!!!!!! quina il·lusió aquesta recepta i aquest post fet a mida :))
    Estic emocionada! gràcies nenes per ser com sou i per estar sempre al meu costat, sou les millors!!

    Estic amb la Montse q hem de celebrar-ho amb una copeta de vi, de coca-cola o el que sigui! La qüestió és quedar, xerrar, riure etc juntes.

    Ptons

    ResponElimina
  13. Ohhh mufins amb coca-cola? no hi havia pensat mai, però tenen molt bona pinta! em guardaré la recepta i la provaré! a més m'ha agradat molt l'introducció del post, qui sap si algun dia treballaré en algun despatx d'arquitectura (de moment encara estic a la uni... :P) i em trobaré una colla de "Nenes" jejeje bé, de moment no em queixo però és ben cert que els amics de veritat, els que hi són sempre, es poden comptar amb els dits d'una mà! Ja estic preparant la coca de recapte... aviat us l'ensenyo! petons! :)

    ResponElimina
  14. Cola-cao, xocolata i avellanas; aquesta combinació aixeca els ànims a qualsevol i si és pels bons amics encara es gaudeixen més.

    ResponElimina
  15. FICARAM LINDOS, ALÉM DE NÃO GOSTAR DE COCA-COLA COMIA DE BOA VONTADE.
    BJS

    ResponElimina
  16. Hola Judith, como me ha gustado la historia que nos has contando. Yo tengo mi mejor amiga que ha pasado un año para olvidar y en esos momentos te das cuenta quien esta ahí y quien no.
    Me gusta la historia, pero esos !!!muffins!!! !!ummmm!! menuda pinta, me la apunto
    Un besito

    ResponElimina
  17. WOOOOW!!! La foto és fantàstica Judith!! Aquesta recepta me l´apunto per fer-la, té una pinta... Mmmmh! Petonets.

    ResponElimina
  18. Judith!
    Res, que porto 10 minuts intentant pensar com serà el sabor.. i no hi ha manera!! o em passo a buscar-ne un o ja se el que he de fer!! Apa que contentes que estaran les Nenes.. Petonets

    ResponElimina
  19. Sandra: doncs sí! i demà... crema catalana!!!
    Marina: a vegades sembla que estiguin mñes aprop, oi?
    Montse: ;P si es que ho voleu saber tot abans d'hora! jijiji. El próxim cop et prometo els muffins que us dec!!! ;P
    Esther: ya me contarás, quedan geniales!
    Pilar: jiojiji, te he dicho lo mismo! ;P. Estoy convencida que tienes buenos amigos!!!
    Catieu: només faltaria! a veure si a l'Annie li agraden! I sí, tens tota la raó, també han d'estar pels bons moments!!!
    Stella: jijijiji. Baci bellisssssssssssssima
    Yves: gràcies amor
    Ribereña: i ho estan!
    Aniki: un regust si que es nota...
    Valerie: he visto un libro sólo de recetas con coca-cola, pero como es en francés no me animo...
    Roser: jijijiji, tu com la Montse: sou unes xafarderes!!!!! per cert, ara us envio mail per quedar! ;P
    Bet: segur que sí!!! seràs una gran arquitecte!!!
    Cristina: és coca-cola, amb cola-cao encara no n'he fet! ;P
    Sao: eo non gusto muito de coca-cola, mais así sim!
    Laura: y seguro que tu les has hecho una de tus tartas para levantarle el animo, no?
    Muxu: ja em diràs quan l'hagis fet!

    Molts petonets a tots i gràcies pels vostres comentaris!

    ResponElimina
  20. Juju,
    Que pinta mas buena que se ya quedado los muffins... E que delicia que no se deben ter quedado. Me ya gustado mucho la mistura de los ingrindientes : ) Me ya encantado la historia tambien.

    Bejitos Guapa

    ResponElimina
  21. Hi ha amics amb qui no parles durant molts mesos però quan ho fas a la segona paraula sembla que heu estat xerrant cada dia, oi?
    Les teves nenes deiuen haver flipat amb aquests muffins!

    ResponElimina
  22. Es muy bonito lo que cuentas de los amigos, ¡tienes muchísima suerte!.....Creo que ese libro que dices lo tengo yo, no me había atrevido a probar estos muffins, ahora igual si lo hago.....
    Un besazo

    ResponElimina
  23. Les nenes deuen estar encantades amb aquests muffins que els hi has dedicat!!! Quina pintaaa!!!
    Petunets,
    Eva.

    ResponElimina
  24. Els amics s'han de cuidar molt bé, són el millor tresor que podem tenir!
    Segur que el grupet de les Nenes quedarà encantat amb aquests muffins, je je ej...

    ResponElimina
  25. Estan boníssims! He tingut la sort de tastar-los i us puc assegurar que són molt i molt bons i que consti que no té res a veure que sigui una fan incondicional de la Coca-Cola.
    Et van quedar de mort!
    Molts petonets artista!

    ResponElimina
  26. T'han quedat genial, amb una bona pinta..., jeje, que m'en menjaria un ara mateix xD.
    La combinació xocolata coca-cola, encara que a primera vista sembli extranya, dóna molt bons resultats, jeje.
    Els amics, n'hi hauria per escriure'n un llibre i tot jajaja xD. Jo tinc una amiga que ens coneixem desde que teniem 5 anys, ens veiem menys del que voldríem, però encara ens portem molt bé.

    Petonets!!

    ResponElimina
  27. Mira que te gustan las combinaciones especiales!!!, despues de los petazetas, ya nada me sorprende!, y es verdad!, porque no podria estar bueno un muffin de coca-cola?
    Pues esta receta la tengo que probar pronto...y que razón tienes en lo de los amigos!. Algunos llegan a formar parte de tu vida de un modo super importante!, tienes suerte de tener los que tienes y el grupo de las chicas..imprescindible!
    Muchos besitos bonita!!!!!

    ResponElimina
  28. Ai, ai, ai, ai! Què més es pot demanar? Una recepta que aglotina dos aliments que em tornen bastant boja: la xocolata i la Coca-Cola. I en forma de muffins!!!

    Em el teu permís em copia la recepta. Com disfrutaré quan ho faci. Quan me'ls mengi ho faré en honor teu. Gràcies per compartir-la.

    Una abraçada!

    ResponElimina
  29. Original, si que es pues mira esto hay que probarlo porque si además dices que está bueno, y en honor a las buenas compis, vamos que la copio descaramente para hacerla.
    Un beso

    ResponElimina
  30. Unas muffins increibles. No me importaria probarlos, tienen que tener un sabor peculiar.
    Bessos

    ResponElimina
  31. Ummmmmmmmmmmmmm deliciosos seguro ya mismo anoto la receta tienen que estar de muete lenta.
    La receta y presenatcion son de 10 points.
    Bicos mil wapa.

    ResponElimina
  32. Hola guapa tu

    carai, nena que xula, anoto la proposta per fer-les dissabte,..ja t´explicaré el resultat,...de pas prenc una avellana que per la pinta que te, segur que es de Reus, je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  33. tienes toda la razon a los amigos hay que cuidarlos y estas nenas con estos muffins de cocacola,avellanas estaran super contentas
    porque de buenos estan seguro
    peto
    miquel

    ResponElimina
  34. Bonito detalle,estaran contentisimas con estos muffins tan ricos y originales...tengo un bizcocho de coca cola en pendientes,me llamo mucho la atencion,con tu permiso me llevo tambien esta receta.
    Besets.

    ResponElimina
  35. Molt originals Judith!
    les tasto en breu,tinc cuiriositat per saber quin gust tenen!
    petons.

    ResponElimina
  36. Catarina: jijiji, e uma receita muito gira!
    Albota; mira els seus comentaris ;P
    Maria: no lo dudes! estan súper ricos
    Eva: estan molt bons!!!
    Gemma: saps que no els han tastat? pobretes...
    Moni; ets una enxufada! ;P
    Nee: a mi no m'agrada massa la coca-cola i aquests muffins són súper bons!
    Juana: jijijiji, me gusta experimentar! ;)
    Nyanyels: ja em diràs si t'agraden, ok?
    Chelo: jijiji, para eso compartimos las recetas, no?
    Nica: un sabor muy suave i especiado...
    Nenalinda: gracias guapa
    Susanna: tens un ull clínic! són d'un poblet del costat de Reus!!!!
    Miquel: estan molt bons!
    Mesilda: estaré atenta a tu propuesta.

    Petonets i gràcies pels vostres comentaris!

    ResponElimina
  37. Quina introducció més maca!! Ains, m'he emocionat i tot i això que no soc del grup de les Nenes, imagina't si ho arribo a ser!!
    No importa que et digui que aquesta recepta la faré segur, segur, seguríssim...ja et contaré.
    Estic impacient per veure la teva crema catalana!
    Un petó, guapa!
    Paula

    ResponElimina
  38. Judith más que original y deben estar espectaculares y unas fotos preciosas.Además eres una suertuda en poder contar la preciosa realidad de tener esos amigos de verdad.
    Un beso

    ResponElimina
  39. Quina dedicatòria més bonica a les teves nenes!! La recepta sembla deliciosa. a vaig veure una recepta de pastís de coca cola i em va semblar massa extrany, però em començo a convèncer que deu quedar ben bo!!
    La crosta de les teve muffins es veu deliciosa! É la part per la que ens barallem amb l'Arnau sempre, jiji!! :P

    Per cert, ets arquitecta?? la veritat és que t'hi veig!! :)


    Molts petonets guapa!!

    ResponElimina
  40. Una recepta molt especial i diferent, ideal per aquestes amigues especials que són diferents de la resta d'humans...
    ¿I quin llibre és aquest tant interessant??
    Mglòria

    ResponElimina
  41. Quina recepta més guay!!! la probaré.

    M'encanta aixó que has explicat del teu grupet de nenes, jo quasi que després de 10 anys sense tenir gaire contacte amb algunes amigues de la universitat, ara hem possat per data el darrer divendre de cada mes, per xerrar sense parari sopar i qui pugui venir bé, i si no un altre cop.

    I no, malauradament no estic embarassada.

    Petonets

    ResponElimina
  42. Ana: ja em diràs si t'animes que et semblen!
    Paula: no pateixis, tu formes part d'un altre grupet!!! ;P
    Maria: creo que si los haces te van a encantar!
    Alba: la próxima recepte amb coca-cola ha de ser salada! jijijiji. Sóc interiorista no arquitecte.
    MªGloria: el llibre es diu Muffins i és de l'editorial MGV, és petitó i crec que em va costar uns 8€.
    Artemisas: ja em diràs si t'agrada! al final et faràs una súper pastissera! i l'embaràs ho semblava a la teva introducció, però clar parlaves de fa uns anys!!! ;)

    Molts petonets a totes i gràcies pels vostres comentaris!

    ResponElimina
  43. Con Coca cola?. qué curiosa mezcla, seguro que tienen que estar deliciosas. me hace gracia que lleve coca cola.Un beso.

    ResponElimina
  44. Nenina, ya sabes que para mi eres mi guru en muffins :D

    Estos se ven deliciosos y me guardo la receta!!

    Los amigos son la familia que elegimos, con la que compartimos maravillosos momentos...a través del tiempo, me alegra que compartas vida y cocina con ellas :D

    Un abrazo grandotote.

    ResponElimina
  45. Hola Juana,
    Gracias por pasar por mi blog, me vine al tuyo y me gusto mucho, que ricas recetas y me encanta el look de las fotos, te felicito y seguimos en contacto

    ResponElimina