>

dilluns, 3 de gener del 2011

Bombons de foie i festucs

Bon any a tothom! Com diu el refranyer: "Any nou, vida nova!" Doncs bé, en el meu cas és cert. Avui començo una nova etapa. Després de 5 mesos amb l'Àitor em torno a reincorporar a la feina. La veritat és que, d'una banda, estic una mica trista, no sé com portaré la separació amb el meu "Boletet". Des del dia que va néixer que gairebé no ens hem separat, i he pogut gaudir moltíssim d'ell. Però d'una altra banda estic contenta de tornar-hi, ja que m'encanta el que faig, i això avui en dia és difícil, encara que no impossible. Els que seguiu el bloc, i no em coneixeu personalment, a poc a poc a través dels posts aneu coneixent una miqueta més de mi. Les introduccions parlen de la vida quotidiana, de la família, dels amics, dels viatges i d'un munt de coses que espero no us avorreixin. Doncs bé, avui toca parlar de la feina. Des de ben petitona que tenia clar què volia ser: Interiorista, encara que us haig de confessar que vaig tenir un petit lapsus i també vaig voler ser Geo! La culpa la van tenir uns "walkies" que teníem a casa per jugar i que s'acoblaven a la freqüència de la policia. La meva mare sempre comprava revistes de decoració i li agradava molt fer canvis a casa, així que gràcies a ella em vaig començar a interessar pel disseny d'interiors. Aquest petit somni que tenia, quan només era una nena, es va fer realitat i ja fa uns quants anys que m'hi puc dedicar. He treballat en grans empreses fent botigues de marques de roba molt conegudes -de les que segur que teniu alguna peça a l'armari-, en un petit estudi fent cases particulars, en un despatx d'arquitectura -amb renom en el sector del disseny-, fent botigues per a una firma molt coneguda de núvies, i també, dissenyant unes quantes cases per a amics i familiars. Doncs bé, ara ja fa 6 anys que estic en una empresa hotelera. Tinc la gran sort de què no és una empresa amb una imatge corporativa, així que a cada hotel li puc donar una personalitat pròpia. Hi ha hotels petits i d'altres grans, uns a Espanya i d'altres a Europa o Amèrica, uns que van destinats a un públic empresarial i d'altres que són exclusivament turístics, i hi ha alguns hotels que m'han donat l'oportunitat de col•laborar amb grans dissenyadors i arquitectes. Com podeu veure no tinc temps d'avorrir-me i ja estic desitjant començar nous projectes.
La recepta que us presento avui és un aperitiu que vaig fer a casa el dia que vam fer cagar el Tió als petits. Va ser genial veure la seva carona i sentir com cantàvem tots el "Caga Tió…". Espero que us agradi!


Ingredients:

250 g de xocolata per a postres
Mousse de foie
25 g de festucs


Preparació:

Primer s'ha de desfer la xocolata -ho podem fer al bany Maria o bé al microones amb una mica de llet durant 1 minut. Agafem els motllos i amb un pinzell els pintem amb xocolata i ho posem al congelador durant 10 minuts. Tornem a repetir l'operació un segon cop. Llavors afegim la mousse de foie. A continuació tornem a posar més mescla de xocolata per acabar-ho de rematar i ho deixem reposar al congelador durant 20 minuts. Si es vol es pot deixar a la nevera durant unes quantes hores i, així, ens assegurem que s'hagi solidificat el bombó.  Per acabar-ho de decorar agafem els festucs, els pelem, els esmicolem i posem un polsim a sobre de cada bombó.




19 comentaris:

  1. Stupefacente questa ricetta ! Buon ritorno al lavoro !!

    ResponElimina
  2. Hola Judith,
    Sempre és trista la reincorporació a la feina, després d’un temps tan maco en el que has pogut estar totes les hores amb el teu “Boletet”, i el més important, ell amb tu. Però si la feina t’agrada, i com tu dius, és una gran sort,... tornaràs contenta a casa i l’Àitor segur que ho agraeix. Així doncs Judith, molta sort en aquesta nova etapa que la portaràs de meravella, segur! I els bombonets.. doncs fantàstics! Sempre seran un record associat al Caga Tió! Petons,

    ResponElimina
  3. I què bons que estaven!
    Bona tornada.;)
    Petonets.

    ResponElimina
  4. Judith!
    Aquests bombons són fantàstics. Tenen una pinta...
    Espero que tinguis una bona reincorporació. A més, pel que he pogut llegir, estàs molt contenta amb la feina. A mi sempre m'ha cridat molt l'atenció el món de l'interiorisme i la decoració. A casa, també som grans aficionats a aquest tipus de revistes. Pots comptar que si em sobressin els diners, tindria la casa més bonica del món!! Haha.
    Un petonàs maca i bona sort amb els canvis del 2011!

    ResponElimina
  5. Hola guapa. Veo que has vuelto a encender los fogones con una recea de lujo.
    Siempre es duro dejar a los peques, pero también es bueno para tí desconectar un poco de ellos, y si encima es haciendo algo que te gusta, pues olé.
    Que el 2011 sea por lo menos igual que el anterior.
    Besos

    ResponElimina
  6. Qué cosa más buena!!! con chcolate...Me lo apunto!

    ResponElimina
  7. Els bombons tenen una pinta de VICI!!!
    I ànims amb la separació del petit, segur que tens ganes de continuar creant, quina feina més xula que tens!! Jo he fet Història de l'Art (ara estudio MAgisteri d'Educació Especial, sóc un cul inquiet) i el món del disseny em fascina! ;)
    Petons i ànims.
    Sandra

    ResponElimina
  8. Així que interiorista, ja m'imaginava alguna cosa per l'estil, no se perquè tenía la sensació de que et dedicaves a alguna cosa relacionada amb l'art.
    Quina sort dedicar-te a allò que t'agrada, a mi també m'agrada molt el disseny i l'interiorisme, però finalment m'he decantat per quelcom ben diferent, jeje.
    Espero que la tornada a la feina sigui el més agradable possible, y que aquest any et sorprengui positivament.
    La recepte, excelent, molt original, m'alapunto :P.

    petonets!

    ResponElimina
  9. Stella: grazie bella! ;P
    Moni: com vam riure! i menjar, clar!
    Marina: gràcies guapa! ja us explicaré!
    Pilar: espero poder publicar cada dia laborable!
    Linda: son un aperitivo muy chic!
    Sandra: tu has escollit dues carreres ben diferents! però les dues et poden aportar moltes coses.
    Nee: si em veiessis encara estaries més convençuda a que em dedico!!! ;)

    petonets a totes!!!!!!

    ResponElimina
  10. Ei Judith!!!
    Moltes forces per avui que comences a la feina!!! segur que t'han trobat molt a faltar perque desprens mooolta energia amb allò que fas, i bon gust també.
    I el teu boletet.. ja s'acostumarà a gaudir de les hores que tingui amb tu! -de fet no hi altre remei-...
    Aquests bombons.. no havia vist mai cosa igual!!! Deuen estar de vici!!! Penso que vas tenir molt bona idea!
    Veig que la teva feina i el teu hobby són sumament creatius!!! quina sort!
    ... ejem.. deixonses... ¿no em donarias pas alguna idea per un projecte que tinc entre paletes?... si et sembla bé t'escric?
    Una abraçada ben forta, sobretot per avui que ha sigut el primer dia, i sens dubte hauras enyorat moltíssim al teu boletet!
    Mglòria

    ResponElimina
  11. Judith, me encanta verte tan feliz de retomar tu profesión. Es verdad que dejas atrás a tu boletet (jejejej... me ha hecho gracia), pero él necesita salir adelante solo, no?. Todos lo hemos necesitado y seguimos necesitándolo.
    No sabía que eras interiorista... ay ay ayyyyyyy... qué maravilla!!!!! Me encanta!. Ya nos irás contando, porque seguro que es satisfactorio.
    Un besote y mucha suerte

    ResponElimina
  12. Primer de toto bon any!
    espero que hagi provat la tornada a la feina, encara que suposo que has trobat molt a faltar al teu boletet ;)
    m'agrada el què fas! ja et demanarem consellets (no saps el què has fet al dir-ho!)
    Els bombons tene una pinta magnífica, us cuideu bé amb el tió eh!
    petons.

    ResponElimina
  13. Hola Judith1 Esper que hagis tengut una bona reincorporació a la feina! Quina feina més xula! Ara bé, ja m'imaginava que tenies una feina relacionada amb aquest món, les teves fotografies canten per elles mateixes; duus una artista a dins!! Ah, i la recepta impressionant!! Un petó, Paula

    ResponElimina
  14. Hola wapa. Per l'experiència de fa 5 mesos enrera, se que és dur i que això de voler ser dones treballadores i sentir-nos realitzades professionalment, de vegades, no és gaire compatible amb ser mare ja que això d'arribar quan la nena (o en el teu cas, el boletet)ja esta dormint... buff... però per una altra banda també compensa i si no és gaire sovint, ells tampoc s'adonen. Sobre la recepta, té pinta d'estar molt bó però llàstima que a mi no m'agrada la xocolata. Un petonet!

    ResponElimina
  15. Bona tornada!!! i que bona que queda la xocolata amb el foie, eh?

    ResponElimina
  16. Tu ho has dit! Molt 'chic'! Foie i festucs! Hmmmm

    ResponElimina
  17. Hola bon any!
    No m'havia plantejat mai la barreja de foie amb xocolata. M'apunto la recepta perquè les dues coses m'encanten.
    Per què dos blocs? La meva passió són les postres i em vaig decidir a fer-ne un bloc per tal de tenir-ne un arxiu.
    Com que ara m'ha agafat per cuinar altres coses... doncs un altre bloc. Són 2, perquè com que a vegades faig més d'una cosa al dia, així no em lio. Però tens raó, és una feinada. El que passa és que quan ho tens assumit i tot ben estructurat, no és tant.
    Una abraçada!

    ResponElimina
  18. Mª Gloria: aiaiaiai que em faràs sortir els colors!
    Laube: Boletet en catalán es el diminutivo de seta. Si te lees la introducción de la receta de lasaña verás porqué lo llamo así! ;)
    Ana: a veure si hauré d'obrir un bloc d'interiorisme...jijijiji
    Paula: gràcies guapa!
    Judit: no és fàcil però és genial!
    Alba: doncs si! ja us vaig posar a la vostre entrada de bombons salats que tenia una recepta pendent! ;)
    Yves: jijijijiji
    Nyanyels: ho has de probar!

    petonets i moltes gràcies a tots pels vostres ànims! no ha estat tant dur!

    ResponElimina
  19. Ahhhhh, vaya trabajo más chulo, me alegro por ti, ya decía yo que había algo "raro", jaja en ti....es broma.....en serio me encanta leerte....
    Un besazo, me llevo un bombón que me los había perdido.....

    ResponElimina