>

divendres, 12 de novembre de 2010

Pastissets de castanyes

Aquest mes a l'HEMC (Hecho en mi cocina) una plataforma gastronòmica on els blocaires participen amb les seves receptes, ens han proposat cuinar amb castanyes. La meva assessora de la blocosfera, la Moni, m'ho va comentar i em va semblar molt interessant. Els participants han de fer una recepta amb l'ingredient que proposa l'Hemc #48. Abans d'una data concreta hem de presentar-la juntament amb una foto -això és voluntari, però segons la meva opinió, és bàsic-, ho hem de publicar en un post al nostre bloc, indicant que és la recepta de l'Hemc per aquest mes i, per finalitzar, hem de deixar un comentari al seu bloc. Després de la data marcada es publicaran totes les receptes. Com que el plat pot ser dolç o salat, fàcil o difícil, tant se val, el més important és que hi hagi castanyes, he decidit participar -a la meva primera recepta a l'Hemc- amb uns pastissets de xocolata i castanyes, molt temptadors! Espero que us agradin.


Ingredients:

150 g de margarina
150 g  de sucre
3 cullerades de sucre avainillat
1 polsim de sal
250 g de farina
1 sobre de llevat Royal
Sucre llustre
20 castanyes
Anís
Llet
3 Ous


Preparació:

Agafarem les castanyes, les netejarem i els hi farem un tall per posar-les al forn, prèviament escalfat a 180º, durant 15 minuts. Un cop s'hagin cuit, les deixarem refredar i les pelarem. En un bol batrem la margarina amb els sucres i la sal fins que ens quedi una barreja espumosa, poc a poc anirem afegint els ous d'un en un. Seguidament anirem afegint la farina amb el llevat i ho anirem alternant amb un rajolí d'anís i 3 cullerades soperes de llet. Un cop tinguem la barreja homogènia afegirem les castanyes tallades a trossets petits. Ho posarem en motllos, prèviament pintats amb margarina, i ho posarem al forn durant 20 minuts. Un cop s'hagin refredat, els traurem dels motllos i els empolsinarem amb sucre llustre.



12 comentaris:

  1. Com tu dius: molt temptadors i boníssims!
    Petonets.

    ResponElimina
  2. Genial per berenar una tarda de fred, amb una xocolata d'acompanyament o amb què?

    ResponElimina
  3. Ostres cuantes receptas.
    Adoro esa lasaña, te ha quedado de fábula.
    Los mufins espcetaculares.
    Els pastissets de castanyas te han quedao fantasticos,yo tambien tengo esa taza, asi que me llevo un pastisett per berenar.ja ja
    Porque no tendremos vecinas blogeras para inercambiarnos delicias no?
    Por lo menos yo no tengo ninguna.
    Besos

    ResponElimina
  4. Moni: ara falta la teva aportació a HEMC! ja l'estic esperant
    Yves: sort que no ho berenem cada dia!
    Margot: gràcies! jo tinc la sort de tenir una germana amb la que intercanviem allò que cuinem! és genial. Petonets
    Marta: gracias! besos

    ResponElimina
  5. Hola Judith! Gràcies pel teu comentari! :)
    Acabo de descobrir el teu blog!! I mira, estava buscant una recepta per fer aquest cap de setmana, i crec que la teva m'ha captivat i serà l'escollida. :) Aquests pastissets t'han quedat perfectes!
    Fins aviat!

    ResponElimina
  6. Gràcies a la Margot acabo de descobrir el teu blog i m'ha encantat.
    Aquests pastissets són fantàstics.
    Vaig a seguir donant una volta.
    Petonets

    ResponElimina
  7. Gràcies al hemc he conegut el teu blog!Quin munt de receptes en només 2 mesos. Enhorabona!

    ResponElimina
  8. Stella: adesso ti mando uno! baci
    Mercé:espero que t'agradi la recepta!
    Carmen: moltes gràcies i benvinguda!
    Laura: tinc aquesta producció gràcies a la baixa per maternitat, quan s'acabi no se si podran ser 5 receptes a la setmana!
    molts petonets a tots!

    ResponElimina
  9. Quins pastissets més bonics. M'encanten les castanyes així que segur que també els trobaria delicioso. Te'n canvio un per un dels meus, si? :P

    Petonets!

    ResponElimina
  10. Judith, gràcies per aquesta fantàstica aportació al HEMC!! Ara que estic fent-ne el resum m'ha servit per descobrir el teu blog i quedar-me com a seguidora.
    Felicitats!

    ResponElimina