>

diumenge, 26 de juliol del 2015

Moltíssimes felicitats...5!

Tres, dos, un… Moltíssimes felicitats Boletet! 

Un any més ha arribat el dia en el qual tu ets el protagonista i tot gira al teu voltant. Portem molts dies decidint la temàtica de la teva festa, però un cop més ho has tingut clar des del principi. Avui tots els teus amics i, sobretot, tots els que t'estimem, estarem al teu costat lluitant amb espases làsers i combatent contra el costat fosc. Amb el pas dels anys aprendràs que amb amor i amb l'ajuda dels teus sers estimats tot és possible.

Aquest cop ens has fet una llista ben llarga pel teu aniversari i estem convençuts que seràs molt feliç amb els teus regals, tot i que el que més desitges encara no ho tenim, però tu no perdis mai l'esperança, hi ha una dita que diu: al final tot arriba. Esperem que, en un futur no molt llunyà, el papa i jo te'l puguem concedir. Per si de cas bufa ben fort les espelmes i, qui sap, potser el teu desig es fa realitat. Recorda que al Bolet et deixem demanar 3 desitjos, la iaia Pili així m'ho va ensenyar des de ben petita i tant el papa com jo t'animem a seguir amb la tradició.

Durant aquest any ens has tornat a demostrar que ets més madur de l'edat que tens, fins i tot a vegades mentres estem xerrant amb tu s'ens oblida que ets un nen i sembla que tinguem davant nostre un home escapçat. El teu cor cada dia és més gran, i sembla ser que any rere any la sensibilitat que tens no es perd, tot el contrari, va creixent i et fa més característic i únic.

Les coses no sempre surten com un vol o com les hem imaginat, però amb el pas del temps aprendràs que a mesura que van apareixent pel teu camí certs entrebancs, aquest són més fàcils de superar si tens algú al costat que t'ajudi. Tu sempre ens tindràs a nosaltres a part de tots aquells a qui tu creguis mereixedors de la teva confiança. De moment ja tens uns incondicionals, el Lluc, el Nil i l'Ivan són els teus amics de l'ànima. Potser aquests amics t'acompanyen durant tota la teva vida, o potser algun es queda pel camí, de moment gaudeix i sigues feliç amb tots els que t'estimen.

Ara ja només queda gaudir de la teva súper festa Àitor Skywalker i seguir sent tant feliç com fins ara i sobretot que la força t'acompanyi… Per molts anys!



4 comentaris:

  1. Muchas felicidades a ese maravilloso Skywalker!!!
    Y un besazo para su mami!!!

    ResponElimina
  2. Oh!! que gran s'ha fet mare meva...jo que el veig dese petitó :)

    Moltes felicitats boletet!!

    ResponElimina
  3. Preciosa carta. I sens dubte, ell es un nen madur i sensible, però això sense uns pares que ho promovin, ho resaltin i ho encouratgin no donaría els resultats que dona. Així que felicitats a tots tres, crec que esteu fent un bon cami.
    Un petò molt gros!

    ResponElimina
  4. Muchas felicidades a ese chico tan guapo. Un besazo, Esther

    ResponElimina