>

dimarts, 24 de desembre del 2013

Bon Nadal!

Ja s'acosta una de les festivitats més desitjades per petits i grans -com a mínim per la família Bolet-. Des de divendres que estem oficialment de vacances! Tot i que l'Yves només fa un parell d'hores que ha començat… 

Ahir a la tarda, al Bolet, vam tenir la primera gran reunió familiar. El Boletet va veure recompensat, amb escreix, el seu esforç d'haver estat alimentant durant molts dies el Tió -mandarines, cacaolats, sucs…-. Ahir vam poder reunir-nos amb la família Llàbiro, el iaio, els avis i el padrí del petit per picar-lo ben fort. Els nervis estaven a flor de pell, però gràcies als cops de bastó ben forts que varen fer el Lluc i l'Àitor el Tió ens va portar un munt de coses. El més maco de tot és  la innocència dels més petits durant aquestes dates. Tant de bo pogués durar tota la vida, potser si no deixéssim mai de somiar les coses ens anirien millor, no creieu?

Ara, com ja va sent habitual, la família Bolet ens mereixem un bon descans. Toca gaudir dels més propers: familiars i amics, i deixar de banda el bloc. Però no patiu, que com cada any durant aquestes dates aprofitem per experimentar al màxim a la cuina, així que a la tornada esperem poder oferir-vos noves receptes.

Molt bon Nadal a tothom, us desitgem de tot cor que durant aquestes dates sigueu molt feliços i que el proper nou any que comença sigui molt especial i ple de salut, treball i amor. Però sobretot que els vostres somnis es facin realitat. Ens veiem després de Reis!!!! 



11 comentaris:

  1. Molt bon Nadal i que passeu unes bones festes!

    ResponElimina
  2. Que passeu molt bones festes i a gaudir dels mes petits, que el temps passa volant!

    ResponElimina
  3. Una bona entrada d'any!
    Una abraçada família!
    Nani

    ResponElimina
  4. Pasa unos días felices! Para comérselo a él, con la galleta incluida ;)

    ResponElimina
  5. Que sigais soñando igual de dulce este año que comienza, y muchos más!!!
    Feliz noche ¡Muack!!!

    ResponElimina
  6. Hola, acabo de descubrir tu blog a través de la página Blogscocina, me gustan tus reecetas y me hago seguidora. Si quieres puedes pasarte por el mío, es de repostería, espero que te guste.

    Un abrazo y feliz año nuevo...!

    *Pilar*

    ResponElimina
  7. Desitjo que tingueu molt feliç 2014!!!!
    Salut!
    Olga

    ResponElimina
  8. Una mica tard... pero el Nadal fa que desconecti per viure allo que mes m'agrada al mon: estar amb els meus fills.
    Segur que heu passat unes festes increibles i plenes de felicitat. Es el meu desig...
    Un petonas preciosa

    ResponElimina