>

dilluns, 23 de desembre del 2013

Torró de xocolata i arròs inflat

Al Bolet no som gaire amants del torrons, de fet us haig de confessar que no en comprem mai i només mengem el tallet de rigor en algun dels àpats que compartim a casa de les nostres famílies durant les festes de Nadal.

Com tots vosaltres ja sabeu, els torrons estan a la venda des de fa un parell de mesos i, cada cop que hem anat al supermercat, el Boletet ens ha preguntat a l'Yves i a mi què eren els torrons. Els veia i li cridaven molt l'atenció, sobretot els de xocolata. Per això, quan a Memòries d'una cuinera us vàrem proposar per aquest mes fer torró, o una recepta amb torró, tenia clar que volia fer el típic torró de xocolata amb arròs inflat. I per què? Doncs perquè tenia l'èxit assegurat si sortia bé. El petit no es resisteix a res que porti xocolata i a l'Yves també.

Després d'investigar per la xarxa uns quants blocs que tenien una recepta similar a la que volia fer, em vaig decantar per la recepta de Webos fritos, tot i que jo he fet alguna petita varietat a les quantitats. El resultat és boníssim i, a sobre, és molt senzill de fer; sobretot si teniu un petit ajudant com el meu!!!! El Boletet i jo vàrem fer el torró al vespre i, quan es va llevar pel matí, el primer que va dir va ser "mama, ja podem menjar el torró?". Doncs dit i fet, un torró que si us animeu us durarà ben poc.

Us recordem que teniu fins el dia 28 de desembre per presentar les vostres receptes al repte de Memòries d'una cuinera, us hi esperem a tots! Moltíssimes gràcies a tots els que participeu. Cada mes aconseguim un bon recull gràcies a tots vosaltres!


Ingredients: 

300 g de xocolata amb llet
200 g de xocolata fondant
85 g de llar de porc
90 g d'arròs inflat  amb xocolata


Preparació:

En una cassola posem les xocolates esmicolades i la llar de porc i ho coem al bany Maria. Un cop estigui tot integrat ho deixem a foc baix durant un minut i retirem del foc. Afegim l'arròs inflat i ho incorporem amb suavitat. Aboquem la barreja en un motlle, preferiblement de silicona, i deixem quallar el torró durant un mínim de 6 hores. Us recomano fer-lo el dia abans.



17 comentaris:

  1. Quina bona pinta que té . Segur que ja no en queda.
    Bona NAdal !!! i que el tió cagui moltes coses:
    Petons

    ResponElimina
  2. Doncs amb aquest torró sí que us en podeu fer fans, del torró, perquè al Boletet l'heu brodat!! Quina bona pinta!! Bon Nadal!

    ResponElimina
  3. Amb un ajudant com el Boletet, no us podia sortir un torró millor! Bones Festes!

    ResponElimina
  4. Boletet, moltes felicitats pel teu torró i a tu Judith per la part que et toca. Bones Festes

    ResponElimina
  5. Jo no sóc molt de dolços però he de reconèixer que si un torró em perd, és precisament aquest. Per l'any vinent me l'apunto!!!

    Molt Bon Nadal!!!

    ResponElimina
  6. Es de los turrones que más me gusta y te ha quedado espléndido.
    Niña te deseó toda la felicidad del mundo, disfruta de las fiestas con tu bonita familia. Nos vemos en el 2014
    Besazos

    ResponElimina
  7. Un turró que jo també he fet i ens agradat molt a casa.

    Guapos bones festes...i que el petit gaudeixi molt del Tio, i dels Reis que vosaltres segur que ho fareu, veient la seva cara de felicitat
    Un petonet

    ResponElimina
  8. T'ha quedat genial!! Petons i bones festes!

    ResponElimina
  9. Una bona opció per torrons! Molt bones festes Judit! Petons

    ResponElimina
  10. Achei muito simples de fazer e ficou tao lindo
    Desejo-te um Feliz Natal
    bjs

    ResponElimina
  11. Aquest d'arròs inflat és un clàssic que no pot faltar mai per nadal :)
    Bon Nadal i bones festes!

    ResponElimina
  12. Un Un torró molt llaminer! Bones festes família!! Petonets!

    ResponElimina
  13. Ohh m'encanta aquest torró!! i estic segura que casolà ha d'estar per tremolar, i quina foto més xula!!! bon nadal família!!

    ResponElimina
  14. El secret de la teva cuina és el teu ajudant, ja,ja,ja, mira que és maco el meu palino!
    La xocolatera oficial de casa va dir que estava molt bo.
    Molts petonets preciosa meva.

    ResponElimina
  15. bonisiimm!!! el noiet segur que s'ho passara pipa amb ell!! petons i bones festes guapa!

    ResponElimina
  16. Bon Nadal Judith! aquest torró que bo! Aquest mes si que participo al Memòries d'una cuinera

    que passeu unes bones festes al bolet.

    petonets

    ResponElimina