Aquest cap de setmana, per fi, la família Bolet hem pogut gaudir d'uns dies de platja. No sé si us passa el mateix, però a nosaltres ens encanta gaudir d'una estona de sol. Haig de confessar que l'Yves i l'Àitor estarien tota l'estona a l'aigua, en canvi jo sóc més de sec, si l'aigua no està a 40º no entro! Sóc fredolica de mena.
Doncs bé, aquest cap de setmana hem pogut gaudir d'uns dies fantàstics de sol i l'aigua no estava gens malament, tant és així que m'he atrevit a remullar-me una mica.
Apart de fer molts castells i forats a la sorra -de fet, crec que la propera vegada l'Ajuntament del poble ens vetarà l'entrada-, l'Àitor ha aprofitat per seguir practicant per ser un futur campió olímpic de natació. Però no us penseu que és l'única disciplina que li agrada, ja que aquest cap de setmana ha esta practicant amb la raqueta i no volia fer una altra cosa que jugar a pales amb el seu papa! Ha estat molt divertit i, tot i no encertar ni una pilota, ell ha estat el nen més feliç del món.
Després de tanta activitat, com podeu comprendre, els meus nois estaven afamats. Per no perdre ni un minut cuinant i no fer un menjar massa pesat -per poder tornar aviat a l'aigua sense patir un tall de digestió-, vaig pensar que uns bons sandvitxos serien un bo menú. Ràpids, lleugers i boníssims, què més podem demanar per un menú d'estiu?
Aquest mes, a Memòries d'una cuinera, us hem proposat fer sandvitxos. Sou molts els que ja heu començat a enviar-nos les vostres propostes i encara teniu temps per presentar les vostres receptes. De moment, us deixo amb la meva aportació, espero que us agradi i us animi a participar! Molstíssimes gràcies a tots els que feu possible que cada mes us fem una nova proposta, recordeu que teniu de temps fins el proper dia 28 per deixar-nos els vostres enllaços al bloc. Si no teniu bloc ens podeu enviar un e-mail.
Ingredients per a 4 uts.:
4 panets
1 pit de pollastre
100 g de formatge feta
Tomàquets secs en oli
Ruca
Pipes pelades
Curri
Sal
Pebre
Oli d'oliva
Preparació:
En una paella posem un raig d'oli, quan estigui ben calent, afegim el pit de pollastre tallat a daus, prèviament salpebrat i condimentat amb un bon polsim de curri, El deixem uns minuts fins que estigui daurat i el reservem. Obrim els panets per la meitat, posem un grapat de ruca, una mica de pit del pollastre que hem reservat, el formatge feta esmicolat, els tomàquets secs tallats a trossets i una mica de pipes, acabem tirant un bon raig d'oli d'oliva i tapem amb l'altre meitat de pa. Si ho desitgeu us el podeu menjar directament i sinó el podeu posar a la nevera abans de consumir.
Boníssim!
ResponEliminaFicou linda e bem ao meu gosto.
ResponEliminaEu já a comia...esta mesmo a tentar-me.
bjs
Acabo de cenar pro no me importaría darle un bocadito ......Uhmm !besos
ResponEliminaYo feliz me comería uno enterito, que ricura Neni!!!
ResponEliminaBesos muchos.
mmm! Que bo! Un sandvitx refrescant que, amb la feta, deu tenir un gust ben intens. L'Aitor va fent camí, i veig que no només a l'aigua!! Petonets, guapa.
ResponEliminapollastre i feta en un sandvitx! fantastic Judith! se'm surten els ulls de les orbites! que boo! petons
ResponEliminaDoncs si, un sandwitch molt atractiu!!!!! m'encanta el pollastre i el curry...
ResponEliminajo lluitant contra el temps, però espero poder arribar a temps i participar entre avui i demà!!!!
Bon cap de semana!!!!!!!!!1
Me ha encantado!! Con ese toque de curry , tomate seco , rucula.. Ummm que delicia.
ResponEliminaSoy una gran fan de los sandwiches!! Tengo unas fotos de uno que me hice el otro día , lo publicaré . Gracias guapa por avisarme!!Un beso muy grande.
Quin sandvitx més booooooo!! És facil de fer i és molt vistós i saborós!! Ideal pet a un dia de platja de luxe! Una altra vegada ens has sorprès amb la reva creativitat i bon gust! Petonets família Bolet!
ResponEliminaÉs un entrepà... però que important és igualment la seva presencia. Fa goig, Juju!!! Petonets.
ResponEliminaQuanta activitat a la platja!!!! M'encanta, i clar després hi ha gana!!! Ideals aquests sandvitxos!!! ptnts
ResponEliminaQuina sortida més bona, ara que ja comença el bon temps és el que més ve de gust, platjeta!
ResponEliminaMira que acabo d'esmorzar, i em menjava sense cap tipus de remordiment un d'aquests sanvidtxos...
Petons!
uy en mi blog puedes encontrar cubiertos de madera ideales, que te pueden venir fenomenal para tus fotos!
ResponEliminawww.colorentuscomplementos.blogspot.com.es
Hola preciosa!! quina bona pinta aquests sanvitxos...i el curry m'encanta! us he deixat l'enllaç al blog...petonets
ResponEliminaQuin sandvitx més bo, em sembla una gran combinació d'ingredients i tots m'encanten per separat... junts ha de ser una festa. Enhorabona!
ResponEliminaI dius que l'aigua estava bé? ostres, doncs a la costa brava està glaçada!!! jeje, os serà que jo sóc de les de 40º!!! Als nens els hi encanta la platja, és l'activitat preferida de l'estiu!!!
ResponEliminaUn sandvitx boníssim!!! i una foto deliciosa, Judith!
Doncs ja tornem a tenir quasi el cap de setmana aquí :)
Petons, guapa!
A mi me puedes preparar uno tal cual está este!! me encanta
ResponEliminaBss
M'agrada tant el pla de la platgeta com el menú que vas preparar amb el curri, els tomàquets secs, el feta...que bo! Marta
ResponEliminaOhh quina combinació tant bona! Aquesta sandvitx té que estar boníssim!! petons
ResponEliminaooooooooh que bo m'encanta sempre son bonisims a la hora que els menjem quina pinta mes bona .
ResponEliminaJa has guardat els meus!!!! que bo!!! Bon cds.
ResponEliminaEl pollastre al curry m'encanta i en sandvitx, és perfecte! M'agrada molt. Gaudeix de la familia i la platja, espero que el sol aparegui per quedar-se.
ResponEliminaPetons
Apa Judith, pollastre amb curri, jo vinc! Jo tampoc entro a l'aigua fins que no bull...
ResponEliminaBon cap de setmana,
Nani
Un sandvitx buenísimo, con el pollo al curry me encanta. Muy buenos.
ResponEliminaBesos
Cocinando con Montse
Amb aquests ingredients, ha de quedar un sandwich super gustós i molt original!
ResponEliminaNo voy a dejar a mis chicos que lean tu entrada porque se morirían de envidia, que lejos tenemos el mar, en casa tenemos un agujereador de playas, lo de hacer castillos no le llama tanto pero el agua si, y mucho, me refiero al mayor porque el peque este año no quiere ver el agua ni en la bañera. Disfrutad mucho!!!
ResponEliminaAquest nen acabarà fent triatlons!:DD
ResponEliminaSi fas aquest entrepà prometo no deixar el pollastre!;)
Molts petonets.
Quina combinació!! tomàquet sec, curri, pollastre... m'encanten aquest tipus d'entrepans!!
ResponEliminapetonets
Ohhh que bo m'agraden els ingredients que li has posat!
ResponEliminaMe encanta tu sandwich! Como siempre tus recetas son originales!
ResponEliminaBesos
Nena, no deixas de sorprende'm!! Quina pasada de sandvitx!!!
ResponEliminaEns "veiem" al setembre! Molt bon estiu!
Un petonas
Ara mateix me'n menjaria un!!! Deliciós!!!! Mmmm!!!
ResponEliminamadre mia que pintaza.....estos me los quedo yo todos jajajaj...increibles.
ResponEliminaQuina delicia Judiiiith! una combinació de sabors fabulosa!! Mmmm!!
ResponEliminaUn petonet, guapa! :)
mmm! How nice! A refreshing sandwich, made with, must have a very intense flavor. The Aitor made some progress, and I see that not only the water! Kisses, beautiful.
ResponEliminarunescape gold
WOW Gold
buy blade and soul gold
Se ve tan deliciosa. Gracias por esta receta.
ResponElimina