>

dimecres, 26 de juny de 2013

Sandvitxos de pollastre al curri

Aquest cap de setmana, per fi, la família Bolet hem pogut gaudir d'uns dies de platja. No sé si us passa el mateix, però a nosaltres ens encanta gaudir d'una estona de sol. Haig de confessar que l'Yves i l'Àitor estarien tota l'estona a l'aigua, en canvi jo sóc més de sec, si l'aigua no està a 40º no entro! Sóc fredolica de mena.

Doncs bé, aquest cap de setmana hem pogut gaudir d'uns dies fantàstics de sol i l'aigua no estava gens malament, tant és així que m'he atrevit a remullar-me una mica.

Apart de fer molts castells i forats a la sorra -de fet, crec que la propera vegada l'Ajuntament del poble ens vetarà l'entrada-, l'Àitor ha aprofitat per seguir practicant per ser un futur campió olímpic de natació. Però no us penseu que és l'única disciplina que li agrada, ja que aquest cap de setmana ha esta practicant amb la raqueta i no volia fer una altra cosa que jugar a pales amb el seu papa! Ha estat molt divertit i, tot i no encertar ni una pilota, ell ha estat el nen més feliç del món. 

Després de tanta activitat, com podeu comprendre, els meus nois estaven afamats. Per no perdre ni un minut cuinant i no fer un menjar massa pesat -per poder tornar aviat a l'aigua sense patir un tall de digestió-, vaig pensar que uns bons sandvitxos serien un bo menú. Ràpids, lleugers i boníssims, què més podem demanar per un menú d'estiu?

Aquest mes, a Memòries d'una cuinera, us hem proposat fer sandvitxos. Sou molts els que ja heu començat a enviar-nos les vostres propostes i encara teniu temps per presentar les vostres receptes. De moment, us deixo amb la meva aportació, espero que us agradi i us animi a participar! Molstíssimes gràcies a tots els que feu possible que cada mes us fem una nova proposta, recordeu que teniu de temps fins el proper dia 28 per deixar-nos els vostres enllaços al bloc. Si no teniu bloc ens podeu enviar un e-mail.


Ingredients per a 4 uts.: 

1 pit de pollastre
100 g de formatge feta
Tomàquets secs en oli 
Ruca
Pipes pelades
Curri
Sal
Pebre
Oli d'oliva


Preparació:

En una paella posem un raig d'oli, quan estigui ben calent, afegim el pit de pollastre tallat a daus, prèviament salpebrat i condimentat amb un bon polsim de curri, El deixem uns minuts fins que estigui daurat i el reservem. Obrim els panets per la meitat, posem un grapat de ruca, una mica de pit del pollastre que hem reservat, el formatge feta esmicolat, els tomàquets secs tallats a trossets i una mica de pipes, acabem tirant un bon raig d'oli d'oliva i tapem amb l'altre meitat de pa. Si ho desitgeu us el podeu menjar directament i sinó el podeu posar a la nevera abans de consumir.



36 comentaris:

  1. Ficou linda e bem ao meu gosto.
    Eu já a comia...esta mesmo a tentar-me.
    bjs

    ResponElimina
  2. Acabo de cenar pro no me importaría darle un bocadito ......Uhmm !besos

    ResponElimina
  3. Yo feliz me comería uno enterito, que ricura Neni!!!

    Besos muchos.

    ResponElimina
  4. mmm! Que bo! Un sandvitx refrescant que, amb la feta, deu tenir un gust ben intens. L'Aitor va fent camí, i veig que no només a l'aigua!! Petonets, guapa.

    ResponElimina
  5. pollastre i feta en un sandvitx! fantastic Judith! se'm surten els ulls de les orbites! que boo! petons

    ResponElimina
  6. Doncs si, un sandwitch molt atractiu!!!!! m'encanta el pollastre i el curry...
    jo lluitant contra el temps, però espero poder arribar a temps i participar entre avui i demà!!!!
    Bon cap de semana!!!!!!!!!1

    ResponElimina
  7. Me ha encantado!! Con ese toque de curry , tomate seco , rucula.. Ummm que delicia.
    Soy una gran fan de los sandwiches!! Tengo unas fotos de uno que me hice el otro día , lo publicaré . Gracias guapa por avisarme!!Un beso muy grande.

    ResponElimina
  8. Quin sandvitx més booooooo!! És facil de fer i és molt vistós i saborós!! Ideal pet a un dia de platja de luxe! Una altra vegada ens has sorprès amb la reva creativitat i bon gust! Petonets família Bolet!

    ResponElimina
  9. És un entrepà... però que important és igualment la seva presencia. Fa goig, Juju!!! Petonets.

    ResponElimina
  10. Quanta activitat a la platja!!!! M'encanta, i clar després hi ha gana!!! Ideals aquests sandvitxos!!! ptnts

    ResponElimina
  11. Quina sortida més bona, ara que ja comença el bon temps és el que més ve de gust, platjeta!

    Mira que acabo d'esmorzar, i em menjava sense cap tipus de remordiment un d'aquests sanvidtxos...

    Petons!

    ResponElimina
  12. uy en mi blog puedes encontrar cubiertos de madera ideales, que te pueden venir fenomenal para tus fotos!
    www.colorentuscomplementos.blogspot.com.es

    ResponElimina
  13. Hola preciosa!! quina bona pinta aquests sanvitxos...i el curry m'encanta! us he deixat l'enllaç al blog...petonets

    ResponElimina
  14. Quin sandvitx més bo, em sembla una gran combinació d'ingredients i tots m'encanten per separat... junts ha de ser una festa. Enhorabona!

    ResponElimina
  15. I dius que l'aigua estava bé? ostres, doncs a la costa brava està glaçada!!! jeje, os serà que jo sóc de les de 40º!!! Als nens els hi encanta la platja, és l'activitat preferida de l'estiu!!!
    Un sandvitx boníssim!!! i una foto deliciosa, Judith!
    Doncs ja tornem a tenir quasi el cap de setmana aquí :)
    Petons, guapa!

    ResponElimina
  16. A mi me puedes preparar uno tal cual está este!! me encanta
    Bss

    ResponElimina
  17. M'agrada tant el pla de la platgeta com el menú que vas preparar amb el curri, els tomàquets secs, el feta...que bo! Marta

    ResponElimina
  18. Ohh quina combinació tant bona! Aquesta sandvitx té que estar boníssim!! petons

    ResponElimina
  19. ooooooooh que bo m'encanta sempre son bonisims a la hora que els menjem quina pinta mes bona .

    ResponElimina
  20. Ja has guardat els meus!!!! que bo!!! Bon cds.

    ResponElimina
  21. El pollastre al curry m'encanta i en sandvitx, és perfecte! M'agrada molt. Gaudeix de la familia i la platja, espero que el sol aparegui per quedar-se.
    Petons

    ResponElimina
  22. Apa Judith, pollastre amb curri, jo vinc! Jo tampoc entro a l'aigua fins que no bull...
    Bon cap de setmana,
    Nani

    ResponElimina
  23. Un sandvitx buenísimo, con el pollo al curry me encanta. Muy buenos.
    Besos
    Cocinando con Montse

    ResponElimina
  24. Amb aquests ingredients, ha de quedar un sandwich super gustós i molt original!

    ResponElimina
  25. No voy a dejar a mis chicos que lean tu entrada porque se morirían de envidia, que lejos tenemos el mar, en casa tenemos un agujereador de playas, lo de hacer castillos no le llama tanto pero el agua si, y mucho, me refiero al mayor porque el peque este año no quiere ver el agua ni en la bañera. Disfrutad mucho!!!

    ResponElimina
  26. Aquest nen acabarà fent triatlons!:DD
    Si fas aquest entrepà prometo no deixar el pollastre!;)
    Molts petonets.

    ResponElimina
  27. Quina combinació!! tomàquet sec, curri, pollastre... m'encanten aquest tipus d'entrepans!!

    petonets

    ResponElimina
  28. Ohhh que bo m'agraden els ingredients que li has posat!

    ResponElimina
  29. Me encanta tu sandwich! Como siempre tus recetas son originales!
    Besos

    ResponElimina
  30. Nena, no deixas de sorprende'm!! Quina pasada de sandvitx!!!
    Ens "veiem" al setembre! Molt bon estiu!
    Un petonas

    ResponElimina
  31. Ara mateix me'n menjaria un!!! Deliciós!!!! Mmmm!!!

    ResponElimina
  32. madre mia que pintaza.....estos me los quedo yo todos jajajaj...increibles.

    ResponElimina
  33. Quina delicia Judiiiith! una combinació de sabors fabulosa!! Mmmm!!

    Un petonet, guapa! :)

    ResponElimina
  34. mmm! How nice! A refreshing sandwich, made ​​with, must have a very intense flavor. The Aitor made ​​some progress, and I see that not only the water! Kisses, beautiful.

    runescape gold
    WOW Gold
    buy blade and soul gold

    ResponElimina