>

dimarts, 21 de maig del 2013

Broqueta de mató, codonyat i fruita

Aquest cap de setmana ha estat un xic diferent del que ens esperàvem, ja que les previsions meteorològiques ens han fet canviar una mica els plans que teníem prevists. 

Com ja sabeu els que seguiu El món de juju a la pàgina de Facebook, aquest diumenge ha estat el sant de l'Yves i, com és ja habitual al Bolet, ho hem celebrat amb un bon esmorzar. El dissabte, després de gaudir d'un bon dinar amb companyia d'uns amics, el Boletet i jo vam decidir preparar el pastís que serviria d'esmorzar el  diumenge. No fa falta que us digui que si el Boletet és l'ajudant, la xocolata no hi pot faltar! Però ja us explicaré un altre dia el pastís que vàrem fer, encara que ja haureu vist que he estrenat el meu supermotllo que em va regalar la Moni.

Aprofitant que aquest mes a Memòries d'una cuinera us hem proposat fer broquetes vaig pensar que seria bona idea acompanyar l'esmorzar amb unes broquetes de fruita, juntament amb uns dels ingredients que més li agraden a l'Yves, el codonyat. Ell és capaç de menjar-se quilos i més quilos de codonyat, sobretot si és el que fa la Loles, la seva mare.

Com podeu veure, la recepta d'avui és molt senzilla i ràpida de fer, és ideal per anar de pícnic, no creieu? Això sí, si el temps ens acompanya una mica més, perquè últimament sembla més que estem a la tardor que no pas a la primavera…

Moltíssimes gràcies a tots els que participeu en els reptes que us proposem a Memòries d'una cuinera. Recordeu que teniu fins el proper dia 28 per deixar-nos la vostra  recepta en un enllaç al bloc  (és molt important per evitar no ometre cap participant). Us hi esperem a tots, tingueu bloc o no.


Ingredients: 

Gerds
Nabius
Mató
Nous
Llavors de sèsam negre
Mel


Preparació:

Agafem el codonyat i el mató i, amb l'ajuda d'un tallador de galetes, fem la forma desitjada, en aquest cas: en forma d'estrella. Muntem les broquetes intercalant nabius, gerds, mató i codonyat i acabem decorant amb les nous, les llavors de sèsam i la mel.



50 comentaris:

  1. oohhh buena y bonita!! me encanta Judith.
    un besote.

    ResponElimina
  2. que bonica i vistosa t'ha quedat!! desapareixeria en un plis aquesta broqueta a casa meva! petons

    ResponElimina
  3. Ohhh!! m'encanta, és molt bonica!! Tu sempre fas coses molt originals hehe, a veure quina em penso... ;) que tinc ganes de tornar a participar al memòries! petonets guapa.

    ResponElimina
  4. Molt xula la foto! Quin model!!!!!

    ResponElimina
  5. senzilla, però boníssima aquesta broqueta, a mi també m'encanta el codonyat!

    petonets

    ResponElimina
  6. Que boniques, amb tants colors! I el mató ja s'aguanta bé, a la broqueta? Petons! Felicitats a l'Yves!

    ResponElimina
  7. Que ricas y bonitas, y lo sencilla que son, has tenido una idea brillante.
    Petons.

    ResponElimina
  8. M'encanten i molt vistoses! que bé que us ho monteu al Bolet!

    xxx

    ResponElimina
  9. unas deliciosas brochetas,un postre muy bueno
    peto

    ResponElimina
  10. Jo quines broquetes tan vistoses, i què bones que deuen ser!

    Petons!

    ResponElimina
  11. Que boniques, aquests colors i coses tant sanes en una broqueta, això si que és un esmorzar sà i ben bo!
    Petonets,
    Palmira

    ResponElimina
  12. La combinació de formatge i codonyat és un clàssic sensacional.
    Enriquit amb les fruites i el sèsam negre, han de quedar unes broquetes ben bones i ben sanes. I amb la forma d'estrella aquest cop hem coincidit, je je je... ;)

    ResponElimina
  13. Hola bonica!!! que bones!! jo les publicaré demà!! :) petonets

    ResponElimina
  14. Que ricas!!!! Me apunto al desayuno!!!!

    ResponElimina
  15. Quina combinació més estupenda d´ingredients Judith!!! això si que es esmorzar sa i a gust.. m´encanten. Petons,

    ResponElimina
  16. Una broqueta estupenda, just per gaudir quan la gana comença a aparèixer, que bo!
    Petons, guapa

    ResponElimina
  17. Bona i molt vistosa, quins colors més vius i bonics

    ResponElimina
  18. Me encanta la propuesta....de este mes,y me encantan tus brochetas, y me encantas tú, y ya parezco Manu Chao...a mi modo, jajajaja.

    Un abrazo Neni ;)

    ResponElimina
  19. Pues yo me pondría como una moto con ese super desayuno: membrillo, requesón y frambuesas. Buenísimo.

    ResponElimina
  20. A mi el codonyat m'encanta i amb el formatge està de vici!!! Unes broquetes fantàstiques!!! Segur que aquesta proposta del memòries ens aporta moltíssimes broquetes boníssimes i divertidíssimes!!

    ResponElimina
  21. Fantàstica! La combinació formatge-codonyat m´agrada moltíssim.

    ResponElimina
  22. Que divertides i colorides t'han quedat!!!! M'encanta!!! petons

    ResponElimina
  23. Ohh me encanta y encima te ha quedado super chic... jejej
    Bss

    ResponElimina
  24. Felicitats atrassades!!! Una broqueta la mar d'original, sanani colorida!!
    Aviam si tinc temps de fer les broquetes k tinc en ment!! Petonets guapa. MAR, de EQNME

    ResponElimina
  25. Qué bonitas quedan! Voy a ver si me da tiempo a participar, llegaré a ultima hora, snif, siempre corriendo!
    Un besazo

    ResponElimina
  26. Unes broquetes espectaculars!!! Facils, sanes, boniques... M'encanta la combinacio de codonyat amb mato... jo les banyaria literalment en mel, res de rajolinets... jijijiji... a casa he de comprar pots de 5 kilos!!!! .... mmmmmm
    Un petonas

    ResponElimina
  27. Quina combinació més suau i refrescant! Un bon mató combinat amb la dolçor del codonyat casolà i el punt àcid dels fruits del bosc... Un esmorzar (o picnic) de reis!

    ResponElimina
  28. Simplicity, functionality and durability are the features that identify classic things for women.
    The hues range from subtle white or black to vibrant shades of red, orange, and yellow.

    Some economical brands include Invicta watch and Orient watch, and then the price can reach into the very
    expensive range depending on the embellishments or the prestige of a specific brand.


    My site - autismoutofthebox.com

    ResponElimina
  29. No va quedar res, oi? Quins esmorzars de luxe que feu al bolet, sou uns cracks.
    Molts petonets.

    ResponElimina
  30. mmm... uau! quina combinació... he quedat al·lucinada, sens dubte que ho provarem. He arribat aquí de casualitat i des d'avui tens una nova seguidora! Felicitats pel blog, et convido a passejar-te pel meu humil blog de cuina que estic començant (lacuinetadelalourdes.blogspot.com)

    ResponElimina
  31. Ohhh!! Espectacular!! Entren tant pels ulls!! Són precioses amb tan color. A més de sanes i lleugeres. Vaja, tot un encert. Prenc nota...
    Petonets bonica :-)

    ResponElimina
  32. unes broquetes precioses i segur que encara són més bones!

    ResponElimina
  33. Thе enticing сollection of Betsey Brоwn designеr
    dresѕ in іs haѵe got to tо have seгiеѕ of
    clothing pertaining to modегn voguе loving lаdіеs.
    While ωe aге рrouԁ of
    ouг cuгves, the clothing we choοse ѕhould maκe the mοѕt of our full figures, enhаncing them
    instead of gіving them wгong defіnіtiоn.
    The сlothіng businеss hаs produced some reаlly
    eхotіc wear fог pluѕ ѕize girls.


    Alѕo ѵisit mу blog post fashion ladies

    ResponElimina
  34. Uns colors espectaculars per cridar al bon temps. A veure si arriba aviat!
    Un petó

    ResponElimina
  35. Our webѕite is Theгe уou ωill finԁ thоusanԁs of Unique productѕ offered at increԁible prices.
    A flattering cοlour will illumіnate youг complexion and makе you
    glow whilst a cοlouг that does not work fоr you ωill mаke you look drained.
    The Sесretary of Ѕtate of the USA, Hillary Clinton wears evenіng enѕemble by Ricκ Owens anԁ Alexandгe Birman
    shоes.

    My page - Fashion lady

    ResponElimina
  36. Here are two best blendѕ foг your homemаde facial mask.

    Of сoursе they dіdn’t know about free гadicalѕ then,
    they just kneω it κept thеir skіn young and soft.
    Facе and day spa, massage helpѕ you
    in your buѕy life stress and tension to melt.

    My site diy facial masks

    ResponElimina
  37. Vistosas, tentadoras y ... ricas -supongo-
    Una foto preciosa como siempre (menos es más)
    Besotes, feliz domingo y mejor semana!

    ResponElimina
  38. Son ideales para una merienda de primavera! Frescas y deliciosas, además más bonitas no pueden ser!
    Un beso guapa!

    ResponElimina
  39. We are a group of volunteers and starting a new scheme
    in our community. Your site offered us with valuable information to work on.

    You have done a formidable job and our whole community will
    be thankful to you.

    My homepage :: laser cellulite treatment

    ResponElimina
  40. Very descriptive post, I loved that a lot. Will there
    be a part 2?

    My web blog :: anti cellulite treatment

    ResponElimina
  41. magnifica idea per un esmorçar....i felicitats al destinatari ...

    ResponElimina
  42. Uns colors preciosos!!! M'ha encantat l'idea del tallador de galetes... Petons.

    ResponElimina
  43. Quines broquetes més vistoses i segur que bones!!!! M'agrada la decoració (jajajajajaja) i tb m'ha agradat la idea del tallador de galetes. M' apunto la idea!!!
    Millor no dir res del temps, oi?? Jajajajajajaja
    Petons

    ResponElimina