>

diumenge, 26 de juliol del 2020

Moltíssimes felicitats...10!

Un cop més, arriba un dels dies més especials per tu, és el teu aniversari, i no un aniversari qualsevol, avui fas 10 anys. 

Aquest cop, aquestes paraules que et dedico no farà falta que esperin que siguis gran per poder-les llegir. Ara ja ho ets i t’has convertit en un devorador de llibres, així que no et suposarà un gran esforç llegir aquesta carta escrita amb tot el meu amor.

Àitor, fa 10 anys ens vas fer el regal més gran que mai ningú no podrà igualar, ens vas convertir en pares. Durant tots aquests anys hem intentat que siguis un nen feliç, el qual lluiti pels seus somnis, per molt difícils que puguin semblar i, de moment, ho estàs fent molt bé. Però no només has aconseguit aquesta fita, per sort, ets un nen que té moltes bones qualitats. Ets amic dels teus amics, generòs, carinyós, sensible, treballador, rialler, esportista, lector, respectuós, mediador, responsable i, sobretot, ens estimes amb bogeria.

Podria omplir un milió de línies enumerant les teves qualitats, però no fa falta que les enumeri totes, de sobres saps que el papa i jo estem molt orgullosos de tu, i només et demanem una cosa: segueix igual que fins ara, ho estás fent molt bé.

Aquest any, està sent atípic en tot els sentits. Hem estat confinats per culpa del Covid-19’, però un cop més ens has sabut demostrar que ets un nen molt madur. Hem intentat trobar el cantó positiu d’aquesta pandèmia i crec que entre els 3 ens n’hem sortit molt bé junts.

Per culpa de la situació excepcional que estem vivint, no tindrem el viatge que tant desitgem a l’estiu i que ens permet fer una de les nostres grans passions: viatjar i descobrir nous països i noves cultures, però no per això has perdut el somriure. De sobres saps que no fa falta anar gaire lluny per ser feliç, si estem els 3 junts ho som a qualsevol part.

Tampoc podrem celebrar el teu aniversari com hem estat fent des del teu primer aniversari, fent una gran celebració a casa de l’avi rodejant-te de les persones que més estimes i t’estimen. Però des del primer moment ho has entès i estàs content de poder-ho celebrar amb una festa molt i molt petita, però no per això menys especial.

Ara aprofita i fes el que més t’agrada, gaudeix del teu gran dia. El papa i jo t’hem ensenyat que les coses no sempre surten com un voldria, però no per això ens hem de posar tristos i tirar la tovallola, ans el contrari hem de saber gaudir de cada situació i aprofitar el moment. De res serveix pensar el que hagués pogut estar, sinó que hem de donar les gràcies per la sort que tenim a casa i seguir celebrant totes les coses boniques que ens regala la vida, entre elles que cada any siguis un any més gran.

El teu pastís preferit, el lemon pie, ja està a punt amb les espelmes  esperant que et pensis 3 desitjos i les bufis ben fort, així que no et robaré més temps perquè puguis menjar-te un tros ben gran, però vull dir-te una última cosa, gràcies per ser com ets, sens dubte mai no haguéssim imaginat la gran sort que tindríem de ser els teus pares. T’estimem amb bogeria i esperem poder seguir celebrant molts i molts anys plegats aquest gran dia. Moltíssimes felicitats Boletet, gaudeix del teu dia!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada