>

divendres, 1 d’agost del 2014

Bon estiu...IV

Quan arriba el mes d’agost sembla que el món s'aturi. Les ciutats estan desertes i les petites botigues romanen tancades, en canvi els petits pobles veuen triplicada la seva població i els aeroports quasi no donen abast a tants turistes. Com cada any, la família Bolet aprofitem per gaudir de les vacances, tot i que, si us haig de ser sincera, si no fos per les nostres feines que ens obliguen a agafar-les en aquest període, crec que les faria en qualsevol altra època de l’any.

A mi encara em queda una setmana per començar a gaudir-les, però aprofito per fer una parada al bloc. Ara gairebé tothom està en mode off i tot i que les xarxes socials com el facebook, el twitter o l'instagram no perden seguidors, els blocs baixen moltíssim de visites. Així doncs, El món de juju aprofitem per descansar i agafar forces per tornar amb més ganes d’experimentar a la cuina al setembre.

Ara toca gaudir del sol -encara que si el temps que ens espera és el mateix que aquest últim mes, no sé jo si el podrem gaudir massa-, descansar, jugar amb el petit, viatjar i, sobretot, menjar bé i relaxar-nos, que bona falta ens fa.

Espero trobar-vos a la tornada a tots amb moltes ganes de visitar-nos i saber un xic més dels nostres experiments a la cuina, de les petites històries que cada setmana us expliquem sobre el Bolet o simplement passar-nos a saludar, recordeu que passem llista i si falta algú ens ho apuntem. Ah! També penseu que tornarem amb els reptes de Memòries d’una cuinera. Mentrestant gaudiu de l’estiu i de tots els petits plaers que ens podem permetre durant les vacances. Molt bon estiu a tots. Tornarem a publicar el 8 de setembre, però si teniu mono de nosaltres intentarem actualitzar, de tant en tant, la pàgina de facebook o el compte d’instagram, així no ens perdreu la pista!



8 comentaris:

  1. Que passeu un molt bon estiu! Un petonàs!

    ResponElimina
  2. A mi també em queda una setmana que intueixo que es farà llarguíssima... Molt bones vacances!!! Ens retrobem al Setembre! Petons

    ResponElimina
  3. Que maravilla el dolce farniente.

    http://unospicanyotrosno.blogspot.com

    ResponElimina
  4. molt bones vacances guapissims!! que disfruteu molt i ens veiem a la tornada! petons

    ResponElimina

  5. Judith; Que us vagi molt i molt bé, tots aquets dies de vacances.
    Fins la tornada¡¡ :O)

    ResponElimina
  6. Bones vacances i disfruteu-les !! Fins a la tornada

    ResponElimina
  7. Sí que es cert que a l'agost tot s'atura. Que tingueu molt bones vacances! ! A mi encara em queden dues setmanetes...:-) us esperem a la tornada. Petons. Marta

    ResponElimina