>

divendres, 13 de juny del 2014

Mini galette de formatge i fruites de bosc

Aquesta setmana ha estat de boixos al Bolet. El que s'emblava que havia de ser un cap de setmana llarg de 3 dies i relaxant va acabar sent un cap de setmana estressant. Voleu saber la raó? Doncs resulta que el divendres, abans de plegar, la meva cap em va dir que havia d'anar a Casablanca a veure un hotel. Vam agafar a corre-cuita el vol pel dimarts següent, ja que el dilluns era festiu a Barcelona, i vaig anar al Bolet a començar a agafar forces per una setmana viatgera. Tot anava molt bé fins que l'Yves em va preguntar si tenia el passaport en regla i jo, tota tranquil·la, li vaig dir que ho mirava. Què va passar? Doncs que resulta que feia un parell d'anys que el tenia caducat. Com molts de vosaltres sabeu, viatjo molt sovint per temes de feina, però normalment a Europa, així que amb el DNI és suficient. El dilluns era festiu a Barcelona, i era un xic complicat tramitar un nou passaport d'urgència. Tot i que hi havia altres poblacions que no era festiu la Policia em va recomanar presentar-me a l'aeroport dues hores abans del vol, ja que en aquests casos et tramiten un passaport exprés amb un període de 3 mesos de validesa. Voleu saber a quina hora havia de ser-hi? Doncs a les 4.30 del matí, ja us podeu imaginar com va ser la resta del viatge, vaig estar en estat d'esgotament total i crec que a dia d'avui encara em dura. 

Per sort el cap de setmana ja està aquí i aquest, tot i que tenim un munt de plans si el temps ens ho permet, crec que serà més tranquil. Per sort, la propera setmana haig de viatjar més a prop, a Nàpols, una ciutat que m'encanta i que estic desitjant tornar, ja que encara guardo dins del meu cap el record d'haver menjat el millor croissant amb Nutella de la meva vida. A veure si tinc sort i aconsegueixo recordar on me'l vaig menjar. Mentrestant us deixo amb una recepta molt senzilla que us sorprendrà de lo bona que és, al Bolet ens va agradar molt i us animo a que la feu. 

Molt bon cap de setmana a t@ts, aprofiteu el bon temps per gaudir de receptes senzilles i ràpides de fer per poder-les degustar al aire lliure. Si el temps no ens fa la guitza, nosaltres tenim pensat fer un pícnic, a veure si tenim sort! Us asseguro que la recepta d'avui és perfecte per poder-la degustar en una excursió. 


Ingredients per a 16 uts.: 

1 paquet de massa per a 'empanadilles'
200 g de formatge cremós tipus Philadelphia
Melmelada de nabius
100 g de gerds
100 g de nabius
Mel de taronger
Llavors d'anís
1 ou


Preparació:

Prescalfem el forn a 180º. En una safata disposem les masses per a 'empanadilles' -jo he emprat les de La cocinera-, untem el centre generosament amb formatge cremós i una cullerada de postres de melmelada de nabius. A continuació, dobleguem cap el interior la part perimetral amb l'ajuda dels dits i la pintem amb l'ou batut. Disposem els gerds i els nabius al centre i acabem decorant amb mel de taronger -o la que més us agradi- i unes llavors d'anís. Posem la safata al forn i les deixem durant uns 10-12 minuts, aproximadament, o fins que veiem que el perímetre ja s'ha daurat. És poden degustar immediatament o un cop s'hagin refredat a temperatura ambient. 



14 comentaris:

  1. Caram, quin estrès, sí!! Ara, que el viatge s'ho devia valdre, oi? només he estat un cop a Casablanca i no vaig poder veure massa bé la ciutat perquè només hi vam fer escala. Una galette molt bona!

    ResponElimina
  2. Sort que al final tot té solució... Una recepta molt senzilla i boníssima!!

    ResponElimina
  3. Menos mal que lo pudiste arreglar. Hace años nos pasó lo mismo cuando ibamos a Italia y tdavía no teníamos Schengen con ellos. Casi mato a mi marido por tener caducado el DNI.
    Buen dulce preciosa , tiene que estar exquisito, me encanta el toque ácido.
    Besos y buen finde

    ResponElimina
  4. Quina aventura, no? Almenys sembla que estas acostumada a viatjar i com a mínim aixó ho tens controlat... Aquestes galette tenen una pinta deliciosa. Qui ho diria que són tan fàcils de fer, amb ingredients tan "humils", oi?
    Marta

    ResponElimina
  5. Ficaram tão lindas eu já comia umas quantas
    Adorei
    bjs

    ResponElimina
  6. Quina preciositat! Què bonica!!! Cuides tots el detalls.....
    Bon cap de setmana!!
    Olga

    ResponElimina
  7. amb massa d'empanadilles? em sembla una idea fantastica! apuntada! petons

    ResponElimina
  8. hummmmmmmmm quina mossegada més bona.
    Petons

    ResponElimina
  9. Una monada y un bocadito delicioso. Besos guapa

    ResponElimina
  10. Mira que bo i que sencill i xuli, agafo la idea. Petons

    ResponElimina
  11. Ostras que bien, no sabia que se podia hacer el pasaporte expres en el aeropuesto,siempre es bueno saberlo.
    Un bocado exquisito facil, rico y muy apetecible¡¡
    Buena semana y que sea mas tranquila en Napoles
    Peto

    ResponElimina
  12. que coquetones aquestes mini galettes. Un bon suggeriment per acabar un picnic... amb glamour ;-)
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  13. M'encanten aquestes galettes mini!!
    Petons

    ResponElimina
  14. Doncs sí que es fàcil i resultona la recepta!! Quin estrés lo del passaport, mare meua!! Marta

    ResponElimina