>

divendres, 26 de juliol del 2013

Moltíssimes felicitats...3!

Avui és un dia molt especial. No només perquè fas 3 anys, sinó perquè aquest canvi de número significa moltes coses.
 
El 3, segons tu, és el teu número preferit. Serà per què es el pis on vivim i tu solet ja pots picar el número de l'ascensor? O potser és perquè és el primer número que reconeixes allà on vas? Doncs no ho sabem, però el que sí sabem és que cada cop que veus un 3 ets feliç.
 
Avui, a part, és l’últim dia a l’escola bressol, al setembre ja aniràs a l’escola de grans. Han estat 3 anys molts intensos on, per motius laborals dels papes, has hagut de passar unes quantes hores, però sembla que t’ho has passat força bé i has aprés moltes coses. T’has convertit en un homenet capaç de valdre’s per si sol. Enrere queden les farinetes, els bolquers i els xumets. Esperem que en el fons del teu cor quedin molts bons records dels primers amics que has fet. El papa i jo t’hem de dir que tot això ho has d’agrair a les teves mestres, la Natalia, l’Elisenda i la Penny t’han convertit en un homenet molt trempat capaç de matar qualsevol Drac que es posi davant, sobretot si hi ha una princesa a prop.
 
Ara que ja et fas gran, doncs, t’haurem de fer cas i canviar el bressol que tantes nits t’ha acompanyat. Tu ja fa dies que ens ho dius al papa i a mi “aquest llit és petit” tot i que per mides encara el podries aprofitar una mica més, et farem cas i el teu desig es farà realitat, a partir d’ara dormiràs en un llit de nen gran.
 
Com pots veure, el 3 suposa molta responsabilitat, però els papes només et demanarem una cosa: que no perdis mai aquest somriure i aquesta espontaneïtat que tens i que ens té el cor robat, ets un nen encantador i, sobretot, molt feliç. Si us plau, no canviïs mai, gaudeix de la vida i fes que els que estem al teu costat siguem partícips.
 
Ara només queda que, aquesta tarda, la festa que tant desitges compleixi les expectatives que t’has marcat. No pateixis que la “totolata” és la protagonista. Per molts anys príncep, sigues molt feliç avui i sempre. El papa i jo t’estimem molt i esperem poder seguir gaudint al teu costat de totes les petites coses que ens ensenyes cada dia...



21 comentaris:

  1. Judith, amb aquesta entrada m'has emocionat, perquè m'he vist en aquesta situació d'aquí a tres anyets, que passaré pel mateix, i si amb només 4 mesos ja penso que ha canviat molt, no vull imaginar-me en 3 anys!

    Estic convençut que el Boletet té uns papes extraordinaris, i vosaltres teniu un nen fantàstic (només cal veure la foto, jeje).

    Desitjo que l'any del canvi al 3 sigui un gran any per, justament, tots tres.

    Petons, feliç cap de setmana i millor celebració!

    ResponElimina
  2. Mooooltes felicitats Boletet!!!! Que passeu un gran dia i gaudiu molt d'aquesta super festa!!!!!
    Ohhhh ja veuras com xalarà amb un llit gran! Un gran regal!!!
    Quina gràcia, el 3 tb és el preferit del Jan!!! El busca x tot arreu... I quan el triba diu 3 de Jan!!!! Jaja!!!! Disfruteu familia del dia!!!
    Petunets

    ResponElimina
  3. Quin escrit tant macu!!! felicitats boletet!!

    ResponElimina
  4. Ooooh!!! Moltes felicitats boletet. Però si ja ets tot un homenet. I que guapo!!! Us desitjo que gaudiu intensament d'aquests bons moments. Petons i una forta abraçada. :))) Aniversaaari feeeeliç, Aniversaaaaari feeeeeliç.....

    ResponElimina
  5. Moltes felicitats, família!!!!
    Un post molt emotiu, Judith, bonic!
    Una forta abraçada i a passar-ho molt bé tots plegats, sou extraordinaris (i tens una germana que val el seu pes en or!;) )
    Muakis!

    ResponElimina
  6. Belle parole...
    Tanti Auguri a te Aitor !! Un abbraccio de la piccola famiglia di Nîmes :)

    ResponElimina
  7. Quin missatge més xulo! sens dubte quan sigui una mica més gran i pugui llegir-lo i entendre'l s'adonarà (si no ho ha fet abans, que crec que segur que si que ho farà!) que té uns pares genials que l'estimen moltíssim!!! Moltes felicitats al Boletet!

    ResponElimina
  8. Que maco Judith! A mi també m'has emocionat, que bonic és veure'ls créixer! Moltes felicitats al Boletet i que disfruti molt del seu dia i de la seva festa, que segur que serà genial!! :)))

    Molts petons família i bon cap de setmana!

    ResponElimina
  9. És una gran responsabilitat, ser un "nen gran"! Que gaudiu molt del dia, de l'any i de tots els que vindran.
    Molts petons!
    Marta

    ResponElimina
  10. Que bonic, els anys passen tant depressa...que tingueu un aniversari genial i que el nen gran disfruti força del seu llit nou, pot-ser de l'emoció li costarà dormir :D Moltes Felicitats!!!

    ResponElimina
  11. Moltes felicitats família Bolet!! Petonets!

    ResponElimina
  12. Mil abrazos llenos de buena vibra y mucho cariño, para èl y para ti mi Neni!

    ResponElimina
  13. Moltes felicitats familia!!!
    Un etonet

    ResponElimina
  14. Judith, qué post mas chulo. Me ha encantado. Es verdad. Tu hijo ya es todo un tío grande. Es genial que él solo os pida una cama de "mayor". Estoy convencida de que no va a perder nunca esa sonrisa y esa espontaneidad, que es la que vosotros le transmitís. Como siempre te digo, alucino con lo que crece. Un beso para los tres.

    ResponElimina
  15. Judith, quina entrada més maca i emocionant, la meva princesa ha fet 3 anys i ella també volia un llit de gran però ha hagut d'esperar d'arribar al nou pis i ja dorm al seu llitet des de fa uns dies... això si, ella diu que el drac està sota del seu llit !!! I que és amic seu, alguna cosa no haurem explicat bé , potser :o)
    Moltes felicitats al teu príncep de tot cor!
    Petonets,
    palmira

    ResponElimina
  16. Moltissimes felicitats, que tingueu una gran festa! petons

    ResponElimina
  17. Ohh, quina entrada més bonica i emocionant. Els coure coulants us volem enviar un petonàs enorme per tota la família i en especial pel "petit" que ja no ho és tant de la casa. Aquest canvi d'any és molt important i s'enfrontarà a nous reptes. Que continueu sent tots molt feliços i feliç aniversari!!!

    ResponElimina
  18. M'ha emocionat molt aquesta entrada ^^ Espero que gaudiu d'un aniversari ben especial, ja que l'ocasió s'ho mereix :)
    Moltes felicitats :D

    ResponElimina
  19. Moltes felicitats a aquest boletet taaan tendre que sempre ens treu un somriure! :)

    Petonets, Juju! ;)

    Muuua!

    ResponElimina