>

dilluns, 7 de novembre de 2011

Crema de moniatos amb feta i magrana

Aquest cap de setmana, aprofitant que no ha fet massa bon temps, la família Bolet hem aprofitat per cuinar. Ha estat un cap de setmana molt productiu, i és que ens vam llevar el dissabte amb les piles carregades. L'Yves havia de treballar, així que el Boletet i jo vam decidir anar de compres. A les 10 del matí, ben puntuals, entràvem per la porta de la primera botiga i estava deserta, us podeu imaginar la meva cara d'alegria! Sembla impossible que a Barcelona hi hagi poca gent, oi? Però suposo que el dissabte la gent aprofita per fer mandres -almenys jo ho faria, però l'Àitor a les 7 del matí ja tenia ganes de jugar!-. Vam estar tot el matí de botigues, i vam fer una parada a l'Fnac a la secció de gastronomia, i un llibre va caure… Per la tarda vam anar a Can Llàbiro a jugar, i els dos prínceps s'ho van passar d'allò més bé, tan de bo tothom es portés tant bé com ells dos, us asseguro que el món aniria molt millor!

Quan l'Yves va arribar a casa vam decidir que faríem un bon sopar, ens havíem de posar al dia de tot el que havia passat, i què millor que fer-ho amb un bon menú i un vi fred? A la nevera tenia un moniato que havia sobrat de la castanyada i vaig pensar que seria una bona idea utilitzar-lo per fer un aperitiu, a nosaltres ens va agradar moltíssim, i espero que a vosaltres també. Ah! I no patiu, que la resta de receptes us les aniré presentant durant aquest dies…


Ingredients per a 4 uts.:

150 g de moniato vermell
1 iogurt natural
1 magrana
200 ml de llet descremada
50 g de formatge feta
1/2 gra d'all
Romaní
Sal
Oli d'oliva
Popurri de 5 pebres


Preparació:

Primer de tot fem el moniato; en aquest cas al microones -15 minuts a 800W-. Quan estigui fred, el pelem i posem la carn en un pot. A continuació afegim el iogurt, el 1/2 gra d'all, la llet, el formatge feta esmicolat, unes fulles de romaní, ho salpebrem i tirem un rajolí d'oli d'oliva. Ho passem tot pel minipimer i ho disposem als vasets. Ho decorem amb una mica de formatge feta, unes llavors de magrana i unes fulles de romaní que haurem salpebrat i amanit amb un rajolí d'oli d'oliva. Els deixem refredar a la nevera durant 1/2 hora i estaran llestos per degustar.



63 comentaris:

  1. Una recepta 10! Ràpid, sa i bo.
    Nosaltres també vàrem estar de compres per Barcelona, encara que en el nostre cas és més extrany, no ho tenim tant a l'abast com vosaltres, o sigui, que ho considerem una excursió: tren, restaurant, passejar, mirar i si hi ha sort cau algun regalet.
    Una abraçada!

    ResponElimina
  2. El teu boletet fa el que tots els nens, aixecar-se ben d'horeta al matí ;-)
    Em sembla una crema deliciosa, sóc una fan del moniato i aquesta combinació serà boníssima.
    Petonets

    ResponElimina
  3. quina barreja més interessant! Molt bona setmana! petons!

    ResponElimina
  4. Ole quin cap de setmana més xulo!! Comprant i menjant, un pla fantàstic! Tant com aquesta cremeta... quina cosa més original i bona!! Visca la nostra crack number one!!
    Petonets i bon dilluns!
    Sandra

    ResponElimina
  5. Quin sopar més apetitós, començar-lo amb aquest aperitiu no vull ni imaginar com serien la resta de delicatessen. Tinc ganes de veure les altres receptes ;D
    Petó!

    ResponElimina
  6. El meu fill gran s'aixecava a les 6.30h, ara s'aixeca a les mooolt més tard, sort que el petit sempre ha sigut un dormilega...

    Veus jo vaig anar de compres per la tarda i ja no estava tan buit...

    Una crema molt original la que ens presentes avui.

    Un petonet i feliç setmana

    ResponElimina
  7. uuuaauuuu!! que xula la presentació!!! m'encantaaaaa!!! i la barreja la trobo molt interessant! l'he de tastar! petons

    ResponElimina
  8. Tens raó amb aixòi de la gent a bcn. Hi vaig anar el dissabte pel matí, i a les 11, en ple Passeig de Gràcia estava dessert! Jo tb vaig aprofitar per cuinar, ahir a la tarda vaig estar tancada a la cuina fent una sopa... jejeje La del memòries d'una cuinera... no ho tenia planejat, però de copm i volta com tenia totsa els ingredients m'hi vaig posar :P
    Que maca t'ha quedat la crema, de colors estupenda i així amb el pot de iogurt queda preciosa!
    Petons

    ResponElimina
  9. qué gozada de crema tiene que estar deliciosa. Eres la bomba mezclando ingredientes para obtener un resultado espectacular.
    Yo el sábado también "estaba puesta" en la calle a las 10, con el nuevo horario de cole de la niña madrugamos que no veas :/
    Besos guapa

    ResponElimina
  10. Esta clar que el millor es tenir els fils una miqueta grandets, perque si surten per la nit, et deixen dormir al mati, jaja.
    De tota manera, la que matina a casa soc jo! i aixi estic tranquila una bona estona...
    Aquesta crema es veu estupenda!
    Petonets.

    ResponElimina
  11. Tengo que probar el boniato!! mira que nunca me acuerdo al ir a la compra...

    ResponElimina
  12. Una crema deliciosa i original!!! Quina gràcia els horàris de l boletet, quins recorss quan ho feien els meus!!! petonets guapi!!!

    ResponElimina
  13. El Jan és bastant més dormilega que el Boletet...jo per això quan surto a comprar ja està tot ple de gent! jajaja!!!
    Com us cuideu reina...m'encanten aquests aperitius!!!
    Petunets,
    Eva.

    ResponElimina
  14. Què monos que són!
    Mira, m'he quedat amb les ganes de tastar la crema de moniato, a veure si la faig aviat.
    Quines ganes de veure la producció, segur que és espectacular!
    Molts petonets.

    ResponElimina
  15. WOW que original! una presentación monísima y la mezcla de sabores tiene que ser magnífica.
    BESITOs y que tengas una bonita semana
    http://notasenmicocina.blogspot.com/

    ResponElimina
  16. Si la resta de receptes són com aquesta la setmana promet!!
    Petonets guapa

    ResponElimina
  17. Amb iogurt? molt original!! quina sort, jo no vaig tenir un dissabte tan relaxat. Tot i que també va ser força productiu!
    petonets

    ResponElimina
  18. Quina combinació d'ingredients!! No em puc imaginar el gust que pot tenir!!!jejejj T'ha quedat favulós!
    Petons

    ResponElimina
  19. Una receta estupenda, para mi una forma muy diferente de tomar boniatos.

    Besos y muy muy buena semana.

    ResponElimina
  20. Mare meva Judith, cada dia et superes... M'encanta la idea d'aquesta crema, la provaré segur!! :D

    Un petonàs guapa ;)

    Per cert, QUIN GUST anar de compres sense que les botigues estiguin saturades!!! jaja i al fnac... al fnac sempre cau alguna cosa, és un fet jaja

    ResponElimina
  21. Un sábado genial con un colofón culinario magnífico.
    Besinos

    ResponElimina
  22. Juju m'agrada molt aquesta crema!! ingredients de tardor a tope!! segur q és boníssima!!

    petonets
    Lídia

    ResponElimina
  23. Que rico fin de semana Judith, el mío fué bastante aburridito porque a mi marido le tocó trabajar el sábado por la tarde, lo bueno es que ayer nos recuperamos un poco porque le tocó por la mañana y por la noche tuvimos invitados a cenar.

    ResponElimina
  24. Que ricura de aperitivo, me encanta!!!
    Por cierto, ultimamente hago pan con harina de centeno, pero tambien le pongo un poco de harina de fuerza. Es cierto que no sube apenas y que queda mas apelmazado que con la harina de trigo integral pero está muy rico...
    Besos

    ResponElimina
  25. Judith, una jornada completita y muy bien aprovechada!!!!
    Esta crema me ha parecido una delicia, soy fan incondicional del boniato, se haga como se haga, pero estos tarritos tienen una pinta!!!
    A ver qué más nos traes durante la semana!
    Besos.

    ResponElimina
  26. Molt bona aquesta crema, i sobretot la combinació d'ingredients la robo motl encertada!!

    Petonets

    ResponElimina
  27. Quin cap de setmana més guai, es clar que sí, la pluja no ha de ser cap impediment!! El boletet deu ser d'aquells nens que encara que tinguis son et dibuixen un somriure oi? ja me l'imagino!! Acabo de fer fotos a un postre i una mica més i faig servir gotets com els teus, però al final ho he canviat! Aquesta barreja em sembla molt bona i ideal per continuar menjant moniatos, que són molt de tardor! Petonets guapa! :)

    ResponElimina
  28. Yo le cambiaria el queso feta, lo veo muy fuerte, pero por lo demas ideal!!!!!!!!!!! besitos.

    ResponElimina
  29. Quina crema més original, no se m'hauria acudit mai combinar el moniato, el formatge feta i la magrana. I amb el romaní, ha de quedar molt aromàtic i molt gustós.

    ResponElimina
  30. Joooooooo, em sembla super original! I com sempre, les fotos són brutals! felicitats!

    ResponElimina
  31. Me estais liando entre todas con los boniatos! que acabo comprándolos... esa crema con la granada me resulta de los más apetecible! Besos

    ResponElimina
  32. mmm, ¿frío? yo creí que sería una cremita caliente, ¿aún no llegó el frío por aquellos lugares? jeje

    ResponElimina
  33. Quina recepta més bona! Me l'apunto!!
    I que matiner el teu boletet!! La Juju de moment es comporta i ens deixa dormir fins les 8, o 8.30! De moment, me n'aprofiti i jo faig mandra amb ella ;)

    ...a veure què més vau sopar?????

    ResponElimina
  34. vaya cenas que os pegáis! que buenísimo! ya nos contarás el libro que compraste en la fnac... es que es un peligro pasear por ahí...

    ResponElimina
  35. Quin aperitiu més bo, Judith, és que tens unes idees molt bones. Segur que heu passat un cap de setmana genial, a pesar del temps. Besets.

    ResponElimina
  36. T'ha quedat una crema deliciosa...Quin cap de setmana més productiu, no? Quantes receptes has fet?

    ResponElimina
  37. atu sempre amb aquestes conbinacions tan atrevides,jeje. pero es veuen fantastiques. molts petons i bona setmana.

    ResponElimina
  38. una buena combinacion y un resultado muy bueno ademas de la presentacion asi en gotet de vidrio
    me alegra que tuvieras un buen sabado
    peto

    ResponElimina
  39. Judit,
    M'agrada moltíssim el moniato. Així no l'he menjat mai.
    Estic aprenent molt amb aquestes novetats...
    Nani

    ResponElimina
  40. qué mezcla más otoñal y rica has preparado. Me encanta!!: Besos

    ResponElimina
  41. Deu ni do del plats bons que anem fent amb el moniatos, carbasses... mai ho hagués dit! però són boníssisms i aquests gots molt originals i segur que deliciosos!

    ResponElimina
  42. Molt original i estic totalment segura de que m'encantaria, els moniatos m'agraden moltíssim, la magrana és la meva fruita preferida, i sóc una incondicional dels formatges, així que, almenys en el meu cas, tens l'èxit assegurat :P.

    Molts petonets!!!

    pd: dissabte a les 7 del matí?.... això no te nom, jo fins passades les deu no sóc persona imaginat xD.

    ResponElimina
  43. Judith, qué buena cremita y me gusta la combinación de la batata con el queso feta y la granada. Además, el color que resulta es muy lindo.
    Un besote

    ResponElimina
  44. Que cremita mas rica Judith pero lo que me ha vuelto loca que me habia perdido son los "cake pops" esos que has hecho para sonia, me parecen de revista!!
    eres la bomba
    besotes muuuy fuertes

    ResponElimina
  45. QUE DELICIA, ADORO SOBREMESAS SERVIDAS ASSIM EM POTINHOS.
    BJS

    ResponElimina
  46. Pues mira, en tu caso tiene disculpa el que hayas madrugado, en el mío fue casi como un atentado porque el reloj despertador me sonó el domingo a las seis y media de la mañana!!!!!!!!!!!!! no sabes lo mal que me lo tomé.
    Que bueno cuando vas de tiendas y están casi vacías, a mí me encanta porque el tumulto no puedo soportarlo. Para ello voy a horas poco usuales, como a las tres, la hora que salgo de trabajo y en poco rato soluciono a mis anchas todo lo que quiero ver o comprar.
    La cremita se ve deliciosa, Judith, si parece de vainilla por el colorcito. He visto que cueces el boniato en el micro, es una opción rapidísima a la que yo no estoy acostumbrada, a ver si me acuerdo para la próxima vez.

    un besazo, guapísima

    ResponElimina
  47. que rico, tengo un boniato por ahi esperando. A ver si hago esta rica receta. Bss

    ResponElimina
  48. El Boletet sembla "fill" meu amb això d'aixecar-se prest!!
    Vares comprar un llibre i roba?? No m'ho puc creure!!
    M'agrada el toc de magrana. Comença a preparar tuppers per a finals de novembre!! ;DD
    Petons guapa!

    ResponElimina
  49. Que bons aquest vasets mes bons.
    Tots el ingredients m'agraden.
    Petonets als tres.

    ResponElimina
  50. El que té tenir nens petits, a les 10 ja pots estar a les botigues. Aprofita ara, amb la meva de 3 anys ja no puc anar enlloc, ho arrassa tot!!!
    Quina recepta tan original!! Com sempre les fotos fantàstiques!!

    ResponElimina
  51. Me encanta "andar por bc contigo" el peque y la familia... :D

    Disfrutar de una buena cena con la persona que amas...y una sopa que merece honores, preciosa!

    Besotes.

    ResponElimina
  52. Facileta i molt bona, i en aquests potets encara fa més bona pinta.

    Molts petons i gràcies com sempre per compartir ; )

    ResponElimina
  53. És una barreja d'ingredients molt interessant. Ha de ser boníssim!

    Una abraçada!

    ResponElimina
  54. Super original!, me gusta muchisimo todo lo que le has puesto, siempre me sorprendes.
    Un beso

    ResponElimina
  55. És una sort poder anar a comprar d'hora el cap de setmana, quan la gent encara no s'ha desenganxat dels llençols i els carrers i les botigues encara estan tranquils. A partir de les 12h anar acomprar és un tràfeg!!!
    Veig que el dia va ser profitós, perquè aquesta crema de moniato té una pinta tremenda!

    Petonets!
    Anna

    ResponElimina
  56. Molt original !!!! encara tinc una mica de boniato de uns pastissets que vaig fer l'altre día, aprofitaré per fer la teva recepta.
    Un petonet

    ResponElimina
  57. Tengo un montón de granadas y me van genial todas la ideas posibles para disfrutarlas.

    Totalmente de acuerdo contigo. A mí, si no es porque no me queda más remedio, es difícil verme comprando en hora punta. Si puedo para mí lo mejor son las mañanas de los días de diario.

    mmmmmuacks

    ResponElimina
  58. Exquisit!!!
    M'agrada el boniato en bogeria.
    Tinc que provar aixo.
    Bon cap de setmana maca.

    ResponElimina
  59. Amb el que m'agraden a mi, la pena es que ja fa dies que no en compro, a veure si el proper dissabte hi penso.

    Petonets

    ResponElimina
  60. ¡Ríquísima receta e impresionante foto! ¡enhorabuena! :)

    ResponElimina