>

divendres, 8 d’octubre de 2010

Spaghetti al aglio

A casa hi ha dues persones que tot el dia menjarien pasta, una és l'Yves, és molt esportista, així que diu que necessita molts carbohidrats, de fet si fos per ell cada dia menjaríem qualsevol plat de pasta! L'altra és la meva petita princesa, l'Aina; cada cop que ve al Bolet li pregunto què vol per dinar i sempre té la mateixa resposta: "Tortolonis", encara que l'últim cop em va deixar fer espaguetis.
La recepta d'avui és una mica improvisada, a la cuina hi tinc una planta d'alfàbrega molt maca, quan l'Yves la va veure va demanar-me si podíem fer per sopar alguna cosa amb ella, així que dit i fet, el resultat van ser uns espaguetis per llepar-se els dits.


Ingredients:

250 g d'espaguetis
Tomàquets cherry
Olives negres
Formatge de cabra
1 Dent d'all
1 Grapat de pinyons
4 Fulles d'alfàbrega fresca
Oli
Sal


Preparació:

A una cassola amb aigua bullint i una mica de sal, afegirem els espaguetis i els courem segons la indicació de l'envàs, normalment amb 10 minuts estan "al dente". Mentrestant en una paella mitjana posarem oli fins a cobrir-la, afegirem l'all tallat molt petit i els pinyons i ho deixarem daurar, llavors ho reservarem. En un bol, afegirem els espaguetis ja cuits, els tomàquets cherry tallats per la meitat, les olives negres -millor si son sense pinyol-, les fulles d'alfàbrega tallades a trossets petits, el formatge de cabra tallat a daus i, per últim, l'oli que hem cuinat prèviament amb l'all i els pinyons i ja estarà llest per menjar!




6 comentaris:

  1. es nota el teu pas per itàlia, visca la pasta!!!!!!

    ResponElimina
  2. Per cert les fotos són espectaculars!!!

    ResponElimina
  3. Acabo de llegar por casualidad y me gustan muchisimo tus entradas y tus fotos son nmuy cálidas, estos spaghetti se ven deliciosos. Me quedo por aqui
    Besos

    ResponElimina
  4. Yves: tu ets feliç amb qualsevol plat de pasta!
    Mònica: gràcies! ja estic preparant alguna recepta amb productes Vom Fass!
    Ana: muchas gracias! la verdad es que yo también he llegado al mundo de los blogs por casualidad!

    ResponElimina
  5. De aquí sale una gran cocinera seguro!!!! además tienes muy buen gusto para realizar las fotos!

    será por algo???

    saludos desde Compostela!

    lamam

    ResponElimina
  6. Laman: muchas grácias por tus ánimos! el secreto de las fotos es el cariño que le ponemos! 8)

    ResponElimina