Aquests dies el Bolet està potes a munt per culpa d'una petita inundació. Resulta que fa cosa d'un mes un dels flexos de l'aixeta de la cuina va rebentar i es va inundar el Bolet. Per sort hi havia algú a casa i el mal no va ser tan greu com podria haver estat d'altra manera, però tot i això ens estan canviant les portes dels armaris de la cuina, els sòcols i tot el parquet de casa. Aquests dies tenim els fusters a casa i estan canviant tot el terra. No sé si ho heu fet alguna vegada, però jo que em dedico a les obres us asseguro que és un mal de cap haver de conviure amb elles. Sé que el resultat valdrà la pena, però ara per ara em fa pena entrar al Bolet i veure-ho tot tan brut i tan desendreçat. Sobretot, tingueu cura dels flexos de les aixetes que tingueu per casa, i al mínim símptoma de deteriorament, feu el canvi; us evitareu molts problemes.
Últimament, quan tenim convidats al Bolet, per fer unes postres diferents m'he decantat per les peres cuites que avui us presento, encara que l'acompanyament ha variat segons els convidats. Avui us proposo unes peres molt aromàtiques i senzilles de fer, regades amb una crema de xocolata. Us aconsello que serviu les peres fredes i la xocolata calenta, el contrast de temperatures potenciarà el sabor d'aquest plat. Què, us animeu a fer-les? No em direu que és una recepta molt complicada!
Espero que tingueu un bon cap de setmana, al Bolet, ja us podeu imaginar que estarem intentant endreçar-ho tot…
Ingredients per a 4 persones:
4 peres conference
2 branques de canyella
1 llimona
1 l d'aigua
4 c/s de sucre morè
200 g de xocolata negre
50 ml de llet
Essència de vainilla
Preparació:
En una cassola posem les peres, pelades i netes, el sucre, les branques de canyella i la pell de la llimona -només la part groga- i ho deixem coure durant 40 minuts a foc lent. Un cop transcorregut aquest temps les deixem refredar a temperatura ambient. Abans de servir les peres, posem la xocolata juntament amb la llet i un rajolí d'essència de vainilla i la desfem al bany Maria fins que tingui una textura cremosa i la servim juntament amb les peres.
La combinació de peres i xocolata és un clàssic sensacional. Unes postres senzilles però en canvi molt elegants i originals!
ResponEliminaÀnims amb les obres! Com tu dius, valdrà la pena. Aquestes peretes deuen ser una delícia, ben fàcils de fer, sí!
ResponEliminaQuina pinta més bona!! M'encanta aquesta recepta i la caiguda de la xocolata damunt la pera... mmmm!!!!
ResponEliminapetons
Mmmm que ricas Judith! Me encanta la idea! Besotes!
ResponEliminaGlo de COCINAR CON AMIGOS
Una de les meves postres preferides i a més es poden variar molt els sabors canviant d'espècies!
ResponEliminaNo m'en parlis, tenir obres tot i vivint dins d'un pis és terrible... ja estic tremolant quan ens toqui dins de poc espero!!!
Petonets i ànims per endreçar-ho tot!!!!
Palmira
Raramente como pêra in natura mas em sobremesa gosto muito
ResponEliminaAssim deve ficar uma delicia.
Gostei muito
bj
Carai ara mateix miro les aixetes de casa... ánims Judith que com dius el resultat val la pena!
ResponEliminaAquestes peres ben bones, amb el xoxolata per sobre no les he tastades i de ben segur que les faré!!!
xxx
Hola reina!!
ResponEliminaDoncs mira, aquestes postres son les que van possar al casament dels meus avis i tinc pendent de posar al blog. M'encanten!!
T'han quedat divines de la muerte ;)
Molts petonets
Què en fas del suc? és tant bo, com les peres!!
ResponEliminaOsti, doncs quina p** això de la inundació! Ánims que no us n'adonareu i ja ho tindreu tot fantàstic de nou!
ResponEliminaAquestes peres no et dic la pinta que fan, perquè ja ho saps, deuen estar boníssimes!
I la foto, una passada de maca!
Petons!
Ánimo guapi, que cuando se en los resultados enseguida se olvida la obra.
ResponEliminaEsas peras lomharán más llevadero, se ven buenísimas.
Besazos
Ostres... i tant que són pesades les obres... però com dius, el resultat valdrà la pena i de qui poquet tot tornarà a la normalitat ;) I pel que fa a aquestes peres amb canyella i xocolata que has preparat doncs dir-te que m'han encantat! Que bones que han de ser!!! :P
ResponEliminaPetonets!
Unes postres delicioses, senzilles i molt elegants!
ResponEliminaA veure si s'acaben aviat les obres!
Petons
Las inundaciones son un rollo...pero estas peras, son un vicio, ese toque de canela en el chocolate, me envicia!!
ResponEliminaUn abrazo enorme, bella.
Aquestes peres ofegades en xocolata t'han quedat genials! Espero que solucionis aviat el tema inundacions domèstiques! Petons!
ResponEliminaNo m'espantis que fa temps que he de canviar un flexo i no hi penso mai...
ResponEliminaQuina golafreria que m'agafa veient aquesta pera, que booooooooona!!!!!
petonets
El proper dissabte tinc a 19 persones a sopar a casa... 10 adults i 9 nens. Em sembla un postre ideal per els adults!! Anims amb les obres, com be dius valdrà la pena. Petons
ResponEliminaLa combinació peres i xocolata ha de ser brutal .
ResponEliminaPetons
Una barreja espectacular!!!! Quin postre més deliciós!!!
ResponEliminaPetonets
Una recepta molt llaminera i energètica!! Ànims i paciència... Petonets!!
ResponEliminaÀnims amb les reformes i la pols... Aquestes postres, una delicia. La foto t'ha quedat molt bé :)
ResponEliminaMarta
me encanta la combinacion!
ResponEliminaUna inundació?! Buahhhhh! Espero ja ho tingueu tot arreglat... Em puc imaginar el merder :(
ResponEliminaQuina pinta les peres... Una xulada la foto!
Petunets
Eva
Uf! Odio les obres, reformes, avaries i tot aquest mon.... sort que despres em menjaria dues d'aquestes peres i m'oblidaria del desastre.... que bones deuen ser!!!!
ResponEliminaUn petonas i bon cap de setmana bonica!
La pera i la xocolata, m'encanten. Un postre fantàstic.
ResponEliminaNo sé si ja l'has vist, però el Magazine de primavera ja està publicat!! Et deixo l'enllaç per si el vols veure:
http://issuu.com/recetasdemon/docs/recetas_de_mon_magazine_n__8_primav
Petons!!
Ai que abandonada et tinc i la de coses bones que m'estic perdent!:((
ResponEliminaMolts petonets.
Unes postres molt bones!! l'altre dia em va passar a la cuina i quin tip de recollir aigua, sort que era un tub sortit...bé aixó van dir... Ànims!
ResponEliminaEsta combinacion es muy buena,ademas es un postre muy atractivo visualmente¡
ResponEliminapeto
Esta combinacion no hay quien se resista, delicioso
ResponEliminaBss
Ánimo con las obras, verás como el resultado merece la pena.
ResponEliminaEl postre espectacular, como la foto.
Et dic el mateix que la Mònica Llàbiro: m'estic perdent coses. Una abraçada, que ens tenim!
ResponEliminaNani