tag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post162062540575737857..comments2023-10-28T17:19:06.068+02:00Comments on El món de Juju: Xampinyons amb rocafort i festucsJudithhttp://www.blogger.com/profile/07689790679503047870noreply@blogger.comBlogger58125tag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-88722603175081399892011-06-23T23:59:10.026+02:002011-06-23T23:59:10.026+02:00Doncs, al final, no els he fet, els xampinyons. Ja...Doncs, al final, no els he fet, els xampinyons. Ja veus, quina poca vergonya. No he trobat el moment, a més, fa tanta calor que, només ens faltava encendre el forn i sopar a la cuina després. Ja no puc fer coses al forn, el tinc de cul a la cadira i em puc morir de calor sopant. Un altre dia serà, perquè aquesta recepta, la tinc ben pendent. Besets.Asela Masiàhttps://www.blogger.com/profile/05138392021912321101noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-86723825412320796072011-06-23T12:20:57.719+02:002011-06-23T12:20:57.719+02:00Laura: em petites dosis és acceptable! ;)
Miquel :...Laura: em petites dosis és acceptable! ;)<br />Miquel : gràcies Miquel. Seguirem farcint xampinyons<br />Ribereña : ja ho he notat ja ! jijiji<br />Albota : si l’olor és la pitjor !!!<br />Valerie : eres una artista guapa.<br />Moni : sí, però amb l’embaràs vaig canviar d’opinió ! ;)<br />Sònia: hi ha formatge rosa? No l’he vist mai!!! ;P<br />Nica: combinan muy bien! Ya me dirás<br />Carmen: espero que t’agradi<br />Isabel: tu los puedes hacer con cabrales!!!<br />Mar: gràcies guapa<br />Neus: un aperitiu ràpid i “resulton”<br />Sandra: útimament li poso a tot formatge!!! Això no pot ser<br />Nee: quina il•lussió!!!!!<br />Yves: jajajajaja. Visca!<br />Antonia: ya me contarás<br />Juana: beso recibido!!! Gracias guapa<br />Anniki: si en veus de grosos compren!!! ;P<br />Roser: saps que eren l’únic bolet que no m’agradava? Però amb l’embaràs vaig canviar d’opinió!<br />Maria: los pistachos le dan un toque crujiente muy rico<br />Cristina: si els tastes calents el sabor és més suau…<br />Montse: no podien faltar bolets! Jijiji<br />Chelo: pues sí, pero su sabor fuerte me mata… 8(<br />Anna: no lo dudes! Te encantará.<br />Esther: ja estic desitjant veure el teu menú de sant Joan<br />Mayte : pues somos parecidas con los quesos !!! y la reflex se te da de maravilla!!! ;P<br />ADF: moltes gràcies bonica<br />Rosaleda: sólo un par? Jijiji<br />Eugeni: quin anàlisis més complert! ;)<br />Lydia : si lo prefieres se puede sustituir.<br />Bet : Havíen d’estar boníssims nena !!!<br />Rosilet: gracias guapa<br />Artemisa’s: saps que m’encanta anar a veure les teves cróniques!!! ;p<br />Pilar: me parece que no soy tan valiente…<br />Lídia: jajajaja, saps que algú añtre ja m’ho havia dit?<br />Fréderique: gràcies bonica<br />Alba: muchas gracias!<br />Heva: pues puedes ir provando varios quesos!!<br />Núria: doncs els has de fer! Queden boníssims<br />Asela: al final ho has fet ? t’han agradat?<br />Paula: doncs fins fa poc no! jajaajajajaja<br />Silvia: amb foie????? Que bons! M’ho apunto<br />Saô: muito obrigada linda<br />FC: gracias guapa<br />Tere: le puedes poner el queso que más te apetezca!<br />Erika: pues si te gusta este queso tomalos con las setas!! calentitos quedan deliciosos<br />Esther: gracias guapa<br />Nyanyels: sí que és amor sí! jijijiji<br />Ingrid: doncs quan tinguis el forn nou els pots fer! ;)<br />Gemma: són ràpids i fàcils<br />Alba: doncs ja tens una nova proposta! ;)<br />Eri: jajajaajajajja, a veure si al final també tindré accions?<br />Mª José: jijiji, som les millors! ;P<br />Anna: aix, no puc amb els forts...<br />Laura: pues sí! te mando unos cuantos!<br />Salomé: gracias guapa<br /><br />Molts petonets a tots i gràcies pels vostres comentarisJudithhttps://www.blogger.com/profile/07689790679503047870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-3905788004249146222011-06-23T07:06:15.388+02:002011-06-23T07:06:15.388+02:00Muy apetecibles y con sabor!Muy apetecibles y con sabor!Saloméhttps://www.blogger.com/profile/00068882274850185926noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-2014441979549306882011-06-22T15:57:14.791+02:002011-06-22T15:57:14.791+02:00A mi me gustan todos los ingredientes, jejej, ¿has...A mi me gustan todos los ingredientes, jejej, ¿has visto que suerte? y sobretodo los champiñones<br />Menuda pinta que tiene esta recetita<br />Un besito guapaLaurahttps://www.blogger.com/profile/08055352802801849462noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-64446280040372636302011-06-22T10:12:41.384+02:002011-06-22T10:12:41.384+02:00Jo no tinc problema m´agraden tots els formatges, ...Jo no tinc problema m´agraden tots els formatges, i si son forts millor! Un bon aperitiu per Sant Joan com dius!Annahttp://elmeublogdecuina.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-37161185544158036022011-06-22T00:12:57.456+02:002011-06-22T00:12:57.456+02:00Hola guapísima, que aquests dies estic una mica de...Hola guapísima, que aquests dies estic una mica desconectada. Estic d'acord amb tu a mi tampoc m'agraden ni els formatges forts ni les endivies. Peró també com tu al meu home li preparo plats que no m'agraden. SOM LES MILLLORS DONES!!!!!!!!!!! ja,ja,ja,ja,ja<br /><br />Un petonetMJhttps://www.blogger.com/profile/16987047440999258108noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-9958234602472044942011-06-21T22:28:47.025+02:002011-06-21T22:28:47.025+02:00Ves per on has afegit un nou producte a la teva cu...Ves per on has afegit un nou producte a la teva cuina! Jo em menjo tots els formatges i contra més forts siguin més m'agraden.<br />Aquests xampins han d'estar doncs... per tocar el cel.<br />PetonsLa cuina de l'Erihttps://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-54328014538123032162011-06-21T20:45:12.770+02:002011-06-21T20:45:12.770+02:00Amb el que m agrada el rocafort, a més sempre acab...Amb el que m agrada el rocafort, a més sempre acabo farcint els xampinyons igual i al final acabo avorrida així que em va molt bé al teva recepta!! què bons!!<br /><br />Molts petonets guapíssima!!<br /><br />Ja tinc la coca de Sant Joan!! :)Albahttps://www.blogger.com/profile/09838057634605646238noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-11281613172129074182011-06-21T15:15:52.658+02:002011-06-21T15:15:52.658+02:00A mi sí que m'agrada el rocafort, així que gua...A mi sí que m'agrada el rocafort, així que guardo la recepta a la carpeta d'aperitius. És veritat que per la revetlla tots buscarem receptes semblants! ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-61227733752607353412011-06-21T08:34:38.070+02:002011-06-21T08:34:38.070+02:00Sí que és un aperitiu de luxe!!! que bons aquests ...Sí que és un aperitiu de luxe!!! que bons aquests xampinyons! a mi si que m'agraden molt els formatges blaus, bé tots els tipus de formatge, és una passió!! <br />Molts petonetss guapa!Ingridhttps://www.blogger.com/profile/13557314719672664884noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-41529696105664863072011-06-21T00:29:33.805+02:002011-06-21T00:29:33.805+02:00Això és amor. Fer coses que a tu no t'agraden ...Això és amor. Fer coses que a tu no t'agraden massa o gens té molt mèrit. Però a vegades això pot sorprendre. Aquesta recepta té una pinta deliciosa. A casa ens encanten els formatges blaus. És un èxit assegurat.<br />Una abraçada!nyanyelshttps://www.blogger.com/profile/04150616531932117611noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-2795887415986851302011-06-21T00:19:59.220+02:002011-06-21T00:19:59.220+02:00me encantan!!! has unido dos cositas muy ricas cha...me encantan!!! has unido dos cositas muy ricas champis y queso azul,y nos has traido un aperitivo de lujo.<br />Besos EstherEstherhttps://www.blogger.com/profile/02844530850083246130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-11498670584168338212011-06-21T00:12:02.298+02:002011-06-21T00:12:02.298+02:00Por acá al queso azul lo seguimos llamando roquefo...Por acá al queso azul lo seguimos llamando roquefort y la verdad es que es uno de mis preferidos. Nunca lo comí con hongos, me parece una muy buena propuesta. <br />CariñosErikahttps://www.blogger.com/profile/14151201666613798760noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-12367519936160348442011-06-20T23:31:03.515+02:002011-06-20T23:31:03.515+02:00Judith los probare, sin duda pero como a mi no me ...Judith los probare, sin duda pero como a mi no me hace mucha gracia el roquefort le cambiare el tipo de queso muy ricos tienen que estar estos champis, besos.Terehttps://www.blogger.com/profile/11978859256324051859noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-70331061514107862122011-06-20T23:28:43.275+02:002011-06-20T23:28:43.275+02:00Esto tiene que ser de la muerte! Me gusta mucho!
u...Esto tiene que ser de la muerte! Me gusta mucho!<br />un besoFlor de Canelahttps://www.blogger.com/profile/05275617297531291709noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-36919472186289222752011-06-20T23:20:32.495+02:002011-06-20T23:20:32.495+02:00ESSES COGUMELOS FICARAM MARAVILHOSOS.
BOA SEMANA
B...ESSES COGUMELOS FICARAM MARAVILHOSOS.<br />BOA SEMANA<br />BJSSão Ribeirohttps://www.blogger.com/profile/06405697045978317725noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-77881997115037695912011-06-20T23:06:03.065+02:002011-06-20T23:06:03.065+02:00Filla guapi!!! com han d´estar!!! els he farcit un...Filla guapi!!! com han d´estar!!! els he farcit una vegada i de foie i poma, un dia els penjaré però amb formatge blau ha de ser una passada!!!petonetsChez Silviahttps://www.blogger.com/profile/14876540624907914940noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-22957830093015918562011-06-20T22:52:15.667+02:002011-06-20T22:52:15.667+02:00Al Bolet menjau xampinyons???!!! ;DD
A mi els form...Al Bolet menjau xampinyons???!!! ;DD<br />A mi els formatges forts em costen molt, molt...però la idea m'ha encantat. Segur un dia em prepararé aquests xampinyons amb un formatge suau (a casa la dels bolets i les coses rares soc jo) ;DDD<br />Petons guapa!!Bon Tiberihttps://www.blogger.com/profile/14205678281109452340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-87492148141898655182011-06-20T22:49:21.480+02:002011-06-20T22:49:21.480+02:00Jo també vaig comprar uns xampinyons ben grans per...Jo també vaig comprar uns xampinyons ben grans per farcir-los aquest cap de setmana, però al final vam eixir de sopar i s'han quedat a la nevera. No sabia encara quin farciment posar-hi, però em sembla molt bona idea això del rocafort. A mi sí que m'agrada, sense abusar perquè és molt fort; i amb les endívies queda molt bo també. Un dia vaig decidir fer-les a la planxa per treure'ls l'amargor i em van quedar molt bones, prova-les i veuràs (tinc una recepta penjada al bloc). T'ha quedat un plat molt bonic i bo. Besets.Asela Masiàhttps://www.blogger.com/profile/05138392021912321101noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-46851758728043146902011-06-20T22:48:49.866+02:002011-06-20T22:48:49.866+02:00Ostres! No he fet mai cap farcit de xampinyonsOstres! No he fet mai cap farcit de xampinyonsA peu coix. Núria Saguéshttps://www.blogger.com/profile/10252047922377994628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-79924613718562388082011-06-20T22:22:23.684+02:002011-06-20T22:22:23.684+02:00Que ricos los champiñones en el horno, los he prob...Que ricos los champiñones en el horno, los he probado con queso pero no con este, como a mi si me encanta el queso azul (no se si hay algún queso que no me guste)probaré tu propuesta que como siempre es estupenda.<br />BesitosHevahttps://www.blogger.com/profile/06534208350587943532noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-50784027215654539812011-06-20T22:02:28.885+02:002011-06-20T22:02:28.885+02:00Mmmmm, qué buena pinta!!!!muy buena receta
BesosMmmmm, qué buena pinta!!!!muy buena receta<br />BesosAlbahttps://www.blogger.com/profile/13085566494687809572noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-46565372046537788302011-06-20T21:59:20.629+02:002011-06-20T21:59:20.629+02:00Me encanta....un abrazoMe encanta....un abrazofrédérique chironhttps://www.blogger.com/profile/07755527922047889061noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-31961519968763156832011-06-20T20:50:18.655+02:002011-06-20T20:50:18.655+02:00juju!! treus les idees de sota les pedres, quina c...juju!! treus les idees de sota les pedres, quina combinació...mmmm... <br /><br /><br />muakisLídiahttps://www.blogger.com/profile/12237608170295164427noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-24504464296737412212011-06-20T20:33:39.742+02:002011-06-20T20:33:39.742+02:00A mí me encantan los quesos azules, así que tus ch...A mí me encantan los quesos azules, así que tus champis me parecen deliciosos.<br />Del roquefort al cabrales sólo hay un paso... :D<br />Besos guapaPilarhttps://www.blogger.com/profile/15860882402287169797noreply@blogger.com