tag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post8405578366865099975..comments2023-10-28T17:19:06.068+02:00Comments on El món de Juju: FricandóJudithhttp://www.blogger.com/profile/07689790679503047870noreply@blogger.comBlogger31125tag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-30377178077282111132011-03-18T23:31:46.573+01:002011-03-18T23:31:46.573+01:00judith aquets fricandó, una pinta super bona, pero...judith aquets fricandó, una pinta super bona, pero veig que també gastes bolets,ja deuen de ser fets per tú, no?jejeje, una abraçada.la cuina de tots natrosnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-55353014299101478302011-03-18T13:19:09.667+01:002011-03-18T13:19:09.667+01:00Judith, me encanta el fricandó!. Yo no le doy el p...Judith, me encanta el fricandó!. Yo no le doy el punto... Tengo una amiga de Lleida que nos invita cuando lo hace y Marc y yo nos chupamos los dedos. Me encanta!!!!!!! Es uno de los guisos de carne que más me gustan.<br />Qué clase de carne usas tú????. <br />Un besoteeeeeeeeLaube Lealhttps://www.blogger.com/profile/07905058950952762687noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-79201919191657597612011-03-18T10:50:31.912+01:002011-03-18T10:50:31.912+01:00El fricandó és un dels plats en el que has millora...El fricandó és un dels plats en el que has millorat més! De veritat, ja saps que sempre t'ho dic. Res a veure el que fas ara amb el de 10 anys enrere; es nota que no cuines per cuinar, sinó que sempre intentes millorar!<br /><br />Felicitats!Yveshttps://www.blogger.com/profile/15172319446770135354noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-81150793097232748092011-03-18T02:13:21.590+01:002011-03-18T02:13:21.590+01:00Ai que bo Judith!! a mi també em recorda els diume...Ai que bo Judith!! a mi també em recorda els diumenges a ca la mare i moltes vegades, per nadal, també. A casa el fem només amb moixernons i ara es clar, els he de portar d'alli. Per nadal en vaig comprar i en vaig fer de fricandó, però no sé per que no l'he pujat encara. Es boníssim i t'ha quedat fabulòs!<br /><br />un petonet guapíssima!Maduixahttps://www.blogger.com/profile/09225444487046681763noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-11388946732554473552011-03-18T01:14:33.584+01:002011-03-18T01:14:33.584+01:00un fricando siempre es bien venido y nunca digo no...un fricando siempre es bien venido y nunca digo no<br />poeto<br />miquelMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-32894732007648252252011-03-17T23:47:09.177+01:002011-03-17T23:47:09.177+01:00Tu fricando me ha gustado mucho, menuda salsita ri...Tu fricando me ha gustado mucho, menuda salsita rica que tiene el condenado, Judith y la foto es preciosa!Cogollos de Aguahttps://www.blogger.com/profile/11781671469502297806noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-54384673837003499442011-03-17T23:26:37.233+01:002011-03-17T23:26:37.233+01:00Fricandó, que bo! sóc molt poc de carns guisades o...Fricandó, que bo! sóc molt poc de carns guisades o rostides, però el fricandó m'encanta! Sorpresa va ser la nostra quan aquest estiu, per sant Ramon, el meu pare va dir que ja no volia menjar més cargols el dia del seu sant (és tradició familiar però a ell no li agraden gens i li enxufen cada any... pobre..) Va dir que aquest cop ell faria un fricandó. Ja et pots imaginar, la meva mare i la meva àvia, que no s'ho creien i se'n reien... CULLERA!! va fer el fricandó més bo que he tastat mai! Li vaig dir que un dia fariem una espècie de concurs... com que jo no sé com es fa, em fixaré en la teva recepta, i ja t'explicaré! petons!Bethttp://www.clubdecuines.cat/usuari/betflorensa/973noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-20135334010553952812011-03-17T23:15:31.025+01:002011-03-17T23:15:31.025+01:00Fa una pinta fantàstica.. Com avui vaig molt tard ...Fa una pinta fantàstica.. Com avui vaig molt tard ja imagino que no en deu quedar res, així que guarda'm una mica el proper dia. M'encanta el fricandó! Petonets guapa!La cuina de l'Erihttps://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-32777993968846262662011-03-17T23:13:18.137+01:002011-03-17T23:13:18.137+01:00A mi el fricandó em recorda a l'escola! De fet...A mi el fricandó em recorda a l'escola! De fet hi ha molts plats que em recorden a l'escola perquè de petita menjava allà i perquè com ja he dit algun cop, a casa no els ha agradat mai cuinar i no me'n feien mai!<br />En qualsevol cas, és un record bonic (a mi el menjar de l'escola m'agradava...) que m'has fet ganes de reproduir tot i que com tu, no sóc molt de carn...<br />EL teu té molt bona pinta!!<br /><br />Molts petoneeeeets!! :)Albahttps://www.blogger.com/profile/09838057634605646238noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-7255950240890016642011-03-17T22:01:53.915+01:002011-03-17T22:01:53.915+01:00Mai he provat el fricandó, però ara ja no tenc exc...Mai he provat el fricandó, però ara ja no tenc excusa...què dius que em convides??? Ai, què maca que ets!!! ;) Un petó!!Bon Tiberihttps://www.blogger.com/profile/14205678281109452340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-23148188137033758852011-03-17T21:26:15.535+01:002011-03-17T21:26:15.535+01:00Nunca he probado este plato,aunque si me suena de ...Nunca he probado este plato,aunque si me suena de verlo en los libros de cocina.<br />La verdad es que el aspecto es de lo mas apetecible,voy a seguir tu receta para asi ya poder decir he preparado un fricandó buenisimo,gracias a Judith.Besos guapa.Estherhttps://www.blogger.com/profile/02844530850083246130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-42555201084701188442011-03-17T20:46:40.919+01:002011-03-17T20:46:40.919+01:00Hola guapa tu
un plato de 10x10
mil petonets Sus...Hola guapa tu<br /><br />un plato de 10x10<br /><br />mil petonets SusannaEn Roc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/01267953621534304429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-25384866505859720062011-03-17T20:17:14.492+01:002011-03-17T20:17:14.492+01:00El fricandó, un clàssic que està sempre de rabiosa...El fricandó, un clàssic que està sempre de rabiosa actualitat. T'ha quedat fantàstic.josephttps://www.blogger.com/profile/03435152638088335292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-42987488226704788132011-03-17T19:38:47.920+01:002011-03-17T19:38:47.920+01:00Venen ganes de sucar-hi pa. De tant en tant també ...Venen ganes de sucar-hi pa. De tant en tant també el faig, és d'aquells plats que no s'han de perdre.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-35466489484523341562011-03-17T19:04:52.964+01:002011-03-17T19:04:52.964+01:00a mi com tu no m'agrada molt la carn, tmabé só...a mi com tu no m'agrada molt la carn, tmabé sóc més de pollastre o peix. Encara que hi ha plats on si faig una excepció. El fricandó és un d'ells i el teu té una pinta boníssima! tinc moltes ganes de fer-lo, crec que fa segles que no menjo.<br />petonets!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02663970945912247099noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-50532185737475720062011-03-17T18:46:38.361+01:002011-03-17T18:46:38.361+01:00Hola maca!!!
quin plat de vedella més bo... jo tam...Hola maca!!!<br />quin plat de vedella més bo... jo tampoc sóc gaire de carn però el fricandó queda tan tendre i gustos...<br />Judith gràcies per les teves felicitacions!!!<br />un petonet Neushttps://www.blogger.com/profile/13426094460844401852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-22759275716368696172011-03-17T18:35:43.578+01:002011-03-17T18:35:43.578+01:00Doncssss mai l'he provat, jeje, té pinta d'...Doncssss mai l'he provat, jeje, té pinta d'estar la mar de bo, això sí.<br />El que em passa amb els plats que duen tanta salsa és que, per molt bona que estigui, sempre me n'acabo deixant la meitat al plat, quan se m'acaba la carn no se que fer-ne amb la salseta que em sobra, jaja. <br />La meva àvia quan fa estofats sempre és queixa per això, jeje, diu que mai m'ho acabo, però és que escurar-ho a cullerades em fa tanta peresa... ufff, jajaja.<br /><br />Molts Petonets!!Rosa Ballerinahttps://www.blogger.com/profile/04532565996939714927noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-16214057441751852782011-03-17T18:10:46.179+01:002011-03-17T18:10:46.179+01:00Els bolets i el suc per mi, la carn us la deixo!
L...Els bolets i el suc per mi, la carn us la deixo!<br />L'aspecte és deliciós!<br />Molts petonets.Coses de Llàbirohttps://www.blogger.com/profile/16829312925401226346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-22327966303971536132011-03-17T14:41:02.087+01:002011-03-17T14:41:02.087+01:00Sandra: què no vens? t'estic esperant! jijiji
...Sandra: què no vens? t'estic esperant! jijiji<br />Cinta: doncs té fàcil sol·lució!<br />Albota: jijijiji, va, que a tu també t'espero!<br />Catarina: muito obrigada<br />Pilar: no hace falta que seas catalana para que te salga bien! además eres una excelente cocinera!!!!! seguro que tu versión está súper buena!<br />CT: jijiji, no passa res! la carn es la que anomenen filet de pobre (és la més melosa)<br />Catieu: doncs sí!<br />Silvia: doncs ja saps que pots fer el cap de setmana...<br />Ribereña: gràcies guapa<br />Sonia: aiaiaiaia, però com que cada cuina és diferent aquesta és la meva versió! jijijiji<br />Calohe: ;)<br />Sole: es que tenemos unos nombres más raros, no? Es un plato muy típico aquí, aunque seguro que hay recetas parecidas pero con otro nombre.<br /><br />Petonets a tots i gràcies pels vostres comentarisJudithhttps://www.blogger.com/profile/07689790679503047870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-27027038995638820522011-03-17T14:10:23.739+01:002011-03-17T14:10:23.739+01:00no conocía este plato, y por el nombre, inicialmen...no conocía este plato, y por el nombre, inicialmente creí que era un plato portugués, jeje. me lo llevo, Ju, me gustó mucho.sole | puragula.wordpress.comhttps://www.blogger.com/profile/06318848787976868422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-83387643017267936832011-03-17T12:43:27.195+01:002011-03-17T12:43:27.195+01:00Qué rico!
Me había olvidado de este plato..., y es...Qué rico!<br />Me había olvidado de este plato..., y es de los que me gustan a mí!<br />BesotesAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/16988686846772547174noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-40890015917969304292011-03-17T12:18:49.145+01:002011-03-17T12:18:49.145+01:00Judith, i la picada??? una fricandó sense picada n...Judith, i la picada??? una fricandó sense picada no és frincandó....:-)...<br /><br />2 galetes maria, julivert, 6 ametlles, sal, pebre...tot barrejat amb una miqueta de caldo....i cap a la cassola...<br /><br />petons,Soniahttps://www.blogger.com/profile/16683636996071688499noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-60762134584602582272011-03-17T11:51:58.511+01:002011-03-17T11:51:58.511+01:00El fricandó es boníssim!! t'ha quedat de luxe!...El fricandó es boníssim!! t'ha quedat de luxe!<br /><br />PetonsAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/13921096378287632960noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-17345238664432412172011-03-17T11:45:26.451+01:002011-03-17T11:45:26.451+01:00Qué bó!! fa molt temps quenno en faig!!!Qué bó!! fa molt temps quenno en faig!!!Chez Silviahttps://www.blogger.com/profile/14876540624907914940noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-53770563435219006312011-03-17T11:13:59.118+01:002011-03-17T11:13:59.118+01:00Un aspecte immillorable!!! Que bo que és el frican...Un aspecte immillorable!!! Que bo que és el fricandó!!!!Catieuhttps://www.blogger.com/profile/00362153745937262910noreply@blogger.com