tag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post8231857592781583868..comments2023-10-28T17:19:06.068+02:00Comments on El món de Juju: Tàrtar de salmó i mangoJudithhttp://www.blogger.com/profile/07689790679503047870noreply@blogger.comBlogger38125tag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-6690776766766260172011-04-27T22:45:04.515+02:002011-04-27T22:45:04.515+02:00A nosaltres els tartars ens encanten, tant el de b...A nosaltres els tartars ens encanten, tant el de bou com els de peix. Amb mango en Jordi en fa un de tonyina amb un puntet de salsa de soja deliciós! Segur que amb salmó també ens agrada!el taller de cuinahttps://www.blogger.com/profile/13440020179973227903noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-7534028185260414152011-04-27T13:25:52.141+02:002011-04-27T13:25:52.141+02:00Neus: gràcies guapa
Isabel: el pollo crudo, nunca!...Neus: gràcies guapa<br />Isabel: el pollo crudo, nunca!!!! <br />Silvia: sou un tot terreny!!! ;P<br />Pilar: ves, el carpaccio de carne tampoco me gusta! jijiji<br />MªÀngels: jajajaja, això sí que són extrems!<br />Sandra: no pateixis, ja el faré de tonyina quan vinguis! ;)<br />Ribereña: gràcies guapa<br />Paula: tu com jo, poca carn, encara que sí que m'agrada.<br />Rosaleda; ja me dirás si a tu marido le gusta!<br />Marina: home, la veritat es que encara que ho tasto hi ha coses que no puc! jijiji<br />María: gracias guapa<br />Catarina: muito obrigada<br />Esther: doncs si t'agrada aquest plat l'has de tastar!<br />Cristina: doncs saps que no m'agrada massa? jajajaja, però últimament m'he aficionat a cuinar-lo "camuflat" ;)<br />Nee: visca el peix!<br />Chelo: si al final lo haces ya me darás tu opinión<br />Moni: doncs ja se el proper menú! ;)<br />Rous: muchas gracias<br />Gemma: té un sabor molt dolç i suau...<br />Antonia: es curioso como hacemos excepciones, verdad?<br />Ana: jajajajaja, es muy fresco y dulce<br />Gemma: una més pel club!<br />Pili: no se nota que está crudo.<br />Judith: així tu ets de tàrtar de carn, jijiji<br />Esther: pues ya no tienes excusa!!! ;)<br />Roser: gràcies bonica<br />Miquel: a veure si un dia faig un de tonyina!<br />GG: sí! quines ganes de solet i bon temps<br />Alba: la carn de vedella o bou volta i volta, però la resta ben feta! ;P<br />Maria: gracias guapa!<br />Bet: ja estem esperant la teva proposta!!<br />Eri: jiji, no pateixis, l'Yves li encantarà la teva entrada! ;P<br />Mª José: si els hi agrada el salmó, clar! ;)<br />Sao: obrigada linda!<br />Elisabet: doncs ja em diràs<br /><br />Molts petonets a tots i gràcies pels vostres comentaris!Judithhttps://www.blogger.com/profile/07689790679503047870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-37741458335119367362011-04-27T12:57:10.835+02:002011-04-27T12:57:10.835+02:00te ha quedado genial esto y que colores. A ...te ha quedado genial esto y que colores. A mi la carne me gusta poco hecha. Y el tartar de carne tb me gusta. Y esto tb. BssLuisa Morónhttps://www.blogger.com/profile/02218908666909380945noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-50426621494024126632011-04-27T09:57:04.179+02:002011-04-27T09:57:04.179+02:00A mi em passa el mateix amb el tartar de carn, hai...A mi em passa el mateix amb el tartar de carn, haig de provar aquest que te tan bona pinta.<br />Petonets guapa!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-45625261407266255022011-04-26T23:44:40.459+02:002011-04-26T23:44:40.459+02:00NUNCA COMI PEIXE CRU MAS AMEI O ASPECTO.
BJSNUNCA COMI PEIXE CRU MAS AMEI O ASPECTO.<br />BJSSão Ribeirohttps://www.blogger.com/profile/06405697045978317725noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-13048451582557626542011-04-26T22:34:50.485+02:002011-04-26T22:34:50.485+02:00Hola Judith! t'ha quedat un plat de 10 i lo qu...Hola Judith! t'ha quedat un plat de 10 i lo que dius pels convidats, quedes com una reigna. Prenc nota. <br /><br />Un petonetMJhttps://www.blogger.com/profile/16987047440999258108noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-7617369909672282502011-04-26T22:27:13.037+02:002011-04-26T22:27:13.037+02:00A veure i jo em pregunto... què faig amb el tartar...A veure i jo em pregunto... què faig amb el tartar de carn que tenia per publicar, sinó el mirarà ningú! je, je! Jo no menjo massa carn, però en canvi en tartar m'agrada molt!!! Els de tonyina i salmó m'agraden molt i amb mango més encara!!!!! PetonetsLa cuina de l'Erihttps://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-77753684477649849722011-04-26T22:06:09.434+02:002011-04-26T22:06:09.434+02:00M'agrada, provaré de fer-lo!! tot i que demà p...M'agrada, provaré de fer-lo!! tot i que demà per dinar toca bacallà! Ja tinc pensada la recepta i avui n'he anat a comprar! vaig justa però arribaré a temps per la recepta del memòries d'una cuinera! és demà passat l'últim dia oi? petons!Bethttp://www.clubdecuines.cat/usuari/betflorensa/973noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-81059733680881917412011-04-26T19:29:25.082+02:002011-04-26T19:29:25.082+02:00Vaya delicia Judith, me ha enamorado completamente...Vaya delicia Judith, me ha enamorado completamente este tártar cargado de sabores y ese puntito dulce del mango es es una pasada.<br />Enhorabuena guapa por esta súper propuesta.<br />Besosmariahttps://www.blogger.com/profile/08131112889538992105noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-47197334001296753372011-04-26T19:02:57.217+02:002011-04-26T19:02:57.217+02:00A mi també em passa el mateix, elpeix m'encant...A mi també em passa el mateix, elpeix m'encanta ben cru, però la carn....De fet a mi m'agrada poc la carn i segons quina ha d'estar molt refeta o ni me la miro!<br /><br />Aquest tàrtar ha de ser boníssim. Me l'apunto!!I la presentació com sempre fantàstica!!<br /><br />Molts petonets!! :)Albahttps://www.blogger.com/profile/09838057634605646238noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-36018646739324180722011-04-26T18:44:54.098+02:002011-04-26T18:44:54.098+02:00Coincideixo al 100%, el de carn no hem diu rés per...Coincideixo al 100%, el de carn no hem diu rés però el de tonyina o el de salmó són irresistibles.... Ja començen a apareixer les receptes fresquetes....Hi ha ganes d'estiu!!<br />petonsCom Gat i Goshttps://www.blogger.com/profile/04188721408091818926noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-56427220945228458402011-04-26T18:30:05.274+02:002011-04-26T18:30:05.274+02:00tartar tanto de pescado como de carne me gusta.Aun...tartar tanto de pescado como de carne me gusta.Aunque si tengo que ser sincero me gustan mas los de pescado.Buena presentacion y tiene que estar muy bueno<br />miquelMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-76528053970465844532011-04-26T17:19:29.062+02:002011-04-26T17:19:29.062+02:00quina pinta més bona...mmmmquina pinta més bona...mmmmtrifasic de baileyshttps://www.blogger.com/profile/01911950330479845397noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-59651263229740813422011-04-26T16:50:41.881+02:002011-04-26T16:50:41.881+02:00Nunca he probado el tartar asi que no te puedo dec...Nunca he probado el tartar asi que no te puedo decir si me gusta o no,la pinta es buenisima desde luego ,con una presentacion de 10.<br />Besos EstherEstherhttps://www.blogger.com/profile/02844530850083246130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-15933926322243926072011-04-26T16:30:58.344+02:002011-04-26T16:30:58.344+02:00A mi em passa com a tu, no puc amb el tàrtar de ca...A mi em passa com a tu, no puc amb el tàrtar de carn i en canvi el de peix m'encanta!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-58152339143543774172011-04-26T16:16:00.980+02:002011-04-26T16:16:00.980+02:00Judith, a mí me pasa como a ti con el tartar de ca...Judith, a mí me pasa como a ti con el tartar de carne, no consigo que me guste pero este tiene una pinta de fresquito que no me puedo resistir a probar.<br />BesosAna-Experimento en la cocinahttps://www.blogger.com/profile/00981590833381350327noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-20178958553152966442011-04-26T16:15:22.808+02:002011-04-26T16:15:22.808+02:00Quina presentació tant maca!!! Però jo sóc més de ...Quina presentació tant maca!!! Però jo sóc més de carn que de peix cru.<br /><br />PetonsJudithhttps://www.blogger.com/profile/15877388394836477464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-44220764853565892132011-04-26T15:40:40.161+02:002011-04-26T15:40:40.161+02:00No soy mucho de pescado crudo, pero este salmón co...No soy mucho de pescado crudo, pero este salmón con mango y con esta presentación, si lo tomaría!<br />BicosComonacasahttps://www.blogger.com/profile/12589695068488879176noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-72112865325500082152011-04-26T15:34:54.255+02:002011-04-26T15:34:54.255+02:00A mí me pasa como a tí, sólo la idea de carne crud...A mí me pasa como a tí, sólo la idea de carne cruda... pero sin embargo, en concreto el salmón, sí que me gusta , tomo nota de tu receta porque a mi marido le encantará!!antoniahttps://www.blogger.com/profile/12134765108314782799noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-13406609078954368632011-04-26T14:17:54.428+02:002011-04-26T14:17:54.428+02:00Doncs no ser si m'agradaria, suposo que si, m&...Doncs no ser si m'agradaria, suposo que si, m'agrada tot. La pinta és excel·lent. Si, crec que és millor el peix cru que la carn, almenys pel meu gust.<br />Una abraçada!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-20315347465869133142011-04-26T14:04:02.522+02:002011-04-26T14:04:02.522+02:00¡Qué original ese tartar de salmón con mango! ¡Me ...¡Qué original ese tartar de salmón con mango! ¡Me gusta la idea! Besos.Comer especialhttps://www.blogger.com/profile/00735205420763273266noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-3788356887358576922011-04-26T13:49:45.630+02:002011-04-26T13:49:45.630+02:00Jo em quedo amb el teu tartar perquè el de carn no...Jo em quedo amb el teu tartar perquè el de carn no cal que t'ho digui però es que la tonyina fresca tampoc...<br />M'encanta la presentació en vasets.<br />Molts petonets.Coses de Llàbirohttps://www.blogger.com/profile/16829312925401226346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-34483720972207276782011-04-26T12:54:32.050+02:002011-04-26T12:54:32.050+02:00Pues yo si que me atrevo con este tartar, el reque...Pues yo si que me atrevo con este tartar, el requesón y el mango son los que me han convencido, si que tiene que estar rico, desde luego la presentación es de dulce.<br />Un beso guapa!Cogollos de Aguahttps://www.blogger.com/profile/11781671469502297806noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-28861456950929908492011-04-26T12:45:04.297+02:002011-04-26T12:45:04.297+02:00mmm m'agrada, m'agrada. La combinació amb ...mmm m'agrada, m'agrada. La combinació amb mango és genial, segur que queda boníssim.<br />A mi amb la carn em passa una mica com a tu, totalment crua la prefereixo ben lluny, el peix és un altre tema, crec que m'agrada més cru que fet xD. <br />Això sí, a un bon carpaccio de vedella amb lamines de parmesà m'hi és impossible resistir-m'hi :P.<br /><br />Petonets!!Rosa Ballerinahttps://www.blogger.com/profile/04532565996939714927noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-38510027696502813602011-04-26T11:54:12.328+02:002011-04-26T11:54:12.328+02:00Jo sóc d´entremig ni crua ni molt feta...tant peix...Jo sóc d´entremig ni crua ni molt feta...tant peix com carn. Pel que he vist t´agrada molt el mango , no? el combines en moltes receptes.Cristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.com