tag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post7489764212539462325..comments2023-10-28T17:19:06.068+02:00Comments on El món de Juju: Pollastre amb nabius i Pedro XimenezJudithhttp://www.blogger.com/profile/07689790679503047870noreply@blogger.comBlogger45125tag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-65447043399865168152011-06-11T10:12:05.517+02:002011-06-11T10:12:05.517+02:00Qué rico este pollito!! Lo acompañaría de mucho pa...Qué rico este pollito!! Lo acompañaría de mucho pan, que de esa salsa no puede quedar ni rastro ;)<br /><br />Un besp guapa, y feliz finde ;)Patriziahttp://thecookrocker.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-45127507209617232302011-06-11T08:48:32.804+02:002011-06-11T08:48:32.804+02:00Anda!!!! un altre amb lo que m'agrada el polla...Anda!!!! un altre amb lo que m'agrada el pollastre, no dono l'abast.<br /><br />To be continued...MJhttps://www.blogger.com/profile/16987047440999258108noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-70362533640436058482011-06-10T14:29:11.985+02:002011-06-10T14:29:11.985+02:00Boníssima! Que creativa, a mi també m'agrada i...Boníssima! Que creativa, a mi també m'agrada inventar-me plats. Jo, com que no compre nabius, no n'he comprat mai (algun dia ho faré), crec que faré aquesta recepta amb pomes i prunes, què et sembla? Combinarà igual, no? Estic desitjant menjar-me'n un platet, i més ara, que tinc una fam... Besets.Asela Masiàhttps://www.blogger.com/profile/05138392021912321101noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-31997187775880839812011-06-10T10:57:12.776+02:002011-06-10T10:57:12.776+02:00que estupendo y con esos ingredientes seguro...que estupendo y con esos ingredientes seguro que super rico. BssLuisa Morónhttps://www.blogger.com/profile/02218908666909380945noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-9376153808986600192011-06-10T09:23:51.651+02:002011-06-10T09:23:51.651+02:00Te ha quedado muy rico, me lo llevo ejje. besitos ...Te ha quedado muy rico, me lo llevo ejje. besitos y feliz findeMARÍA JESÚShttps://www.blogger.com/profile/16491716397161665632noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-21593175568335865582011-06-10T08:32:13.482+02:002011-06-10T08:32:13.482+02:00Boníssim!!! Què t'he de dir, si és que els nab...Boníssim!!! Què t'he de dir, si és que els nabius em xiflen!! A vegades quan veig les teves entrades penso que hi ha 4 ingredients que sempre tenim i/o són la base o els hi posem a tot arreu (els nabius, el sèsam i la llima!) oi que si??<br />M'agrada molt aquesta salseta, l'haurem de posar en pràctica. PetonetsLa cuina de l'Erihttps://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-50618418394424616312011-06-10T04:22:43.837+02:002011-06-10T04:22:43.837+02:00Que cosa mas deliciosa!!.....pero ese Pedro Ximene...Que cosa mas deliciosa!!.....pero ese Pedro Ximenez me tiene loca.....lo veo en varias recetas y aca no lo encuentro.....una receta maravillosa!!.......Abrazotes, Marcelafoodtravelandwinehttps://www.blogger.com/profile/15016301292246692679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-60278413345935705892011-06-10T02:38:24.251+02:002011-06-10T02:38:24.251+02:00Neni, a mi en absoluto me parece extraña, en casa ...Neni, a mi en absoluto me parece extraña, en casa y desde que tengo memoria, se cocina especiado, con sabores que sorprendan al paladar...así que tu propuesta me gusta muchisimo!!!<br /><br />Besiños y bonito fin de semana :DMaytehttps://www.blogger.com/profile/01814103578345763959noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-44764678451684678112011-06-10T00:07:56.830+02:002011-06-10T00:07:56.830+02:00ESSA PRATO FICOU COM UMA APRESENTAÇÃO MARAVILHOSA....ESSA PRATO FICOU COM UMA APRESENTAÇÃO MARAVILHOSA.<br />ALÉM DE QUE EU GOSTO MUITO DE FRANGO, E JUNTO COM OS OUTROS INGREDIENTES DEVE TER FICADO COM UM SABOR MAGNIFICO...PARABÉNS.<br />BJSSão Ribeirohttps://www.blogger.com/profile/06405697045978317725noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-79613153681183878242011-06-09T22:51:35.562+02:002011-06-09T22:51:35.562+02:00judith mi niña se me hace la boca agua que sabor d...judith mi niña se me hace la boca agua que sabor debe tener con la mermelada y el Pedro Ximénez ¡de locura!<br />Bsotesmariahttps://www.blogger.com/profile/08131112889538992105noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-13145930210232268432011-06-09T22:49:02.044+02:002011-06-09T22:49:02.044+02:00Hem coincidit amb l'ingredient vermell!!! Tele...Hem coincidit amb l'ingredient vermell!!! Telepatia vampírica!!!<br />Això ho hem de solucionar...un "ajoblanco" debilitarà els seus efectes!!! ;DDDBon Tiberihttps://www.blogger.com/profile/14205678281109452340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-15234914927835116022011-06-09T22:48:47.965+02:002011-06-09T22:48:47.965+02:00Una magnífica presentacióUna magnífica presentacióA peu coix. Núria Saguéshttps://www.blogger.com/profile/10252047922377994628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-63818092585760342602011-06-09T22:25:57.796+02:002011-06-09T22:25:57.796+02:00Aquest contrast dolç-salat ha de ser bonissim
Peto...Aquest contrast dolç-salat ha de ser bonissim<br />Petonets Neushttps://www.blogger.com/profile/13426094460844401852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-26665380214196055032011-06-09T22:20:24.800+02:002011-06-09T22:20:24.800+02:00Me encanta Juju esa receta de pollo con nabos. me ...Me encanta Juju esa receta de pollo con nabos. me la guardo porque el pollo para mi es un manjar, y el tuyo es para no olvidarlo. BesosAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12902637555881662578noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-89365987869621665002011-06-09T22:18:13.721+02:002011-06-09T22:18:13.721+02:00Jo també n'hi sucaria, aquesta salseta deu est...Jo també n'hi sucaria, aquesta salseta deu estar boníssima!Cristinahttps://www.blogger.com/profile/08526059788077341840noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-32173017111854829362011-06-09T21:21:57.886+02:002011-06-09T21:21:57.886+02:00je,je acabo de hacer pan espera que vengo,divina r...je,je acabo de hacer pan espera que vengo,divina receta<br />peto<br />miquelMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-17024874666680458982011-06-09T18:51:11.398+02:002011-06-09T18:51:11.398+02:00Quin pollastre més glamourós...El licor sempre ha ...Quin pollastre més glamourós...El licor sempre ha estat un bon acompanyant de la carn de pollastre. Ja m´imagino l´oloreta que deu fer.Cristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-10487222783971656672011-06-09T17:39:20.912+02:002011-06-09T17:39:20.912+02:00Fantàstic! una altra recepta boníssima amb pollast...Fantàstic! una altra recepta boníssima amb pollastre!josephttps://www.blogger.com/profile/03435152638088335292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-41453970146497009522011-06-09T17:08:35.903+02:002011-06-09T17:08:35.903+02:00Un plat senzill de fer, ple de contrastos i ben sa...Un plat senzill de fer, ple de contrastos i ben sa!! L'haurem de tastar!!!!<br />Tu continua fent combinacions originals, que a nosaltres ens encanten!!<br />Petonets guapa!el taller de cuinahttps://www.blogger.com/profile/13440020179973227903noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-69216839558444191102011-06-09T16:54:44.246+02:002011-06-09T16:54:44.246+02:00Nabos no, nabos no!!!
Para mi seis raciones sin na...Nabos no, nabos no!!!<br />Para mi seis raciones sin nabo ;-)Isabelhttps://www.blogger.com/profile/11039031528944022406noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-9950905053210756852011-06-09T16:32:53.591+02:002011-06-09T16:32:53.591+02:00Quina gana fa només veure'l. A casa el pollast...Quina gana fa només veure'l. A casa el pollastre es també de les carns que mes ens agraden i cuino ( a vegades penso que un dia ens llevarem al mati amb plomes a la pell...) A més a més admet combinacions exòtiques com la teva. Queda apuntada<br />muaks guapala coquessahttps://www.blogger.com/profile/06102649127999961786noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-49249643835732713892011-06-09T16:25:43.918+02:002011-06-09T16:25:43.918+02:00¿qué es el pedro ximenes? ¿un licor?¿qué es el pedro ximenes? ¿un licor?sole | puragula.wordpress.comhttps://www.blogger.com/profile/06318848787976868422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-28138338034093768932011-06-09T16:14:54.771+02:002011-06-09T16:14:54.771+02:00Que excelente apresentação, esse prato ficou um lu...Que excelente apresentação, esse prato ficou um luxo!<br />Besitos.Dulce Caldeirahttps://www.blogger.com/profile/17799876092437676699noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-64652166010834804542011-06-09T16:06:15.073+02:002011-06-09T16:06:15.073+02:00Me encanta la carne de pollo, por su sabor y por q...Me encanta la carne de pollo, por su sabor y por que acepta muy bien otros sabores que los que lo queramos cocinar, como en este caso.<br />Un plato estupendo!<br />BicosComonacasahttps://www.blogger.com/profile/12589695068488879176noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-86488030189794990542011-06-09T15:38:53.879+02:002011-06-09T15:38:53.879+02:00Como me ha gustado esta receta, a mi también me gu...Como me ha gustado esta receta, a mi también me gusta mucho el pollo, no soy muy de carnes rojas, y con el acompañamiento que le has puesto ya es ideal! muchos besosfresaypimientahttps://www.blogger.com/profile/13075557788518204240noreply@blogger.com