tag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post2932083979192656923..comments2023-10-28T17:19:06.068+02:00Comments on El món de Juju: Brandada de bacallàJudithhttp://www.blogger.com/profile/07689790679503047870noreply@blogger.comBlogger45125tag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-18864322877337794362011-04-02T21:19:31.628+02:002011-04-02T21:19:31.628+02:00Que bona la brandada!!! mira que fa temps que no e...Que bona la brandada!!! mira que fa temps que no en faig. Me'n has fet venir ganes. Provaré la teva recepta...Catieuhttps://www.blogger.com/profile/00362153745937262910noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-56020284793971350062011-04-01T11:59:07.998+02:002011-04-01T11:59:07.998+02:00Paula: benvinda! muito obrigada
Miquel: estava con...Paula: benvinda! muito obrigada<br />Miquel: estava convençuda! és un plat molt del teu estil :)<br />Maria: cada dia aprendo algo más!<br />Sole: esto tiene fácil solución! jijiji<br />Luisa: aiaiaia, va que estoy deseando ver la foto que harás!<br />Antonia: ya me darás la opinión del catador!<br />Mayte: seguro que tu comensal estará feliz!!!<br />Eri: anem a la mateixa parada!!! ;P<br />Loreto: ya me dirás si te gusta!<br />Chelo: jijijiji<br />Lydia: esto no puede ser! ;)<br />Anna: sí que és fàcil, sí!<br />Alba: molt bona idea lo de la patata!!!<br />GG: gràcies parella<br />Ana: ja espero la teva versió!<br />Paula: jijiji, segur que t'agrada, a més és tan fàcil...<br />MGòria: no pateixis que t'aviso!!!<br />MªJ: és molt dura la vida de blocaire gastronómic! jijijiji<br />Francesc: espero que t'agradi!<br /><br />Molts petonets i gràcies pels vostres comentaris!Judithhttps://www.blogger.com/profile/07689790679503047870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-21873425026872911842011-04-01T00:04:55.140+02:002011-04-01T00:04:55.140+02:00Hola judith aquí a tortosa hi ha molta tradició am...Hola judith aquí a tortosa hi ha molta tradició amb l'abadejo, pero aquesta recepta de brandada no le fet mai, no ting escusa per no probar-la .petons i una abraçada.Francesc Estorachhttps://www.blogger.com/profile/11693308800410619209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-84853802724363728032011-03-31T23:29:24.640+02:002011-03-31T23:29:24.640+02:00Hola Judith!! quina pinta aquesta brandada, la gua...Hola Judith!! quina pinta aquesta brandada, la guardo al meu favorit de "receptes pendents". Uf! no dono l'abast tinc un fotiment de receptes per fer. Pensava que s'havia molt de cuina i des de que tinc el blog fa 3 mesos m'he adonat que soc una novata....<br /><br />Un petonetMJhttps://www.blogger.com/profile/16987047440999258108noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-80284478737818546462011-03-31T23:22:59.913+02:002011-03-31T23:22:59.913+02:00El bacallà no em diu gran cosa.. però la brandada ...El bacallà no em diu gran cosa.. però la brandada de bacallà em torna boja!!!<br />un petó ben fort, Judith! i recorda trucar-me si vens a les meves terres!!!<br />mglòriaMglòriahttps://www.blogger.com/profile/11084392756405564640noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-37885723722505088962011-03-31T23:10:52.906+02:002011-03-31T23:10:52.906+02:00Quina xulada!! No he fet mai brandada, però despré...Quina xulada!! No he fet mai brandada, però després de veure aquesta entrada això va a la carpeta no de pendents...de pendentíssims!!<br />La foto molt xula també, com sempre!!<br />Un petó guapa!!Bon Tiberihttps://www.blogger.com/profile/14205678281109452340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-30398224560240335602011-03-31T22:46:47.533+02:002011-03-31T22:46:47.533+02:00jo tampoc he fet mai brandada!
amb el teu permis t...jo tampoc he fet mai brandada!<br />amb el teu permis t'agafo la recepta per un invent que tinc pensat fer ;)<br />petonets guapa!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02663970945912247099noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-51654843866977385682011-03-31T22:36:41.450+02:002011-03-31T22:36:41.450+02:00M'encanta aquesta versió en platera i gratinat...M'encanta aquesta versió en platera i gratinat.... <br />petons gastronòmicsCom Gat i Goshttps://www.blogger.com/profile/04188721408091818926noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-27549383363447483622011-03-31T22:15:43.232+02:002011-03-31T22:15:43.232+02:00Nyam nyam!! :) m'agrada molt la brandada!! jo ...Nyam nyam!! :) m'agrada molt la brandada!! jo n'he menjat amb una patata al forn de base i està deliciós també!! <br /><br />Ja tinc ganes de veure la recepta de bacallà amb nata portuguès!! què bo!!<br /><br />Molts petonets guapíssima!! :)Albahttps://www.blogger.com/profile/09838057634605646238noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-12448277590553593272011-03-31T22:04:04.345+02:002011-03-31T22:04:04.345+02:00Ui, la brandada m´encanta! Fa molt poc que em vaig...Ui, la brandada m´encanta! Fa molt poc que em vaig atrevir a fer-la, i noia ben fàcil que es!<br />PEtons<br />AnnaAnnahttps://www.blogger.com/profile/15396326623445453482noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-56519276553945899422011-03-31T21:09:38.558+02:002011-03-31T21:09:38.558+02:00Sabes que nunca la he probado?? Y eso que soy de B...Sabes que nunca la he probado?? Y eso que soy de Barcelona... jaja. A ver si lo hago porque tiene una pinta estupenda el tuyo! BssLydiahttps://www.blogger.com/profile/08323267231844046570noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-774189464752769702011-03-31T20:03:52.016+02:002011-03-31T20:03:52.016+02:00me lo comería a cucharadas, mira que está rico, yo...me lo comería a cucharadas, mira que está rico, yo lo hago muy parecido, pero nunca lo había gratinado, te lo copio que con el quesito y churruscadito tiene que quedar de escándalo.<br />Un besazo guapaCogollos de Aguahttps://www.blogger.com/profile/11781671469502297806noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-3180400368488200092011-03-31T18:51:37.220+02:002011-03-31T18:51:37.220+02:00Mmmm deliciosa, la he comido en una tosta con puer...Mmmm deliciosa, la he comido en una tosta con puerro crujiente y no veas... creo que fue la mejor vez :):)<br /><br />Me llevo tu recetilla a ver si me decido y la preparo en casa!!<br />MuakssSabores de Coloreshttps://www.blogger.com/profile/10062032113765793153noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-81073283981784774042011-03-31T18:49:03.799+02:002011-03-31T18:49:03.799+02:00Molt bé!! Que bona que és eh?? Jo amb això sóc una...Molt bé!! Que bona que és eh?? Jo amb això sóc una mica mandrosa i la compro feta al Mercat de Sant Antoni (Masclans)... com la pasta de bunyols. Però va... un dia la faré la teva recepta! PetonsLa cuina de l'Erihttps://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-4213132177882974572011-03-31T17:53:53.814+02:002011-03-31T17:53:53.814+02:00Ay nenina, pues apurate con esa receta de Portugal...Ay nenina, pues apurate con esa receta de Portugal, que yo lo probe en las últimas vacaciones hace unos meses y me quede volando...estaba buenísimo, no sé si será la misma, pero seguro que la superas. Por lo pronto esta la preparo el fin de semana para un almuerzo...con alguien que yo me sé.<br /><br />Un abrazo. ;)Maytehttps://www.blogger.com/profile/01814103578345763959noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-15542854346235821462011-03-31T17:34:50.100+02:002011-03-31T17:34:50.100+02:00que rico, a mi marido le encanta, yo no la he prep...que rico, a mi marido le encanta, yo no la he preparado nunca, así que me quedo con tu receta!antoniahttps://www.blogger.com/profile/12134765108314782799noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-54485532400255527412011-03-31T16:28:25.598+02:002011-03-31T16:28:25.598+02:00que rico, y que pinta tiene. Es una de mis re...que rico, y que pinta tiene. Es una de mis rectas pte. y todavia sin hacer. Bss guapa.Luisa Morónhttps://www.blogger.com/profile/02218908666909380945noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-75015965380295886302011-03-31T16:10:10.964+02:002011-03-31T16:10:10.964+02:00que raro que aún no lo haya probado, ¡todos los in...que raro que aún no lo haya probado, ¡todos los ingredientes que lleva me fascinan! me apunto la receta, Ju. Es un plato para mí. :)sole | puragula.wordpress.comhttps://www.blogger.com/profile/06318848787976868422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-15008961348758195062011-03-31T15:31:37.341+02:002011-03-31T15:31:37.341+02:00Si es cierto lo que dice Juana la llamada brandad...Si es cierto lo que dice Juana la llamada brandada de Nimes. La tuya es una locura, una maravilla.<br />Bsosmariahttps://www.blogger.com/profile/08131112889538992105noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-69976542527731313822011-03-31T14:56:46.009+02:002011-03-31T14:56:46.009+02:00la brandada me gusta y todas las versiones me gust...la brandada me gusta y todas las versiones me gustan y esat tuya con el ingrediente del queso me falta por probar.Buena receta y foto tambien<br />peto<br />miquelMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-72694445991314181022011-03-31T14:42:43.876+02:002011-03-31T14:42:43.876+02:00Una recepta genial pués a mi me encanta tudo lo qu...Una recepta genial pués a mi me encanta tudo lo que tenga bacalao, muy hermoso judith, e tu blog una maraviglia, gracias por compartir,<br /><br />besos!!Receitas para a Felicidadehttps://www.blogger.com/profile/05701981803564184693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-56313130411432866992011-03-31T14:30:08.612+02:002011-03-31T14:30:08.612+02:00Sandra: no m'ho crec! aiò no pot ser! Han dit ...Sandra: no m'ho crec! aiò no pot ser! Han dit que farà molt solet... jo tinc una boda ;)<br />Silvia: li queda molt bé<br />Moni: aiaiaiaia, això no pot ser!<br />Elisabet: el gratinat el fa una mica més complert<br />Anniki: entra molt bé!<br />TC: figues??? això m'ho apunto!!!<br />Stella: da vero? oeeeeeeeee, tic tac tic tac<br />Pilar: gracias guapa!!! el sol nos alegra a todos!!! ;P<br />Dadá: y si lo acompañamos de un buen pan...<br />Anna: ya me darás tu opinión<br />Rosaleda: bienvenida!!!<br />CC: gracias guapa!<br />Donibaneko: té molt de joc!!!<br />Yves: doncs ja saps el sopar d'aquesta nit! jijiji<br />Mª José: moltes gràcies bonica<br />Juana: sí! Stella lo dice en un comentario más arriba! no tenía ni idea!!! ;)<br />Carrot C: yo sería capaz de comermelo hasta en la sopa! me encanta el bacalao<br />Mónica: és un xic més contundent, però queda molt fineta. Ja em diràs<br />Papinha: muito obrigada querida<br />CT: el cap de setmana descanso!!! jijijiji (de bloc, clar, perquè de cuina no!!!)<br />Cristina: en el meu cas vi blanc! no m'agrada el negre<br />Marina: els teus pares sóin molt perillosos! jijiji<br />Esther: ya veràs como no te defraurará!!!<br /><br /><br />Molts petonets a tots i gràcies pels vostres comentaris.Judithhttps://www.blogger.com/profile/07689790679503047870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-41620689478483124482011-03-31T14:22:09.983+02:002011-03-31T14:22:09.983+02:00Saps que mai l'he provat? no és que tingui cap...Saps que mai l'he provat? no és que tingui cap problema amb el bacallà, però no se perquè mai l'he tastat. Però si dius que està ben bo, m'ho crec, jeje.<br />Per cert, el recipiente és una cocotte de Le Creuset? juu quian enveja, són tan maques. Només en tinc tres de petites, però fa temps que en vull una de grossa, temps al temps, que si segueixo omplint la cuina m'acabaran fotent fora de casa els trastos xD.<br /><br />Petonets!!Rosa Ballerinahttps://www.blogger.com/profile/04532565996939714927noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-883221866699424612011-03-31T14:13:33.464+02:002011-03-31T14:13:33.464+02:00Nunca he hecho esta receta y mira que viene siempr...Nunca he hecho esta receta y mira que viene siempre en los libros,peroes distinta a lo clasico, me ha encantado lo de gratinarla.te ha quedado de lujo y la foto me encanta con esa cazuelita-fuente.besos EstherEstherhttps://www.blogger.com/profile/02844530850083246130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4483951883973946976.post-57722582758002266812011-03-31T13:59:30.027+02:002011-03-31T13:59:30.027+02:00No n'he fet mai, però m'encanta. Em sembla...No n'he fet mai, però m'encanta. Em sembla que hauré d'agafar aquesta recepta i provar-la JA. Si em veiessin entrar amb un plat així a casa es posarien a plorar de l'alegria. Ens encanta el bacallà!<br />Petonarrooos!Marinahttps://www.blogger.com/profile/06838827495823144832noreply@blogger.com